Musim mat nato vzdelanie alebo mi daju zivnost aj tak ???
a este by ma zaujimalo asi to je hovadina, odkial beru tie predajne hardware ? pretoze ked maju napr. graficku kartu po 150e za kolko a odkial ju beru ?
vopred dakujem
ja som pocul ze prvy rok je uplne bez odvodov, ale hoc tych 40e je lepsie ako 140Holubar napísal:mas pravdu, prvy rok je to so zlavou. Ja som dokonca myslel, ze prvy rok je to uplne bez odvodov. Ale mozno si to s niecim mylim.
no viem ze nato treba velke financie, ale rozmyslal som takto ze prva investicia by bola asi 5000e na veci ktore by som tam uz mal, nejake 2 pocitace,3notebooky a zvysok ostatny hardware, zameranie na skladanie pc,servis a nejake veci ktore by ma nevysli draho takze keby to neslo nemrzelo by ma to myslim ako uprava fotiek vyroba plagatov atd...no a este samozrejme eshop. no a plus najom na par mesiacov dopredu a nieco do ruky to musi byt samozrejme. Pocitam aj s podporou od statu aspon nejakych 2500Grim-Reaperka napísal:...toto si prečítaj a upozorňujem ťa že v tvojom prípade to bude o dosť ťažšie i keď ťažko povedať...ale počiatočných nákladov budeš mať oveľa viac, hlavne nájomné...či sa dá uživiť...dá sa, inak by tie obchody neexistovali, ale na začiatok budeš potrebovať minimálne 10 000€, ideálne by bolo tak 20 000€...a treba byť podnikavý typ...
no to je jedna z tych 2 firiem o ktorych som nepoculHolubar napísal:V MI by si nemal zabudnut ani na DECENT SC
http://www.decent.sk/ podla mna tam chodi dost ludi a maju podchytenych aj dost firiem. V MI som robil necely rok a starali sa o PC aj u nas a to napr. len preto, ze ich zamestnanec je bratranec sekretarky gen. riaditela. Takze aj znamosti dost zavazia, aspon co sa tyka firemnej klientely.