Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa kali520 »

jericho napísal:Nemohli by viesť štát, lebo štátna a svetová politika je o niečom inom ako o odstraňovaní "parazitov" jedného etnika..
A toto je prave najvacsi problem, ze svetova politika je o niecom inom, co znamena ze je o nicom resp vacsinou len o ekonomickych otazkach ktorym aj tak nikto nerozumie. Cele je to postavene na hodnotach kto ma viac je stastnejsi co nie vzdy musi platit. Je to mylne vytovrena iluzia kapitalistickym imperializmom.

Inak hovoria o odstranovani parazitov komplexne nie len v jednom etniku, vid prvy bod programu.
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Ivan ja nerozumiem akým jazykom rozprávaš. Ja ti poviem nejakú myšlienku a ty si ju v hlave preložíš a povieš niečo úplne prekrútené, blud.

Nehovoril som nič o tom, že rozdelujem ludí na extrémistov a dobrých. A tak isto som nehovoril nič o tom, že mám rád černochov a že nie som ani z časti rasista.

Ty si pre mňa poloextrémista, lebo zdielaš názory a riešenia ludí, ktorí sa pohybujú na hrane jednej strany a práve títo ľudia sú v modernej spoločnosti označovaní ako extrémisti.

A áno svetovú politiku si opísal presne, lebo kapitalizmus je taký a všetko sa robí pre peniaze. Žiadne rečičky a reformy malej skupiny ľudí nič nezmenia.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Ešte ma napadlo že oni chcú podľa ich programu asi na hranici s Maďarskom vybudovať Slovenskú Maginotova líniu :D
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

IvanSk napísal: Svetová politika je o hádzaní pšenice do mora namiesto toho aby sa poslala Afrike.
Svetová politika je o bombardovaní Iraku, Juhoslávie, vojnách vo Vietname, Južnej Kóre-e, Afganistane a nadchádzajúcej vojne v Iráne.
Ešte dobre, že je tu LSNS a budú kopať do cigáňov (dúfam, že len slovne, ale nečudoval by som sa, že aj fyzicky) a svetová politika sa hneď zmení.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Ešte dobre, že je tu LSNS a budú kopať do cigáňov (dúfam, že len slovne, ale nečudoval by som sa, že aj fyzicky) a svetová politika sa hneď zmení.
Možno, že tebe by pomohlo keby ťa raz nakopali teroristi u nás z Tehelne :lol:

Cigáni sú vážny problém, ktorý sa neriešil a keď začínajú vraždiť je treba im ukázať tvrdú ruku. Ja som proti akýmkoľvek zhovievavým akciám smerom k násilníkom a vrahom bez ohľadu na farbu pleti. Keďže ale medzi cigánmi sa ich nachádza ďaleko viac ako medzi bielymi môžem byť ľahko označený za rasistu. Bohužiaľ aj takých ktorí by toto tvrdili sklamem. Mám medzi priateľmi i človeka z druhej strany a nehanbím sa za ňho ani ho nepovažujem za akúsi "opicu" ktorú musím vychovávať a vodiť na vodítku, avšak v rámci nášho priateľstva si nebudem zakrývať oči pred tým čo na Slovensku predvádzajú iní.

Čo vidím to vravím, život je krátky na to aby sme si klamali a navrávali čo nie je pravda. Je krátky na to aby sme skrývali svoje ozajstné názory. Bohužiaľ mnoho ľudí to nedokáže. Sú spútaní politickou korektnosťou a mienkou okolia. Čo ak poviem niečo čo sa im nebude páčiť?? Túto otázku dnes mnohí riešia. Akonáhle a iba vtedy ak sa od toho odtrhnete môžete byť úplne slobodný. Nie skutočnou slobodou nie je prejsť po ulici a hrešiť ako pohan, slobodou nie je fajčiť marišku, slobodou nie je len myslieť majetnícky a konzumne ako blbé teľa, slobodou nie je myslieť a prežívať iba jednu ideológiu, slobodou je zamýšľať sa nad tým kam spejeme a čo sme zač. Či chceme celý život len huliť, chľastať, hrešiť, správať sa ako idioti, klamať, podvádzať byť neúprimný a každú prekážku podliezať a nikdy nepovedať čo si naozaj myslíme až dôjdeme do stavu že naozaj nevieme čo si sami myslíme a čo je hnoj ktorý máme do hláv natlačený a vsugerovaný.

Ale čo sa týka ĽS NS neviem o tom žeby kopala do cigánov. ĽS NS v niektorých obciach kde mala mítingy urobila to čo za posledných 10 rokov nedokázala ani polícia a síce umravnila neprispôsobivých. AK ĽS NS toto dokáže a polícia nie, zrejme je niekde chyba. Zrejme na neprispôsobivých nič iné neplatí.

Čo sa týka Kotlebu na vlastné uši som počul jeho príhovor kde povedal:,, Slušných cigánov sa my nechytáme!!!"
Máme problémy len s neprispôsobivými vrahmi a násilníkmi.

Avšak televízne kamery naschvál!! tesne predtým vypli kamery a odišli. Stalo sa v Košiciach 18.09.2009.
Televízne kamery potrebujú senzáciu preto nakrútili asi minútu kde odzneli paraziti a ostatný príhovor už nezverejnili pretože by nikoho nenadchol, dokonca by si mohli povedať, že ten Kotleba žiadny rasizmus neprináša, dokonca neprináša nič nové, ani fašizmus len chce riešiť otázku ktorá sa sústavne nerieši.

JA mám problémy aj s megapodvodníkmi vo vláde a inými špekulantmi bielej pleti pre ktorých by som najradšej pripravil hrdelné tresty. Alebo by sa okrádanie, sprenevera, malo riešiť starým dobrým odseknutím rúk!
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Možno, že tebe by pomohlo keby ťa raz nakopali teroristi u nás z Tehelne
To zrejme chýba tebe. :)

Aj ty zbieraš, vystrihávaš z novín také články, kde sa píše o konfliktoch s cigáňmi? :roll:

Aj SNS má pekné volebné bilboardy:
http://volby.sme.sk/c/5360060/sns-laka- ... izmus.html
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Táto predvolebná kampan bude možno ešte zaujímavá. SNS a má na bilbordoch cigána, SaS spermie, SMER kkta.... som zvedavý, čo bude dalej :)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

To zrejme chýba tebe. :)
Ja som tu nehovoril že cigánsky problém nejestvuje respektíve, že umravniť cigánskych rabovačov a násilníkov je extrémizmus.

To tvrdíš ty. Zrejme nepoznáš dennú realitu na východe Slovenska.
Nemusím nič zbierať ani vystrihávať z novín, prejdi sa napríklad po Chmiňanských Jakubovanoch alebo okolici pri Prešove a skúsenosti nadobudneš sám.

Tiež ma zaujíma prečo sa za vraždenie bielych neospravedlnia alebo neprejavia ľútosť rómske organizácie?

Taktiež nedávny prípad učiteľky napadnutej cigánmi tuším v Spišských Vlachoch. Kde sa niekto ospravedlnil?

tu je malý príklad toho čo Slovensko čaká o pár rokov :lol:
http://zabava.huste.sk/relacie/kat:ides ... ni-11.html
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Cigáni sú vážny problém, ktorý sa neriešil a keď začínajú vraždiť je treba im ukázať tvrdú ruku. Ja som proti akýmkoľvek zhovievavým akciám smerom k násilníkom a vrahom bez ohľadu na farbu pleti. Keďže ale medzi cigánmi sa ich nachádza ďaleko viac ako medzi bielymi môžem byť ľahko označený za rasistu. Bohužiaľ aj takých ktorí by toto tvrdili sklamem. Mám medzi priateľmi i človeka z druhej strany a nehanbím sa za ňho ani ho nepovažujem za akúsi "opicu" ktorú musím vychovávať a vodiť na vodítku, avšak v rámci nášho priateľstva si nebudem zakrývať oči pred tým čo na Slovensku predvádzajú iní.
S týmto s tebou maximálne súhlasím, cigánsky problém je u nás dlhodobo neriešený. Nesúhlasím, ale aby boli trestaní násilím. Sociálna politika nášho štátu je voči tejto menšine slepo zhovievavá.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Vrah či násilník by mal byť potrestaný tak aby ho to odstrašilo od konania špinavostí.

Zatiaľ cigánov dokázali umravniť len ľudia z okolia ĽS NS.
Vládne zložky sú cigánom na smiech.
Pritom si uvedomme, že ľudia z okolia ĽS NS nerobili žiadne násilie na cigánoch, stačilo že niekde prišli a postavili sa za tamojšiu utláčanú komunitu. Z toho vyplýva že nie je nevyhnutné radikálne riešenie avšak treba do parlamentu zvoliť strany, ktoré konečne tento problém začnú riešiť a budú mať autoritu. Kto bude voliť opäť tých pimprlákov čo si nevedia zastať vlastný národ podporí radikálne riešenie cigánskej otázky. Pretože čím viac slobody sa im dá, tým ťažšie bude násilníkov odstrašiť. Potom už nepomôžu zákonné spôsoby. Preto treba legislatívu a zákony pripraviť tak aby už teraz neboli násilníkom na smiech.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

btw tie billboardy SNS už prelepili ...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Cesar napísal:Aj SNS má pekné volebné bilboardy:
http://volby.sme.sk/c/5360060/sns-laka- ... izmus.html
Tusim tam niekto nevie prekusnut ze Kotleba im bere volicov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mensia parodia...
Prílohy
sloto.jpg
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

kali520 napísal:Tusim tam niekto nevie prekusnut ze Kotleba im bere volicov.
Celá táto cigánska kampaň mi príde trochu pritiahnutá za vlasy, cigáni nie sú jediný problém v tejto krajine.
ĽS NS má aj iné veci v programe avšak ako som sa dozvedel nechcú s programom von pretože sa obávajú protiprávneho konania zo strany bývalých ŠTB-ákov, dnešných papalášov a vodcov politických strán či ochrankyne režimu.

Admin nezabúdaj na to, že to všetko je len Požičané! :lol:
Zrejme je to požičané od MMF, keď rozdával Maďarsku ulial niečo /tvrdé?/ i Janovi.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Žijeme na Slovensku ... po tejto vete neviem či má vôbec zmysel pokračovať. Každopádne mi je veľmi sympatická myšlienka ĽS NS na pozbavenie poslancov imunity len na ich politickú činnosť. Myslím, že keby je tu táto možnosť vždy už dávno by si nedovolil nikto robiť žiadne špinavosti so štátnymi peniazmi, ale na to by muselo byť aj objektívne súdnictvo, ktoré by bolo schopné konať. Podľa ústavy by malo byť súdnictvo nezávislé na štátnej moci, a preto myslím, že by sa mali prijať určité opatrenie, ktoré by vylúčili možnosť zásahov aspoň do najvyššieho a ústavného súdu, lebo toto už nie je normálne. To si už je total totalita keď sa sudca začne sťažovať a zrazu ho za neplnenie povinností vyhodia. Kde sme, už by im mohol v politike dakto povedať, že vy ste tu pre nás ... my vás volíme a tak sa aj tak správajte. Keby sa tak dalo dohodnúť so všetkými voličmi, že nikto nepríde k urnám to by bola sranda. Aby si uvedomili, čo a ako. Ale keďže to nie je možné ešte zvážim svoj výber dobre a odovzdám hlas ľudom, ktorý nemajú na svojom triku žiadnu kauzu. Čo je asi jasné, že práve som vylúčil všetky parlamentné strany.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Program ĽS NS bližšie rozobratý Mgr. Kotlebom.

http://svornost.org/?p=945
citroniq84
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa citroniq84 »

moj nazor je tiez nevolit lebo na slovensku ani 1 vlada nikdy nerobila pre národ vetsina su premeneni komunisti ktory dneska citia sociálne a myslia národne teraz pred voľbami pretriasajú stav súdnictva a podobne druhy zas kradli z SPP a všetkých podnikov keďže dnes už je sotva nie aký v rukách štátu ale slovenska legislativa je nastavena takým spôsobom že politik môže hocičo sadnuť ožraty za volant kludne trebarz niekoho zabit a pokial ich imunitný vibor nevida nemôžu im nič spraviť no čo slováci keď vam to tak vihovuje tak volte ale mate 1 výhodu je jedno koho lrbo všetci vaši milovany politici na vas zvršky kašlu pekne rozpravaju treba ľuďom pomôcť treba ich podporiť :D vy to počuvate a svorne volite miesto toho aby ste volili podla činov volite podla reči keby dajme tomu v nemecku alebo hociakom inom štate boli ti poityci jak tu však sa vám do tvári smejú totálne drzo a vy ich volite kašlal by som na takýchto ludi ja
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

pride mi to ako "robime si z teba volic uplneho debila. 4roky tam len presedeli a zabudli na tento problem ? Mali sancu, nevyuzili /uz nehovoriac, ze SNS bola pri moci ja za ery Vladimira M./
ak toto je ich naajvacsia priorita, SNS nema co robit vo vlade..

btw: citronik, ty este nemozes volit ze ?
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

citroniq84 napísal:moj nazor je tiez nevolit lebo na slovensku ani 1 vlada nikdy nerobila pre národ vetsina su premeneni komunisti ktory dneska citia sociálne a myslia národne teraz pred voľbami pretriasajú stav súdnictva a podobne druhy zas kradli z SPP a všetkých podnikov keďže dnes už je sotva nie aký v rukách štátu ale slovenska legislativa je nastavena takým spôsobom že politik môže hocičo sadnuť ožraty za volant kludne trebarz niekoho zabit a pokial ich imunitný vibor nevida nemôžu im nič spraviť no čo slováci keď vam to tak vihovuje tak volte ale mate 1 výhodu je jedno koho lrbo všetci vaši milovany politici na vas zvršky kašlu pekne rozpravaju treba ľuďom pomôcť treba ich podporiť :D vy to počuvate a svorne volite miesto toho aby ste volili podla činov volite podla reči keby dajme tomu v nemecku alebo hociakom inom štate boli ti poityci jak tu však sa vám do tvári smejú totálne drzo a vy ich volite kašlal by som na takýchto ludi ja
tak sa potom nestazuj, ked nejdes volit. a s tymi sudmi zartujes? porovnaj si stav sudov za dzurindu a potom sa pozri co sa s nimi deje teraz. btw je sice pekne, ze pises s diakritikou, ale aj interpunkcne znamienka by sa hodili, neda sa to citat.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

aj tvoju diakritiku si môžem rovnako vychutnať ako jeho, takže radšej nekritizuj to, čo robíš ty sám.
A to že niektorí ľudia nejdú voliť, Slovensku nepomôže.
Zamknuté