...je tu ešte tretia možnosť...pridať sa k nim a robiť tak ako robia oni...kradnúť, nepracovať a sťažovať sa na štát...ale osobne si myslím že raz slušným ľuďom rupnú nervy a spravia tu taký krvavý prevrat že všetkých tých "ktorí nechcú pracovať" (ako ich nazvala SNS) násilne vyvraždia a na nejakú Európsku úniu je*emtiBoha kukať nebudú...seth82 napísal:Pinhead: ten zákon síce existuje a aj povoľuje použitie strelnej zbrane v prípadoch neoprávneného vniku osoby na cudzí pozemok, ale vezmime si to z druhej strany - postrelíš cigána vo svojom dome / na svojom pozemku a hoci neporušíš zákon, cigáni si to vysvetlia po svojom a celá banda ti príde porozbíjať okná kameňmi, atď. Im je jedno, že jeden z nich konal trestnú činnosť, na pochopenie niečoho takého nemajú dostatok inteligencie, a teda budú konať ako ovce v stáde a vyriešia to po svojom. Pokiaľ u nás justícia a policajti nebudú chrániť aj bielych, tak sa predpokladám nik normálny k použitiu zbrane neprikloní a radšej bude trpieť, ako keby mal meniť eurookná na celom dome...
Romovia na Slovensku
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
seth,
ale neboj... do istej miery toto obyvateľstvo poznám a viem aj to, že pokiaľ z nich jeden bude za/postrelený, tak sa žiadna trestná výprava konať nebude, nakoľko Cigáni sa strelných zbraní a vecí, ktoré sa dajú s nimi spraviť, boja ako čert kríža.....
A spraviť nejakú premyslenú vendettu im bránia degeneráciou, incestom a riedidlom poškodené mozgy......
ale neboj... do istej miery toto obyvateľstvo poznám a viem aj to, že pokiaľ z nich jeden bude za/postrelený, tak sa žiadna trestná výprava konať nebude, nakoľko Cigáni sa strelných zbraní a vecí, ktoré sa dajú s nimi spraviť, boja ako čert kríža.....
A spraviť nejakú premyslenú vendettu im bránia degeneráciou, incestom a riedidlom poškodené mozgy......
-
Stoporko
VIP
pinhead - skôr by som sa obával, aby obranca, brániaci sa streľnou zbraňou neskončil vo väzení za "ťažké ublíženie na zdraví a pokus o vraždu" bez ohľadu na to, či sa jednalo o nutnú obranu/krajnú núdzu/čokoľvek. Riešiť porozbíjané okná na dobe má zmysel až v tedy, pokiaľ sa obranca bude do daného domu vôbec vrátiť (o tom, aby mu jeho strelnú zbraň spolu so zbrojákom vrátili ani nevravím).
-
Scorpion90
King
Ako som uz pisal, problem romov je momentalne REALNE NERIESITELNY. Fantasmagorie typu vystrielat alebo separovat alebo vymyskovat nepovazujem za uskutocnitelne
Treba im škrtnúť tie dávky, aby to pre nich nebolo výhodnejšie ako chodiť do roboty.
Ako presne, to neviem, ale to je jeden z najväčších problémov.
Takisto je treba cigánov zamestnať, nemôže sa stávať to, čo sa deje aj dnes, že cigán sa teda odhodlá a všade mu povedia, že je plno (lebo je cigán).
Ako presne, to neviem, ale to je jeden z najväčších problémov.
Takisto je treba cigánov zamestnať, nemôže sa stávať to, čo sa deje aj dnes, že cigán sa teda odhodlá a všade mu povedia, že je plno (lebo je cigán).
-
Grim
Darca
...ale takisto nemôžeš chcieť aby ho nejaká firma zamestnala iba preto že je cigán. Ak by som ja bral zamestnanca tak určite prijmem toho najmúdrejšieho. Priemerný cigán sa môže uplatniť maximálne ako hrobár...hughito napísal:Takisto je treba cigánov zamestnať, nemôže sa stávať to, čo sa deje aj dnes, že cigán sa teda odhodlá a všade mu povedia, že je plno (lebo je cigán).
Tak to je samozrejmé, aj keď by sa možno mohol vytvoriť nejaký pracovný program špeciálne pre cigánov z tých najhorších oblastí.Grim-Reaperka napísal:
...ale takisto nemôžeš chcieť aby ho nejaká firma zamestnala iba preto že je cigán. Ak by som ja bral zamestnanca tak určite prijmem toho najmúdrejšieho. Priemerný cigán sa môže uplatniť maximálne ako hrobár...
To je už síce diskriminácia bielych, ale neviem či sa to dá úplne obísť, ak sa chce vyriešiť tento problém.
Najprv sem dáš link o tom prípade a hneď pod to obrázok, kde píšu: O tomto sa mlčí. 
par dni sa o tom mlcalo to preto..
-
seth82
Darca
http://korzar.sme.sk/c/5409224/v-jursko ... pomoc.html
Absolútne necivilizovaný živel, nemali im dať nič, hovädám...
to by media otocili na rasizmus predsa
Presne toto. Je to pozitívna diskriminácia. Lebo trebalo by vytvoriť prac. miesta pre všetkých, ale nie sme v komunizme takže to moc nevidím ako reálnu šancu. A kto nechce nebude robiť ani keby mu robotu dávaš priamo do papule.hughito napísal: Tak to je samozrejmé, aj keď by sa možno mohol vytvoriť nejaký pracovný program špeciálne pre cigánov z tých najhorších oblastí.
To je už síce diskriminácia bielych, ale neviem či sa to dá úplne obísť, ak sa chce vyriešiť tento problém.
No ja som zvedavý či stým aj policajti vôbec niečo urobia. Sranda je to, že som to čítal asi deň dozadu a nechápal som. A keď niekoho vezmú za krádež a za to, že napadol starostu policajti tak ešte sa budú sťažovať aký je ten starosty kkt keď sa o nich nestará, a že chcú nového starostu a zároveň na diskrimináciu a rasizmus. Keby majorita napadne ich a ukradne im niečo tak by sme boli do dvoch dní všetci v basách a zároveň keď niečo urobí táto minorita vždy tam smeruje 20-30 policajtov aby bol pokoj.seth82 napísal:http://korzar.sme.sk/c/5409224/v-jursko ... pomoc.html
Tuto je zaujímavé video a veľmi pravdivé:
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=DRt7KjQXNjo&feature=relatedRe: Romovia na Slovensku
http://noviny.joj.sk/z-domova-presovsky ... obylu.html
čo na to viac dodat
budme rasisty a postavme sa proti nim
ale mal by to urobyt štát a vystahovat ich všetkych
čo na to viac dodat
budme rasisty a postavme sa proti nim
ale mal by to urobyt štát a vystahovat ich všetkych
-
hojko
Site Admin
Zaujimavy clanok, ktory linkoval tomase na facebooku: Na výraz „diskriminace Romů” začínám mít těžkou alergii.
Volebny program strany SNS ci vygumovanych kotelobovcoch ziadny sposobom neriesil problematiku romskej narodnosti. Vlada by sa mala touto otazkou podstatne viacej zaoberat, pretoze romov treba podporovat, treba im dat pracu, strechu nad hlavou, vzdelanie, treba ich motivovat a zaradit do spolocnosti. Je mi na vracanie z ludi voliacich tieto dve menovane strany pretoze takato antikampat voci nasim spoluobcanom je neeticka, je v rozpore s Ustavou SR a len dusevne naruseny rasista si moze mysliet, ze prave tieto dve strany by vyriesili problematiku romov.
-
Grim
Darca
...áno, treba im dať a dať a zase dať...a budeme im dávať a dávať a dávať...až budeme mať všetci nad hlavou svätožiaru od toľkej štedrosti...Svizer napísal:Volebny program strany SNS ci vygumovanych kotelobovcoch ziadny sposobom neriesil problematiku romskej narodnosti. Vlada by sa mala touto otazkou podstatne viacej zaoberat, pretoze romov treba podporovat, treba im dat pracu, strechu nad hlavou, vzdelanie, treba ich motivovat a zaradit do spolocnosti. Je mi na vracanie z ludi voliacich tieto dve menovane strany pretoze takato antikampat voci nasim spoluobcanom je neeticka, je v rozpore s Ustavou SR a len dusevne naruseny rasista si moze mysliet, ze prave tieto dve strany by vyriesili problematiku romov.
Ake je Vase riesenie na romsku problematiku? Ci ich vystahovat mimo miest, nechat tam mor a cakat, kym sa to zamori, vyhubi, potom pride par tisic na vapno zo statnej pokladnice, uzemie sa posype vapnom a o 10 rokov sa uzemny plan zmeni na luxusne stavebne pozemky?
Romovia potrebuju vzdelanie, potrebuju strechu nad hlavou a pracu, to vsetko sa da docielit preciznou robotou s romami a preciznym socialnym programom pod dohladom pozorovatelov z OECD, pod dohladom pozorovatelov vyslanymi Europskou uniou, ziskat maximum pre cerpanie grantov a penazi z fondou EU a podobne.
Romovia potrebuju vzdelanie, potrebuju strechu nad hlavou a pracu, to vsetko sa da docielit preciznou robotou s romami a preciznym socialnym programom pod dohladom pozorovatelov z OECD, pod dohladom pozorovatelov vyslanymi Europskou uniou, ziskat maximum pre cerpanie grantov a penazi z fondou EU a podobne.
dviha sa mi z teba zaludok.maju toho dost.jedine co potrebuju je rezervacia,bic a volu sa o seba postarat
a čo oni nepotrebujú, štát si ich predsa stále hýčka a čo ma s toho? no štát nič a prichádza pri tom o peniaze , ľudia v dedinách poblíž osád máju každodenný strach či sa im niečo nestane no toto chceme aby sme sa báli? Treba konečne navrhnúť riešenie z ktorím by sme boli spokojný všetci.
A kašlat na europsku úniu ak ich chcu oni tak nech si ich aj berú bleeeee
A kašlat na europsku úniu ak ich chcu oni tak nech si ich aj berú bleeeee