Paranormal Activity

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
PAIN
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Dnes som si pozrel Paranormal Entity... je to v podstate to iste ako Paranormal Activity len par veci, co kritici vycitali jednotke tam nieje, resp. sa ich autori snazili napravit. Jedine co je ine, je iny dom a ina rodina. Pocit strachu nulovy bohuzial kedze som videl Activity, tento film podla mna nemal ani vzniknut...
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

No pozrel som si aj ja ten Paranormal Entity kedze som fanusikom Activity a Entity malo na mna uz prilis rychly spad, a ovela blizsi kontakt s tym duchom tam mali a bolo to aj akcnejsie ale trosku som tam niektore sceny nepochopil ale mne sa to pacilo aj ked nie tak ako activity
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Paranormal Activity

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Ja som práve dopozeral Paranormal Activity. Ako tak čítam sú dve skupiny ľudí . Skupina ktorej sa to nepáčilo a skupina ľudí ktorý sú z toho hotový , ja patrím k druhej a možno som naivný no až po kedy som neprečítal pár komentárov som si myslel že je to všetko skutočné :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Úúú, tak bol to celkom v pohode film. V podstate nejaký iný žáner hororu ako poväčšine všetky čo sa v dnešnej dobe točia. Tá žena to mohla skončiť už hneď po prvej noci v tom dome. Veľké + robí kamera a - zase zvláštny koniec, po ktorom si každý spravil vlastný záver. 8/10.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Nechcem vytvárať novú tému, tak píšem sem, nevie niekto kedy bude dvojka ?
Lebo na nete som našiel len pár fake....Tak neviem
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

dvojka PA bude cokoro aj u nas. trailer je prefektny. mam rad PA bohuxial o PE sa to neda povedat. na PA som bol v kine ale predtym som si pozrel ako dvdrip a bol som zaverom prijemne prekvapeny. tak by sa mali robit zavery.
Napísať odpoveď