windows vista 32-bit, system nereaguje

Informácie o software, ankety...
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

windows vista 32-bit, system nereaguje

Príspevok od používateľa ccimo »

po spusteni notebooku naskoci plocha ale nic sa neda robit, akonahle kliknem na nejaku ikonu system zamrzne a dalej nic..nudzovy rezim funguje..co s tym moze byt?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: windows vista 32-bit, system nereaguje

Príspevok od používateľa uplink »

Preinštaluj to, takto diagnózu neurčíme. Také dve technické na začiatok. Máš Vistu legálnu? Ak áno, je na notebooku, alebo PC?
wintermute
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wintermute »

Preinštalovanie je až posledná možnosť. Ako prvé by som skúsil pod núdzovým režimom sfc -scannow
Príkaz sfc /scannow kontroluje všetky chránené systémové súbory a nahrádza ich nesprávne verzie správnymi verziami od spoločnosti Microsoft.
Dosť často to v podobných prípadoch pomôže.
viac tu:

Kód: Vybrať všetko

http://support.microsoft.com/kb/929833
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

self file check je fajný, ale preinštalovanie zoberie len o trošku viac času. Nemyslel som čistú inštaláciu, ale len reinstall, čiže všetko ostane neporušené [program files, osobné nastavenia, profily...]. Preinštalovanie je len bezpečnejší self file check. SFC neopravuje drivery, len systémové súbory, reinstall dáva najvhodnejší a najstabilnejší driver k dispozícii.
ccimo
Star
Star

to uplink: ano vista je legalna notebook mam jeden tyzden, je to na notebooku
este otazka: notebook kupovany v Nay elektrodome, nemam instalacne cd visty, mali ho pribalit alebo nie? nemam nejak cas tam skocit.

to wintermute: skusim to ale iba zajtra kedze notebook sa nachadza u priatelky, potom dam vediet ako som dopadol
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Oni nemaju CDcka ked som kupovedal tez notebook povedali ze nejsu ktomu a ze vsetko mas v compe
Pytal som sa ci vztahuje ktomu aj reklamacia.. povedali mi ze nie lebo to si dostal zdarma ten OS takze nie...
ccimo
Star
Star

wintermute napísal:Preinštalovanie je až posledná možnosť. Ako prvé by som skúsil pod núdzovým režimom sfc -scannow
Príkaz sfc /scannow kontroluje všetky chránené systémové súbory a nahrádza ich nesprávne verzie správnymi verziami od spoločnosti Microsoft.
Dosť často to v podobných prípadoch pomôže.
viac tu:

Kód: Vybrať všetko

http://support.microsoft.com/kb/929833
takze som to skusil no neuspesne...tak teraz neviem ako co s tym kedze nemam cd vista :?
snad niekoho zozeniem :D
wintermute
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wintermute »

Neúspešne to bolo práve preto, že si nemal to CD. Predpokladám, že to nejké tie chybyčky naašlo a vypýtalo si to CD. Alebo sa mýlim?
ccimo
Star
Star

hodil som do prikazoveho riadka ten sfc_scannow, cvilu to kontrolovalo, vyhodilo chybny subor jeden,ale cd nepytalo....
luky81
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa luky81 »

nechcem zakladať novú tému, tak dám sem, vyhadzuje mi raz za čas (niekedy vkuse) že Program COM Surrogate prestal pracovať a to isté aj Rundll32, neviete pls čo s tým? niekedy je to fakt dosť otravné, keď to vyhodí aj 20 krát za 2 minúty. Win je Vista Home Premium 32 bit
Adonisx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Adonisx »

ahojte potreboval by som poradit mam vistu 32-bit na notebuku a po case ked som nanom tak sa mi nahodi modrá obrazovka a vypise mi nejaku chybu restartne mi pc a nacitaju sa udaje z obnovenia vindovsu...zacalo mi to robit len nedavno tak som preinstaloval wind a robi to stale skusal som.....myslism si ze to je hardisk mohol som ho poskodit ked som casto preinstalovaval windovs?
Napísať odpoveď