ovladac na obrazovku
ovladac na obrazovku
neviem aky ovladac ma nainstalovat som ho vcera vecer preinstaloval ale ovladac neviem aky mam dat
Re: ovladac na obrazovku
Na grafiku hej? A to si nedostal ku PC? Ak si ho kupoval ? Alebo si opis meno grafiky dosky alebo naco to potrebujes a vygoogli.
ja som nemal tam nic lebo som si kupil cez internet ale uz neviem ako tobolo ale viem ze to bolo ati roaden a cosi a neviem dalej
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2010, 11:47)
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2010, 11:47)
a potrebujem to nato lebo ked posuvam dole na internete ide to strasneST1GD3R napísal:Na grafiku hej? A to si nedostal ku PC? Ak si ho kupoval ? Alebo si opis meno grafiky dosky alebo naco to potrebujes a vygoogli.
No tak to zisti cele pozri sa na graficku kartu su na to aj programy myslim ktore ti vypisu nejake parametre o HW. A podľa modelu si sosni ovladac.
ST1GD3R napísal:No tak to zisti cele pozri sa na graficku kartu su na to aj programy myslim ktore ti vypisu nejake parametre o HW. A podľa modelu si sosni ovladac.
naprikald
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
HWinfo
napr taky CPU-Z
Kód: Vybrať všetko
http://www.cpuid.com/cpuz.phpRe: ovladac na obrazovku
Grim-Reaperka napísal:HWinfo
no toto mi ukazalo len teraz skade to stiahnut
-
Grim
Darca
...žeby zo stránok firmy AMD?...
-
hrban
Addict
skus toto mali by to byť tie drivery
tak si najdi ty presne ten svoj sosni a skus
-
Dildogripak
Medium Professional
Pečené holuby do huby.... dajte mu ešte vínka nie?

-
Thommas
Addict
napis mi SS a dam ti na to program... jedna sa o Driver Magican a kto chce, tomu ho preposlem cez skype alebo MSN 
-
Dildogripak
Medium Professional
Pravidlo 8: Zákaz rozširovania/nabádania na rozširovanie alebo nelegálne používanie software/warezu.BiGTomEE napísal:napis mi SS a dam ti na to program... jedna sa o Driver Magican a kto chce, tomu ho preposlem cez skype alebo MSN
Keby si už len nebol taký blbý a rovno napísal tú SS aby o tom nikto ani nevedel, tak nič nepoviem. Ale mal by si dostať BAN!
-
Thommas
Addict
Dildogripak napísal:
Pravidlo 8: Zákaz rozširovania/nabádania na rozširovanie alebo nelegálne používanie software/warezu.![]()
Keby si už len nebol taký blbý a rovno napísal tú SS aby o tom nikto ani nevedel, tak nič nepoviem. Ale mal by si dostať BAN!A prajem ti to!
ak mi ukazes daky program, ktori ti zadarmo najde stare alebo chybajuce drivery a vies si cezen ich aj stiahnut (funkcne a testovane), tak sa hodim o zem.. nie je nutne odo mna tento program pytat, ja ho mam, puzivam a ani nikoho nenabadam, aby si ho zobral odo mna...
PS ja sa tu snazim radit a pomahat... ak mi za to da niekto BAN alebo hocico ine, mne to len prida cas.. netvrdim, ze je moja psia povinnost byt na fore ale jednoducho ak chcem tak pomozem... a tu karmu co mam mi davaju len ludia, co nevladzu zo sebou a nevedia, co maju robit...
A ci mi da vedenie ban alebo nie je mi to jedno....
a ty s tymito svojimi spravickami pomahas tak akurat velke h..n., takze mi len nic nehovor, na to su tu admini a modovia...Filip123 sorry za spam..
Som zvedavy na nazor aj vas ostatnych, napiste mi plz SS co si myslite... dakujem.
No je fakt, ze by si ten program nemusel tak verejne rozsirovat, ked uz tak v tajnosti
Inak k tomu, ci je take nieco zadarmo - staci mat windows 7 a ten si vie ovladace stiahnut z webu sam.
-
Thommas
Addict
aj ten nie vzdy najde prislusny driver, hlavne ak sa jedna o starsi HW
-
hrban
Addict
no lebo tvoj driver magican to dokáže xD
raz som niečo také skúšal a doslova mi to doje*** celý win, konflikty zariadení, blue screen of death, etc...
radím choď na stránku AMD tam si naťukaj GPU->tvoj model -> OS a ideš
raz som niečo také skúšal a doslova mi to doje*** celý win, konflikty zariadení, blue screen of death, etc...
radím choď na stránku AMD tam si naťukaj GPU->tvoj model -> OS a ideš