Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa chlapec10 »

hitman232 napísal:
okej tak dajme tomu ze som necracoval ale kamos uz na tom cd kluci hral ale nebude hrat ? tak ?
to presne neviem, predpokladam ale ze sa budes musiet prihlasovat ako on
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

hitman232 napísal:
okej tak dajme tomu ze som necracoval ale kamos uz na tom cd kluci hral ale nebude hrat ? tak ?
ked raz napises kluc na dajaky ucet tak uz tam navzdy ostatne musis sa prihlasit na rovnaky ucet ako on
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

ucet a prihlasovacie udaje budu musiet zrejme ostat, ale mozes si vytvorit novu postavu/vojaka. urcite to pojde.
hitman232
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hitman232 »

jaj okej dik no tak som myslel ze mi da ten ucet , dakujem vsetkym :D
horin
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa horin »

Ak by niekto mal zaujem pridat sa do klanu, navstivte stranku www.battlelegion.org. Tento klan zdruzuje velmi dobrych hracov, ktorych este podporuje tymova spolupraca. Mame 3 vlastne servery a zaroven aj TS server. Organizacia v klane je vynikajuca najmä vdaka hodnostiam. Teda za predvedenie perfektnej prace mozete byt povyseny. Zaroven mame k dispozicii aj instruktorov, ktory vas naucia vsetko od strielania az po pokrocile pilotovanie. Aktualne mame vyse 100 clenov z celeho sveta. Avsak je tu aj zopar podmienok: vek 18+ a nutnostou je takisto znalost anglictiny (musite dobre rozumiet zakaldnym prikazom atd). Ak mate zaujem pridat sa navstivte http://www.battlelegion.org vytvorte si tu ucet a postupujte podla navodov uvedenych v topicu [BL] Recruiting Office. Nezalezi nam na specializacii, ktoru preferujete (assault, medic, atd) berieme naozaj vsetkych, staci mat trocha skusenosti a chciet hrat v tyme
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Môžte poradiť neaké stránky, kde sa zapisujú štatistiky z BF:BC2. Donedávna som využíval túto: http://bfbc2.statsverse.com/ , no neako mi prestala fungovať, môj nic už nevie nájsť :( .
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tato je dobra detailna: http://bfbcs.com/pc

len treba obcas cakat kym sa updatne.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

neviem ci sa to tu rozoberalo ale mam taku malu otazocku: da sa "vyhrat" hviezda (myslim zlata, strieborna a bronzova) na tracer, lekarnicku a pod veci?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

ONdr3j napísal:neviem ci sa to tu rozoberalo ale mam taku malu otazocku: da sa "vyhrat" hviezda (myslim zlata, strieborna a bronzova) na tracer, lekarnicku a pod veci?
Zial neda, ale ani sa tieto polozky nezapocitavaju do Weapon Knowledge insignii, takze je to OK.
ONdr3j
Professional
Professional

tak super potom, lebo miesto pre hviezdu je tam ale ako "vyhrat" tu hviezdu netusim, takze ak sa to nerata tak potom je vsetko OK ;-)
THX

inac mozte si ma aj pridat medzi priatelov, aby som tam aspon jedneho :lol:
nick mam taky isty ako tu :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

kupil som si tuto hru, ale ja neviem..vsetky hry(myslim v BFBC2) co som doteraz zahral mi aspon trochu lagovali (tj ked som zastal posunulo ma to trochu naspat), pripajam sa na servery s pingami 31-40ms...ale ked uz som v hre..a pozriem tabulku mam tam ping 120+ a takisto aj 95% ostatnych hracov(vacsinou ostatny maju od 80-500)...

hral som uz aj na slovenskom aj ceskom servery a takisto tam male lagy boli...net mam v poho dsl o t-comu ..bezne pingy okolo 28-30ms s inymi hrami problem nemam .... tak nvm... hral som betu a tam to robilo tiez ale myslel som ze to je kvoli beta serverom..ale takto mi to dost vadi :/
Prílohy
pingtest.png
pingtest.png (19.21 KiB) 940 zobrazení
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

webmasterr to je ulet, mne take veci nerobi. skus sa obratit na ea czech support, mozno s tym mali daku skusenost a budu vediet adekvatne pomoct. ale tiez sa mi zda, ze to moze byt daco s pripojenim, router je ok? nemas tam dako uletene nastavene qos?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no ja neviem, s QOS som nic nerobil, bol defaultne nastaveny..ale vyskusal som postupne vsetky moznosti co tam boli (CBR, UBR, VBR) a stale to je rovnake, asi im vyskusam napisat i ked urcite to budu zvadzat na moj internet...

hmm a asi nebudem jediny s tymto problemom pretoze mi naslo pomerne dost diskusii aj priamo na EA fore..ohladom velkeho pingu...

do prilohy som este hodil screen vypisu serverov s pingami, a potom screen na ceskom servery
Prílohy
BFBC2Game01.jpg
CSFT.cz server
CSFT.cz server
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

webmasterr ved to ma tak kazdy :roll:
na serverliste je proste iny ping... nas server tam ma 15 ale v ked sme na nom je to okolo 80-100. a je hostovany v cesku.
Prílohy
server1i.jpg
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

nj, no len mne ani tak nejde o tie cisla ako o tie viditelne lagy..proste vidim ako zastanem a vrati ma to trochu dozadu... nedeje sa to stale..ale dost casto... aj na ostatnych hracoch vidno ako sa skakavo pohybuju ... no zahram este nejaky cas a uvidim aky to bude mat vplyv na hranie...zatial mi to velmi nejde :D tak neviem aky velky vplyv maju na to tie lagy :D
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tie pingy mam tiez rozdielne, ale fici to aj tak dobre. Tiez mam DSL. Kludne im napis, su tam ochotni, comu som ani ja neveril predtym ako som tam pisal. Na tych forach to nedoriesili?
ONdr3j
Professional
Professional

este sa spytam da sa ziskat hviezda na zbran M1 (ta z 2. SV ) ? lebo hram a hram s nou a zatial nic, respekvite da sa na nejakej stranke pozriet za co sa da ziskat hviezda a za co nie?

a co sa tyka pingov mam ten isty problem, v menu mi ukazuje dajme tomu ze mam ping 35 ale priamo v hre cez tabulku skore uz mam cez 100 a na lcd display klavesnice (logitech g19) mam ping cca 70, ale zatial sa da v pohode hrat bez toho aby som mal nejake velke lagy a pod, mam DSL ale do mesiaca prejdem na optiku tak uvidim
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

ONdr3j napísal:este sa spytam da sa ziskat hviezda na zbran M1 (ta z 2. SV ) ? lebo hram a hram s nou a zatial nic, respekvite da sa na nejakej stranke pozriet za co sa da ziskat hviezda a za co nie?
Hviezdy sa dajú získať za všetky zbrane, asi okrem M1 Garantu, ten je myslím bugnutý neviem naisto.
A ja by som chcel vedieť načo je v hre medic, ked ma niekdo resne tak aj tak tú smrť mám započítanu. Raz ma takto pár krát zabil niekdo z RPG, alebo kempi.
Ale mal som v squade dobrého medica ktorý ma ressoval, ale aj tak som mal v taulke cca 5 alebo 6 smrtí aj ked ma ressol.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Napriklad v rushi ti po revive refundne reinforcement tikety.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Hej preco mne neukazuje pingy tam kde si vyberam server ale len - ???
Napísať odpoveď