Tak konami sa s nami nepára a hneď nám nadeľujú a sľubujú nový a tento krát údajne z ich strany revolučný diel
Osobne verím že konami svoje slovo pevne drží a určite sa máme na čo tešiť.
žeby si nakoniec pre tento krát PES kúpilo viac hráčov a nevedeli by sme sa pratať do online zápasov?
Každopádne,
Tak nakolko PES 2010 ma prijemne prekvapilo, tak som si povedal, ze na dalsi diel si s radostou zainvestujem a kupim originalku. Len aby som potom nebanoval, no myslim si taktiez, ze Konami dodrzi co slubil a dockame sa pekneho spracovania tejto uzasnej hry.
Akože odpadávam, očakávam určite. Aj si ho kúpim, to mi je jasné, milujem to proste, neviem to vypnúť. PES je ako "droga". 2010-na bola pecka proste, mohol by som tu cez listy popisovať klady čiže 2011-ka ma sklamať nemôže, proste Konami vie ako na to
patto21: Kedy uz ludia pochopia, ze hry (a najma taketo) nie su o grafike, ale o hratelnosti??? A okrem toho co ma spolocne Fifa 10 + PES 10 s touto temou???
ja som grafiku vobec nekomentoval,neviem odkial to beres...
a nad mojim prispevkom bola skritizovana EA,ja som len reagoval lebo som fanda fifi aj nhl od EA...(samozrejme tej next-gen)
ale uz do tejto temy nebudem pisat,sry
@patto21: čítal som tie recenzie a čo viac dodať keď dáš ko*otovi písať recenziu. Recenzia na PES bola v štýle no je to dobré ale FIFA bola... fakt neobjektívny čurák to musel písať, kdežto FIFA je dokonalá bez jedinej chybičky úžasné AI... 3 odstavce sa rozplýval na jednej chu**** čo som nikdy na FIFe nepoužil.
k téme tiež sa teším na PES 2011 škoda že mi odišla GPU na on-boardvej to asi nezahrám
Ja len dufam ze v Pes 2011 uz naucia rozhodcu piskat fauli, a trosku si prestuduju pravidla a zistia ze prihravka od protihraca alebo odraz lopty od protihraca do offsajdu neni offsiajd.
V tomto mam v PES 2010 najvadsie nervy. Inak aj to AI hracov hadam zlepsia a ked nebude na nich myslena prihravka ale predsa len pojde na nich tak na nu nebudu "tupie zirat" (ako hovoria bratia cesi) ale ju prevezmu.
Mne sa 2010 strasne pacila ale tych rozhodcov musia prerobit,fauly co maju piskat nepiskaju a potom za male davaju cervene,a tez ma troska mrzi ze vymizli ruky.Pamatam ze z tym zacalo PES a Fifa to zobrala ale teraz sa tusim nejak v psovi vytratilo ich piskanie.
Ako tu uz spominate iste chyby, tiez ma ten rozhodca dakedy sere, ze mi odpiska faul na vlastneho hraca, ale velmo dufam, ze si daju poriadne zalezat a bude s toho unikatny kusok. O AI tu moc rozpisovat nechcem, nakolko by to vyslo nadlho, len ma zaraza, ze si to bud nevsimli, alebo odignorovali, ked na to nedali opravny patch.
Keby tak radšej popracovali na licenciách... lebo sami uznajte, každý týždeň sťahovať nejaké opravné patche nie je zábavné... veľmi sa tomu nevyznám, do 10-ky som sťahoval len PESedit patche.. čo sa týka tímov, mien, lôpt, tvárí... v pohode. Ale štadióny?!? Je smutné, že každý tretí zápas na "súperovom" štadióne hrajem valstne na rovnakom štadióne... taktiež ako bolo spomínané, tí rozhodcovia a hlavne ruky... ináč klobúk dole fakt pred PESkom... hru som si zatiaľ žiadnu nekúpil (som študent a nemám veľmi možnosti), ale s pribúdajucími rokmi nad tým uvažujem čoraz viac a viac podporiť tvorcov.. ak áno, PES 2011 bude asi moja prvá hra!
Gabriel máš pravdu, ale mne sa tie patch-e páčia, lebo pri stiahnutí a nainštalovaní patchu som vždy hrdý, že tam mám aktuálnu zostavu atď. Tie ruky, no neviem, práveže PES začalo s tymi rukami v hre, FIFA to prebrala a teraz to PES zas nemá, neviem síce prečo. No PES 2011-ku si kúp aj ja originál, tak ako aj predošlé 4ročníky
Nech vrazia tie peniaze do niečoho iného čo hre prospeje. Licencie nám vždy zabezpečia patche. Čo už narobíme. Peniaze majú vačšiu váhu ako kvalita a tak má EA navrch čo sa licencií týka. To je asi všetko v čom FIFA vyniká : ) v mojich očiach určite
vo FIFE vidím ešte plus v priamych kopoch, rohoch a hádzaní outov a keďže ani pri jednom nemám originál, tak bezproblémové online hranie cez hamachi, alebo napojenie joysticka, kde pri PES túto možnosť nemám .. ale zase ako som spomínal, hrateľnosť, grafika, fyzika, pohyby jednoznačne PES
Ak mi to ešte mašina potiahne, bude to pre mňa jasná voľba. Na 2010 som síce po čase nachádzal pár menších výhrad, ale aj tak je to momentálne nepochybne najlepší futbalový simulátor. Som zvedavý, čím ma KONAMI prekvapí tento rok