Battlefield: Bad Company 2
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
tak to bolo aj predtym .. pokial si strielal na dialku tak si musel vzdy mierit vyssie gulky mali tendenciu padat dole (necakana gravitacia
)
presen toto iste sa aj mne teraz stalo a neviem to vyriesit takze psl pomoooocSnajper2 napísal:prečo, keď kliknem vpravo dole na kolónku "server", tak sa mi v tabuľke žiadne servery neukážu, a ani mi žiadne nenačíta? predtým mi po kliknutí na tú kolónku aspoň ukázalo, ako načítava, a zobrazilo sa niekoľko serverov. ale teraz nič, a ostane prázdna tabuľka
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2010, 18:57)
A pls uz mi niekdo poradi s tym punkbustrom?..Proste uz som skusal aj reinstall ale nepomohlo ten punkbuster sa mi tam nenainstaloval....(mam original DVD)..
caute nainstaloval som to a pri spusteni mi vypisuje windows ze program prestal pracovat neviete co bi s tym bolo ?
pc:Procesor: :
AMD Athlon X2 5000+
Operační systém: :
Microsoft® Windows® WINDOWS VISTA PREMIUM 64-bit
Operační paměť: :
4096 MB DDR2(2×2048)
Základní deska: :
MB ASUS M/B M2A-VM HDMI/4SATA/VGA/R/GL,AM2
Grafická karta: :
Saphire ATI Radeon 3650 - 512 MB
Pevný disk: :
Western Digital, 500GB,16 MB cache 7200 ot., SATA II
pc:Procesor: :
AMD Athlon X2 5000+
Operační systém: :
Microsoft® Windows® WINDOWS VISTA PREMIUM 64-bit
Operační paměť: :
4096 MB DDR2(2×2048)
Základní deska: :
MB ASUS M/B M2A-VM HDMI/4SATA/VGA/R/GL,AM2
Grafická karta: :
Saphire ATI Radeon 3650 - 512 MB
Pevný disk: :
Western Digital, 500GB,16 MB cache 7200 ot., SATA II
keď aj získam nejakú zbraň, alebo upgrade, tak mi to po vypnutí, a zapnutí hry zmizne. jednoducho v zozname zbraní tá aktuálne získaná vec nieje. vôbec neviem, čo s tým. servery mi nejdú, zbrane mi miznú. predtým bolo všetko v poriadku
Stiahni si pb http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.phpSai11 napísal: presen toto iste sa aj mne teraz stalo a neviem to vyriesit takze psl pomooooc
//autoeditácia príspevku (27 Apr 2010, 18:57)
A pls uz mi niekdo poradi s tym punkbustrom?..Proste uz som skusal aj reinstall ale nepomohlo ten punkbuster sa mi tam nenainstaloval....(mam original DVD)..
Nainstaluj, spusti to. Tam si najdu Bad Company 2 a updatni.
Windows v tej hláške občas napíše aj prečo prestal daný program pracovať, takže by ťa to mohlo na niečo naviesť. Ak nie tak len treba skúšať. Preinštalovať hru, ovládače ku grafike, zvukovke atd.tttoso napísal:caute nainstaloval som to a pri spusteni mi vypisuje windows ze program prestal pracovat neviete co bi s tym bolo ?
takze konecne tu je nejaka BFBC2 liga http://mgleague.eu/index.php?page=home 
preco konecne? veď ligy už dávno fungujú
ja ziadnu inu nepoznam ....Opak napísal:preco konecne? veď ligy už dávno fungujú
pls help
prejdem misiu a mi vypne hru do windowsu .. please
prejdem misiu a mi vypne hru do windowsu .. please
Zdravím. Mám menší-väčší problém s novým battlefieldom.
Keď sa v hre pohnem napr.dopredu tak potom ako sa zastavím mimovolne asi sekundu cúvam dozadu. Robí to stále a dosť to hnevá, napr. dojdem si za krík...zastavím...a pomaličky sa nejak automaticky posúvam vzad. Týka sa to multiplayeru ( singláč idem skúsiť ), samozrejme originál hra ( divné že v pirátskej mi nič takéto nerobilo :-/ ). Updatoval som Dx,ovládačeGK ( x1950xt, win7-64bit ) a punkbuster.
Má niekto aspoň nejaký nápad?
Keď sa v hre pohnem napr.dopredu tak potom ako sa zastavím mimovolne asi sekundu cúvam dozadu. Robí to stále a dosť to hnevá, napr. dojdem si za krík...zastavím...a pomaličky sa nejak automaticky posúvam vzad. Týka sa to multiplayeru ( singláč idem skúsiť ), samozrejme originál hra ( divné že v pirátskej mi nič takéto nerobilo :-/ ). Updatoval som Dx,ovládačeGK ( x1950xt, win7-64bit ) a punkbuster.
Má niekto aspoň nejaký nápad?
-
xH4wK
To sa vola lag ... checkni si svoj ping/latency, zmen server.
Mám presne tento problém
Zdravim stiahol som hru cez EADM a ked ju ichcem nainstalovat tak si vypyta povolenie od spravcu a dalej sa nic nestane... ked ju spustim cez Autorun tak sa dostanem len k vyberu jazyka a nic... a ked spustim setup.exe tak dostanem tuto spravu:
//obrazky vkladaj do priloh
len je v slovencine. Nevie dakto co s tym??
//obrazky vkladaj do priloh
len je v slovencine. Nevie dakto co s tym??
-
Sphinx
Addict
nemas nahodou 64b windows??.. a aplikacia je pisana na 32b.. alebo naopak? i ked naopak asi tazko ale ..
j mam win 7 64bit ale doteraz mi isla kazda hra vratane BC2 bety aj piratska verzia, takze nvm v com je problemSphinx napísal:nemas nahodou 64b windows??.. a aplikacia je pisana na 32b.. alebo naopak? i ked naopak asi tazko ale ..
Problém s 64bit systémom by nemal byť žiadny, aspoň u mňa nie je @Windows 7 x64.
cawte chcel by som sa spytat keby som si stahol crack verziu hry a kamos mi ma dat origo kluc tak pojde mi to ?
-
chlapec10
Addict
ak si hru necrackoval, a kluc nebol pouzity, tak anohitman232 napísal:cawte chcel by som sa spytat keby som si stahol crack verziu hry a kamos mi ma dat origo kluc tak pojde mi to ?
okej tak dajme tomu ze som necracoval ale kamos uz na tom cd kluci hral ale nebude hrat ? tak ?chlapec10 napísal: ak si hru necrackoval, a kluc nebol pouzity, tak ano