NHL (aktualne)

O športe...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa Retne »

begbeee napísal:Fleury bol doteraz s formou pekne dole, bol prinajlepšom priemerný (koniec z.č. a zač. playoff).
Nula mu môže veľmi ľahko zdvihnúť sebavedomie.
Bol som hokejovym brankarom 10 rokov a nula proti Trebisovu pre man neznamenala vela, ked som mal za cely zapas na konte 10 zasahov...

Co dava brankarom sebavedomie su zapasy ako mal halak, zakladom je to ze tym vyhra! podriadny kusisko striel a nie 18, mozno v nasej extralige, dobre 18 zakrokov ale v NHL to je veeeelmi veeeelmi malo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pozri, možno máš pravdu...do hlavy Fleurymu nevidím ani ja ani ty, ale tá možnosť tu je. Bol veľmi kritizovaný a keď neprší aspoň kvapká.
Na druhej strane ak si videl zápas alebo hajlajty tak z tých 18 striel tam bolo dosť vcelku solídnych šancí.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nasere brankara kazdy gol v sieti..Ci je to zo 10striel, alebo z 35..Takze kazda nula potesi..Retne..je ine byt brankarom na svk a v nhl..Tam to ma vacsiu motivaciu podla mna..kedze si clovek povie "ej dnes som vychytal ciste konto proti spicke takej a takej".
Ale samozrejme, ze je to individualne a takze povedat, ze ano takto to je a basta..
Staci si vsimat takeho Smitha, ktory ked skoro cele 3 tretiny drzi ciste konto a potom dostane gol 0-3min pred koncom, tak rad polame hokejku, alebo roztrieska flasu hokejkou..:) Takze brankarov motivuje vlastne ciste konto..
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Soviet ma pravdu, taktiez som dost dlhu dobu chytal, a nic nepotesi brankara tak, ako ked vychyta ciste konto. Samozrejme, cim viac striel tym lepsi pocit to je, ale osobne som sa tesil z cisteho konta aj po desiatich strelach a urcite to zdvihlo aj sebavedomie ;)

//inac nebal by som sa toho ze sa fleury chytil, by som sa nebal
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

loooooool tak Franzenovi dnes ide... zhruba polovica 1.tretiny uplynula a uz ma na konte 4 goly :!: :!: :!: tak to som este v NHL za svoj zivot nevidel... Zralokom ostava uz len zabojovat, hadam nebude dvojciferny vysledok :shock: :?

// prva tretina 5:0, cakal som ze Detroit uz vyhra, ale toto nie... nevadi nech sa len vysantia, a na 5.zapas pridu na lad San Jose unavenejsi.

// takze konecny vysledok 7:1, ale psychiku zralokov by to aj tak nemalo nastrbit... Franzen dal aj piaty gol, ktory vsak bol napokon ,,len'' stvrty, kedze nakoniec strelca uvodneho golu prepisali na Bertuzziho (tecoval puk)... doma, ci uz v 5. alebo 6.zapase zraloci snad specatia postup.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Fúúú tak Franzén historický výkon... Paráda. Zaujímavé, že SJ upotili tri výhry len o jeden gól a keď sa už Detroit rozbehol hneď to bolo 7-1. Ale tak žraloci sa po tom nášupe zrejme na to vyprdli, nahraté majú...

BTW: Halák opäť tretia hviezda noci... čo k tomu chlapcovi dodať. Montreal mu môže ruky nohy a zadok bozkávať.

Pre darcu :minus: : To čo sa vyhlasuje ako hviezda zápasu tak áno, hviezda noci sú traja týpci čo ti svieta na titulnej stránke NHL.com. A preto som napísal, že bol tretia hviezda noci. Len tak z prsta som si to necucal.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

poslednym zapasom si Demitra asi definitivne podpisal vyhadzov z nhl...skoda :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Demitra chce z NHL sám odísť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hossa1881: Jedna chyba neznamena ziadny vyhadzov. Takych hracov ako on tam vela nie je, jedinym problemom moze byt jeho vysoky plat.
Adry
Light Professional
Light Professional

Tak to je moc už, montreal 4-0 a ani polovica zapasu :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ešte k tomu Demitrovi, sériu im prehral Luongo a nie Demitrova hrúbka, ktorá keby sa stala v zápase č.1 tak sa o nej ani nepíše.
Nechcem ho ale nejak extra obhajovať, zrejme mu mali siahnuť na plat a obliecť do nejakého slovenského trička, lebo zadarmo a vrepre hrá o 2 triedy lepšie.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Adry napísal:Tak to je moc už, montreal 4-0 a ani polovica zapasu :D
tak to bol super zápas. Keď dali na 4:2 tak som sa bál aby ich to neakoplo a nevyrovnali. Našťastie sa tak nestalo a Montreal zas vyradil favorita na SC :smt009
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Dufam ze do finale sa uz ale neprebojuju, lebo citat vsade oslavy na Halaka po kazdom zapase ma uz s... :?
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

kubooo napísal:Dufam ze do finale sa uz ale neprebojuju, lebo citat vsade oslavy na Halaka po kazdom zapase ma uz s... :?
typická slovač :roll:
keď sme nemali dlhé roky poriadneho brankára, tak istotne si aj vtedy frfral.. a teraz keď ho máme, tak sa ti zas nepáči že vyniká v každom zápase..
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Nie ze nepaci, ale ako fanusika pens ma posledne 2 tyzdne privadzal miestami do zufalstva tak preto :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja fandím Devils a napriek po-lockoutovým prvokolovým vypadnutiam som stále tu a fandím.

At first I was like Devil, but then I Montrealize! Stanley Cup BANDWAGON! History can suck it! :D
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

kubooo napísal:Nie ze nepaci, ale ako fanusika pens ma posledne 2 tyzdne privadzal miestami do zufalstva tak preto :wink:
a preto že ťa privádzal do zúfalstva mu nedopraješ aby si zahral finále?
Adry
Light Professional
Light Professional

kubooo napísal:Nie ze nepaci, ale ako fanusika pens ma posledne 2 tyzdne privadzal miestami do zufalstva tak preto :wink:
aha už vieme prečo ;)
nj slovenská závisť, keď nie ja tak ani ty

Zápas super, po dlhšej dobe som si pozrel niečo, čomu sa hovorí hokej, nie ako to pomalé korčuľovanie na MS :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Adry napísal: Zápas super, po dlhšej dobe som si pozrel niečo, čomu sa hovorí hokej, nie ako to pomalé korčuľovanie na MS :?
To je dojem zo širokého klziska. Netvrdil by som, že MS majú slabú úroveň. Tento rok nie. Naopak, vyzerá, že budeme svedkami veľmi zaujímavého šampionátu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

opat klobuk dole pred Halakom a celym Montrealom. Kiezby chceli este aspon jednu seriu zvladnut.
Napísať odpoveď