ATI a Win 7
ATI a Win 7
Zdravim, nahodil som Win 7 32bit a ta mi nahodila aj vsetky drivere. Len mam problem s grafikou (ATI Radeon HD 3200), nainstalovalo mi to ako HD 3400 a pri HD 3200 je vykricnik ze sa neda pouzit. Skusal som odinstalovat nahodit najnovsi od ATI verzia 10.4 a nic vobec to nezoberie napise ze instalacia prebehla v poriadku, restartujem PC a zase sa tam doinstaluje ten zly driver sam. A ani ATI Catalyst mi nereaguje ako by tam ani nebol... Nemate s tym nejaku skusenost ?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ATI a Win 7
skus odstranit vsetko po driveroch grafiky a aj v spravcovi zariadeni a zacni znova... popripadne mi napis SS a dam ti program na auto vyhladavanie driverov + ich stiahnutie (plati pre kazdeho clena fora!)
Akurat skusam program DriverMax, tak uvidim...
-
hrban
Addict
keď si debil a desktopové drivery inštaluješ na notebook
stiahni si zo stránky výrobcu NB tie ti pôjdu na 100%
ja som mal podobný problém keď som chcel stiahnuť na môj acer drivery k HD4330 ťahal som aj na ATI mobility radeon 4330 ale nešlo nakoľko v NB boli DVE grafiky (integrovaná a dedikovaná) tak bolo treba len tie čo boli k notebooku žiadne iné nefungovali
stiahni si zo stránky výrobcu NB tie ti pôjdu na 100%
ja som mal podobný problém keď som chcel stiahnuť na môj acer drivery k HD4330 ťahal som aj na ATI mobility radeon 4330 ale nešlo nakoľko v NB boli DVE grafiky (integrovaná a dedikovaná) tak bolo treba len tie čo boli k notebooku žiadne iné nefungovali
debil si mozno ty a to co si napisal som spravil ako prve a nepomohlo...
-
hrban
Addict
a vidím že máš aj mass storage controller čiže keby si si nainštaloval chipset najskôr možno by to pomohlo a keď to budeš inštalovať tak ti aj vybehne tabuľka "we strongly recomended to install chipset befor graphic adapter...."takže tak...
skús najskôr stiahnuť toto odinštaluj ATI drivery, reštartuj, nainštaluj chipset, resetni a potom inštaluj grafiku čo máš zo stránky notebooku.
skús najskôr stiahnuť toto odinštaluj ATI drivery, reštartuj, nainštaluj chipset, resetni a potom inštaluj grafiku čo máš zo stránky notebooku.