MS v hokeji 2010
Re: MS v hokeji 2010
Neviem prečo ale mne sa na napr. včerajšiu 3. tretinu kukalo lepšie ako na tím zo ZOH. Viac sa mi páčil ten štýl hokeja bol rýchlejší.
Konečne naší hokejisti vedia hrať aj bez opôr z nhl. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jukel: Tretia tretina bola to jedine na co sa dalo v zapase s Bielorusmi pozerat. Inak to bol velmi ubohy vykon oboch stran a hokej bol otrasny, najma ta prva tretina.
-
Turbozilla
Zablokovaný
Mal som 100 chutí vypnúť telku a srať nato prvá tretina 0 bodov, druhá ako tak si vstúpili do svedomia, ale tiež žiadna sláva. Tretie, keď už dalli na 3:2, tak už iba udržiavali a nesnažili sa to korčulovanie bolo ako na tréning. Včera slabý výkon podľa mňa. A aj bielorusi.
rozhodne sa na ten hokej lepsie pozera ako na minulo rocne vyhadzovanie pukov.
Ja som zatiaľ celkove z týchto majstrovstiev nadšený.
Dejú sa veci! A Jágr ich pomenoval a USA na ne doplácajú.
Je jasná, že ak nebudú chodiť hráči z NHL resp. sa na to nevytvoria podmienky stratí veľa aj NHL. Taký Kopitar by na jeseň neviedol ligu v produktivite keby nebolo MS...
Je jasná, že ak nebudú chodiť hráči z NHL resp. sa na to nevytvoria podmienky stratí veľa aj NHL. Taký Kopitar by na jeseň neviedol ligu v produktivite keby nebolo MS...
-
casualties
Medium Expert
Včera, čo sme dali ten posledný gól, tak to bolo naozaj krásne!!!
-
Sagittarius
Guru
Takže jeden z dvojice Fínsko, USA bude hrať o záchranu 
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jagr ma pravdu v tom ze keby sa pred par rokmi nezvyditelnil cesky hokej na MS a (myslim ze to plati aj pre Slovensko)begbeee napísal:Ja som zatiaľ celkove z týchto majstrovstiev nadšený.
tak by nebolo tolko draftovanych hracov (uvediem priklad: v roku ked sme nemali nikoho na drafte bol v predpovediach najlepsi Lapsansky, v com je horsi (na tu dobu) ako draftovani: Nedorost, Tvrdon,Fabus, Fabry, Velebny, Priechodsky= stali za nimi lepsie vysledky repre )
Panik keby sa nezranil a MS 20 by mu vysli ako tohtorocne, tak by bol v prvom kole podla mna. Tatar si to viac vydrel, ale dufam ze sa tiez coskoro presadi.
pravda pravda, toto je nasa nova generaciaPlasmon napísal:Konečne naší hokejisti vedia hrať aj bez opôr z nhl.
takže USA o záchranu 
CAN SUI 1:4 čo sa to deje?
tieto MS sú samé prekvapenie... a to je super
tieto MS sú samé prekvapenie... a to je super
USA by si zaslúžili zostup do prvej divízie pretože rok čo rok ignorujú majstrovstvá sveta ako turnaj.
begbee, tak to môžeme povedať aj o našich najlepších hokejistoch (česť výnimkám), Čechoch, Kanaďanoch, atď. Proste je to tak, že majstrovstvá sveta nie sú veľmi prestížne v zámorí a ani nikdy nebudú, pretože sú dôležitejšie turnaje - olympijský raz za 4 roky a Svetový pohár a práve na tých každú krajinu reprezentujú a hlavne sú ochotní reprezentovať najlepší hráči 
prosím vás,kde sa dá kukať hokej online,keď som v zahraničí?Na STV.sk sa to dá iba ak ste na Slovensku.
Skús pozrieť na www.myp2p.eu
Hádam nepovažuješ Svetový pohár za dôležitejší turnaj? Veď ten ešte aj v Kanade považujú za zlý experiment...Pilifo napísal:begbee, tak to môžeme povedať aj o našich najlepších hokejistoch (česť výnimkám), Čechoch, Kanaďanoch, atď. Proste je to tak, že majstrovstvá sveta nie sú veľmi prestížne v zámorí a ani nikdy nebudú, pretože sú dôležitejšie turnaje - olympijský raz za 4 roky a Svetový pohár a práve na tých každú krajinu reprezentujú a hlavne sú ochotní reprezentovať najlepší hráči
No neviem, či ho v Kanade považujú za zlý experiment, ale nezdá sa mi to. Možno tak z toho pohľadu, že na ňom hrá iba 8 mužstiev...Fakt je ale ten, že v roku 2004 mali na Svetovom pohári všetky tímy svojich najlepších hráčov a bol to určite kvalitnejší turnaj ako MS 
tak toto ma dostalohojko napísal:Nemam rad Jagra, ale toto celkom vystihol:
Rozhořčený Jágr: Mladší hráči by měli zlaté generaci líbat prd..!
Jediný Jarda se odvážil říct, jak to je, kvituje Jágrovu kritiku Martin Procházka
KOMENTÁŘ: Jágrova ostrá kritika byla přesná a pravdivá
Tím neomlouvám náš výkon, ale Norové na olympiádě málem porazili Slováky v play off.