Metro 2033
Re: Metro 2033
Ja viem tiež len o jednom decku, škoda tej hry, že je taká krátka, a fakt je pravda čo sa týka linearity, W a ideš.
Ma - budu mat naboj.Bilingo napísal:Ak dam tym detom co pytaju naboje naboj ma to neake vyhody ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Hej please poradte mi. Všetko mi pekne ide no keď som vyšiel s tržnice kde som mal kúpiť filtre do masky, tak mi písalo že si mám nasadiť masku a ja som to g mačkal a nič. Proste si tu masku nenasadil a potom už len padol na zem. Skúsil som aj reštartnúť hru no nič. Prosíííím poraďte.
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2010, 13:00)
Problém vyriešený. Dobehol som k mŕtvole a tej som zobral masku.
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2010, 13:00)
Problém vyriešený. Dobehol som k mŕtvole a tej som zobral masku.
Prosím Vás kto má do toho metra češtinu, práve som si zohnal tu hru a kto by bol taky dobry a poradil mi češtinu ??
-
lekoklatik
VIP
google
mozte mi niekto poradit co by asi mohlo byt zle? toto mi vypisuje ked zapnem hur.. mam verziu od razoru spolu s cracko... mam directx11, physx, microsoft visual 2005 nainstalovane... a mam ASUS EAH HD5770 512mb kde je shader model 5.0 tak fakt neviem co odo mna chce... 
-
trolejbus36
Light Expert
skus dat ok a na 5770ke mas physx??
ako môže mať na ATI karte nvidia službu PhysX ?!
Tak, že nijak! Totiž hra potrebuje mať nainštalovaný physX, bez neho to nejde a je to jedno či máš Nvidia alebo ATI. 
moze mi niekto poradit ako mam prejst cast D6,kde idem s Milerom cez chodbu kdu su tie vybuchujuce gule,stale ma to tam zabije
-
Corn Flake
Guru wannabe
Pls uploadnite mi niekto savy. Sú v dokumentoch v zložke 4AGames. Brat mi všetko vymazal a na nete čo som našiel savy tak tie skoro vôbec nemali náboje atď. Mali by byť aspoň v stanici D6 (či 9 abo tak dajak)
Nečítal som celú tému, ale pri zapnutí hry na mňa vybehna táto hláška. Čo je to zač?
Plasmon, google nič?
Napíš do googl-a "X3DAudio1_7.dll" stiahni si ho, a hoď ho do adresára kde máš nainštalované Metro 2033.
Keby nepomohlo stiahni si nový Direct X.
Napíš do googl-a "X3DAudio1_7.dll" stiahni si ho, a hoď ho do adresára kde máš nainštalované Metro 2033.
Keby nepomohlo stiahni si nový Direct X.
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
V prvom rade sa snaž strieľať do tých "vecí", s ktorých tie gule vypadávajú, pár armándnych nábojov a sú zničené, inak od tejto fáze už nemaš možnosť nič nakupovať, ani predávať, takže už nemusíš šetriť armadne strelivo.krtik napísal:moze mi niekto poradit ako mam prejst cast D6,kde idem s Milerom cez chodbu kdu su tie vybuchujuce gule,stale ma to tam zabije
SSemteXX: Dík, ešte trebalo nainštalovať aj PhysX a DirectX ako si hovoril. 
ahojte, aký máte názot na túto hru? plánujem to kúpiť na xbox 360, za dobrú cenu - 18 eúr, tak by som sa chcel najskôr spýtať či sa to oplatí 
pravda ze oplati..je to jedna z mala hier co sa oplati do nej vlozit peniaze..ja som si aj knihu objednal..a za tu cenu to je v pohode..ja by som do toho isiel..hra je to vynikajuca..
mne to z videí strašne pripomína Stalkera, je to podobné?
-
scary888888
Light Expert
prosim vas pomozte mi ako to mam nainstalovat lebo uz som sedivy... cez deamona to pyta cd key cez installer od razora len napise hned ze uz je nainstalovane a nic tam....
scary stiahni si komplet vsetko od skidrow..
prispevok pred tym...hral som stalkera ale asi len par sekund mozno minutu dve...je to kravina na 50tu..pustil som metro...a je to uplne o niecom inom je to jedinecna hra..je to proste o necom inom..atmosfera hra dej vsetko ta dostane..je to najlepsia hra svojho druhu a u mna je na takej istej urovno ako napriklad AC2...COD hry..atd atd je to pecka..
prispevok pred tym...hral som stalkera ale asi len par sekund mozno minutu dve...je to kravina na 50tu..pustil som metro...a je to uplne o niecom inom je to jedinecna hra..je to proste o necom inom..atmosfera hra dej vsetko ta dostane..je to najlepsia hra svojho druhu a u mna je na takej istej urovno ako napriklad AC2...COD hry..atd atd je to pecka..