USB sa dotkne USB slotu v PC=PC sa vypne
USB sa dotkne USB slotu v PC=PC sa vypne
neviete preco mi to niekedy PC spravi??? ze ked je zapnuty a chcem tam vlozit usb a len sa dotkne slotu a vypne sa mi pc .. niekedy mi toto urobi 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: USB sa dotkne USB slotu v PC=PC sa vypne
ja som o tom nieco cital ale neviem ci to je pravda...
viem ze v biose sa da (aspon v mojom) nastavit voltage USB. Nemoze to byt sposobene, ze to mas nastavene na max a pre bezpecnost sa restartuje?? Som si len tipol, mozno blbost ale aspon daco...
viem ze v biose sa da (aspon v mojom) nastavit voltage USB. Nemoze to byt sposobene, ze to mas nastavene na max a pre bezpecnost sa restartuje?? Som si len tipol, mozno blbost ale aspon daco...
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
mne to tiež robilo ale len na front panely. Vyriešil som to tým že zamenil na doske napájanie z usb1 na usb2 a doteraz mi to nespravilo ani raz.
Mne robilo presne toto iste s fotakom.Vyriesil som to tak, kedze sedim na kozenej stolicke v teplkoch (doma
) a jak sa pohybujem naindukuje sa staticka elektrina ktora sa v mojom pripade dala na kabel. A hned ako som sa dotkol koncovkou usb kablu s pc tak mi pc vyplo. A odvetdy to robim tak, ze vlozim najprv 1 koncovku usb kablu do fotaku s druhou koncovkou trosku poprechadzam po radiatore a tak to dam do pc.A vsetko ide ako ma, lenze vtedy nesedim na stolicke
aby sa to nenaindukovalo zonva
.