Ešte dobre, že je tu LSNS a budú kopať do cigáňov (dúfam, že len slovne, ale nečudoval by som sa, že aj fyzicky) a svetová politika sa hneď zmení.
Možno, že tebe by pomohlo keby ťa raz nakopali teroristi u nás z Tehelne
Cigáni sú vážny problém, ktorý sa neriešil a keď začínajú vraždiť je treba im ukázať tvrdú ruku. Ja som proti akýmkoľvek zhovievavým akciám smerom k násilníkom a vrahom bez ohľadu na farbu pleti. Keďže ale medzi cigánmi sa ich nachádza ďaleko viac ako medzi bielymi môžem byť ľahko označený za rasistu. Bohužiaľ aj takých ktorí by toto tvrdili sklamem. Mám medzi priateľmi i človeka z druhej strany a nehanbím sa za ňho ani ho nepovažujem za akúsi "opicu" ktorú musím vychovávať a vodiť na vodítku, avšak v rámci nášho priateľstva si nebudem zakrývať oči pred tým čo na Slovensku predvádzajú iní.
Čo vidím to vravím, život je krátky na to aby sme si klamali a navrávali čo nie je pravda. Je krátky na to aby sme skrývali svoje ozajstné názory. Bohužiaľ mnoho ľudí to nedokáže. Sú spútaní politickou korektnosťou a mienkou okolia. Čo ak poviem niečo čo sa im nebude páčiť?? Túto otázku dnes mnohí riešia. Akonáhle a iba vtedy ak sa od toho odtrhnete môžete byť úplne slobodný. Nie skutočnou slobodou nie je prejsť po ulici a hrešiť ako pohan, slobodou nie je fajčiť marišku, slobodou nie je len myslieť majetnícky a konzumne ako blbé teľa, slobodou nie je myslieť a prežívať iba jednu ideológiu, slobodou je zamýšľať sa nad tým kam spejeme a čo sme zač. Či chceme celý život len huliť, chľastať, hrešiť, správať sa ako idioti, klamať, podvádzať byť neúprimný a každú prekážku podliezať a nikdy nepovedať čo si naozaj myslíme až dôjdeme do stavu že naozaj nevieme čo si sami myslíme a čo je hnoj ktorý máme do hláv natlačený a vsugerovaný.
Ale čo sa týka ĽS NS neviem o tom žeby kopala do cigánov. ĽS NS v niektorých obciach kde mala mítingy urobila to čo za posledných 10 rokov nedokázala ani polícia a síce umravnila neprispôsobivých. AK ĽS NS toto dokáže a polícia nie, zrejme je niekde chyba. Zrejme na neprispôsobivých nič iné neplatí.
Čo sa týka Kotlebu na vlastné uši som počul jeho príhovor kde povedal:,, Slušných cigánov sa my nechytáme!!!"
Máme problémy len s neprispôsobivými vrahmi a násilníkmi.
Avšak televízne kamery naschvál!! tesne predtým vypli kamery a odišli. Stalo sa v Košiciach 18.09.2009.
Televízne kamery potrebujú senzáciu preto nakrútili asi minútu kde odzneli paraziti a ostatný príhovor už nezverejnili pretože by nikoho nenadchol, dokonca by si mohli povedať, že ten Kotleba žiadny rasizmus neprináša, dokonca neprináša nič nové, ani fašizmus len chce riešiť otázku ktorá sa sústavne nerieši.
JA mám problémy aj s megapodvodníkmi vo vláde a inými špekulantmi bielej pleti pre ktorých by som najradšej pripravil hrdelné tresty. Alebo by sa okrádanie, sprenevera, malo riešiť starým dobrým odseknutím rúk!