Mne osobne príde vzdy papier ze balík bol zadržaný na colnici a ze si ho mam vyzdvihnúť a zaplatili colný poplatok , cenu mi oni určia z ceny ktorú im poviem (pošlem mail s fakturov z pp)soldier napísal:Zdravim.Chcel by som mat vo veciach jasnejsie...uz dost davno pisal chlapec10 toto
co sa tyka objednavok z DX...zatial som objednaval len veci do 22e takze som neriesil ale ak by som chcel objednat nieco za 50$ tak to je cca 37,5eur....takze doplacam dan 19% co je dakych 7eur...akym sposobom sa to doplaca? po prijazde do SR ako dobierku zaplatim len tych 7eur?
Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
-
easton
Professional
cauko iste poznate ten znamy cigaretovy zapalovač...neviem ci nieco zle robim, alebo co ale uz druhy akoby nemal plyn..neviem ci ho treba nejak pustit alebo sa pusta sam po otvoreni veka neviem..skuste mi poradit
To bude asi tým že tam je treba plyn doplniť.
Inak ako teraz chodia objednávky keď je bordel z tej sopky?
-
Jancuk
Professional
v stredu mi prisla objednávka ktorá bola poslaná v 4/12/2010filip102 napísal:To bude asi tým že tam je treba plyn doplniť.
-
easton
Professional
hej uz som si vsimol ze na obalke je lighter(empty)filip102 napísal:To bude asi tým že tam je treba plyn doplniť.
seruste...počujte objednal som si laser odtial.4 apríla mi ukázalo že balík poslaný a dnes je 5 mája a nič,,može sa niečo stať?
-
soldier
Expert
to je este vpohode...tak tyzden dva mozno aj si pockas este...sice posledny balicek co mi siel trhal rekordy som sam neveril...13.4. odoslane z ciny a 26.4. som ho preberal doma 
-
chlapec10
Addict
su problemy s tranzitom, lebo ruska colnica ma nejake problemy
ja cakam na balik z 13.Marca
ja cakam na balik z 13.Marca
No tak deal sa dáko lepší tovar objednaný 29.4.2010,odoslaný 2.5.2010 a na pošte som to mal 13.5.2010.
Predtým som čakal na balík z januára a prišiel v apríli.
Predtým som čakal na balík z januára a prišiel v apríli.
Detto.. objednane 1.5.2010, odoslane 4.5.2010 a tovar dosiel 13.5.2010 
zdravim, chcem sa opytat ci je tento telefon fake alebo nie pretoze vyzera ako original ale dost pochybujem.....
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39095
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39095
Samozrejme že nie, to by ťa mohlo napadnúť pri tej stovke iPhonov.
ale sleduj , nálepku zvnútra má NOKIA + SVK menu čínske telefóny nemajú, trebalo by vyskúšať 
no sak jasne....ale proste obrazky vyzeraju ako original..aj vnutro co je pod baterkou tak je tam made in finland, a normal nokia napisane....mozno obrazky su ine...
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2010, 22:09)
))))))
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2010, 22:09)
presne tak .....to mi vrta v hlave ...Filipito napísal:ale sleduj , nálepku zvnútra má NOKIA + SVK menu čínske telefóny nemajú, trebalo by vyskúšať
-
webmasterr
Medium Professional
je to kopia, ze cinske telefony nemaju slovencinu?
hh pozri sem napr: http://solomobi.com/category.asp?lx=lang&cate_id=121 tieto vsetky su so slovencinou, s cestinou ich je este viac ...
a s nokia baterkami a nabijackami je takisto plno cinskych kopii....a samozrejme otom hovori aj ta cena
a keby ze to bol naozaj original bolo by to v nadpise alebo popise 
napriklad aj tento priamo z dx ma tiez slovencinu a nokiacke baterky: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31788
a s nokia baterkami a nabijackami je takisto plno cinskych kopii....a samozrejme otom hovori aj ta cena
napriklad aj tento priamo z dx ma tiez slovencinu a nokiacke baterky: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31788
nooo ale tie baterky v tom druhom nie su original nokia...na tej n97 je vsetko nokia...to aj sluchadla, baterky a na zadnej strane telefonu je tiez nokia napisane a nie napriklad NOKLA a podobne a zvnutra je made in finland a nokia tiez.....vyzera to dost zaujimavo....
-
badboy007
Star
Mne to tiez vrta v hlave
... Presne ako original
.
Kto ho kupi a potom da vediet
?
Kto ho kupi a potom da vediet
badboy007 napísal:Mne to tiez vrta v hlave... Presne ako original
.
Kto ho kupi a potom da vediet?
no to by som bol aj ja zvedavy ci niekto objedna...
-
bb5unlock
Light Professional
staci sa pozriet na obrazky a musi ti byt jasne ze to nie je original
menu a ikony su typicke pre cinsky software a nie original NOKIA, vsetko odstatne sa da skopirovat
prikladom je N95 8gb ktora je este stale nerozoznatelna od originalu (pokial clovek neskontroluje FW)
nahrat slovencinu a cestinu do akehokolvek cinskeho mobilu nie je problem (aj ked nie v domacich podmienkach)
menu a ikony su typicke pre cinsky software a nie original NOKIA, vsetko odstatne sa da skopirovat
prikladom je N95 8gb ktora je este stale nerozoznatelna od originalu (pokial clovek neskontroluje FW)
nahrat slovencinu a cestinu do akehokolvek cinskeho mobilu nie je problem (aj ked nie v domacich podmienkach)
-
badboy007
Star
Teraz som si pozrel lepsie ikonky a je ozaj vidno, ze niektore su uplne ine ako NOKIAcke.bb5unlock napísal:staci sa pozriet na obrazky a musi ti byt jasne ze to nie je original
menu a ikony su typicke pre cinsky software...
bb5unlock mas k+