klm16 napísal:Mam najradsej odpovede typu nekupuj franc. auta lebo su to franc auta a podobne.....
Ked niekto peugeot nikdy nevlastnil a pise z dojmu, ze mu sused povedal ze jeho brat mal kamarata ktory mal oca a ten mal kazivy peugeot....
hojko prepac ale pisal o roku 97-99 takze otazka FAPu je neaktualna....
Ja osobne som jazdil viac peugeotov, 206,306,307,406,....
Osobne vlastnim 306 r.v 98, som snim viac ako spokojny auto ma 12 rokov, lak je bez stipky korozie. Ukazte mi 12 rocnu feliciu, alebo octaviu ktora bude bez korozie!!!. V interieri mi nic nevrzga (snad tak okuliare a CD v stojane). Co sa tyka vykonu je to 65KW ziadny sprinter, ale na bezne vozenie spokojnost. mam nabehanych 160 tisic, tlnice su povodne, zadna narava je v poriadku. (vela ludi hovori o kazivosti zadnych naprav). Spotreba je rovnaka ako o ostatnych aut podobneho vykonu. (8-9 litrov mesto). O auto a pravidelne staram a auto mi sluzi. som snim spokojny. Uvazujem ze ak raz pride den D a ja auto predam kupim si zase peugeot.
Preco ? Pacia sa mi tie auta .... Ked nordkapp_pb pise ze su to auta bez iskry tak ja tvrdim pravy opak.... 307, 308, 406, 407 su velmi pekne auta urcite krajsie ako tuctova octavia II, alebo golf IV. (je to moj nazor nebite ma hned!!).
takze moj skromny nazor je ze peugeot je v pohode auto.... Preco nie... Pri kupe treda davat pozor na stav rovnako ako pri kazdom inom aute.... Po zakupeni sa o auto treba poctivo starat ako o kazde ine auto.... A potom budete mat z neho radost.....
uz som to vysvetloval o stranu dozadu, neviem, na co stale do toho rypes, nie je to len mlatenie prazdnej slamy, proste ti francuzi tie aut robit nevedia, nechapem, preco sa tohto faktu tak bojite a bojujete s nim, toto vam povie kazdy jeden mechanik...
taktiez nechapem, preco by som mal vlastnit pezot na to, aby som musel poznat tuto znacku ako taku... ludia sa k autam mozu dostat aj inym sposobom ako ich priamym vlastnictvom... keby som vam tu tie pezoty chvalil a velebil do nebies, garantujem ti, ze by si sa ma nespytal, ci som niekedy nejakeho pezota mal, iba by si slepo pritakaval.. tak co uz je toto za debatu... tak sa teda ty vyjadri - kolko si ty tych pezotov mal, ze sa vyjadrujes takto???
co sa tyka dizajnu - je to subjektivna zalezitost, mne sa tiez pezoty vylozene nepacia, ale to sem nepatri...
Scorpion90 napísal:klm konecne normalny nazor
to nordkapp: nie vlastnim uplne inu znacku ako Peugeot (a ani som ho nikdy nevlastnil) , to je mimo temu, ale zato nezatracujem Peugeoty, len preto ze sa mi nepacia, zle som sa vyspal, nemozem si v nich zvysovat svoje ego a pod...
Kto ma aspon
stipku logiky, pochopi, ze hoc si kupi aj
Skodu 105 L a bude jej venovat dostatok starostlivosti, auto mu bude sluzit mnoho rokov s primeranymi investiciami.
Ale daj 18 rocnemu zasranovi, co ma mokry vodicak hoc aj tank, a mas dve moznosti: bud ho najblizsej zakrute rozbije alebo bude hudrat ze to slaby vykon a ze chce q7 a bla-bla
normalny nazor je kvoli tomu, ze sa zhoduje s tym tvojim??
pezoty tu nikto len tak bezdovodne nezatracuje, myslim, ze sa tu par ludi vyjadrilo velmi rozumne a vecne... to vy mate problem s prijimanim faktov...
co je to podla vas ta zasrana starostlivost??? to, ze ked sa mi nieco pôokazi, idem s tym do servisu, alebo vymienate suciastky preventivne alebo co??
klm16 napísal:A ešte jedna vec....
Je jasne že každý si bude chrániť svojho boha, každý z nás má najlepšiu značku auta a najlepší model....
Ale pokiaľ som vw, ford, alfu nikdy nevlastnil tak nebudem dávať chlapcovi do hlavy kaleráby, že sú to špatné autá, lebo sused automechanik má v dielni len vw, ford, alfu... Autá sa kazia vždy sa kazili a vždy sa budú kaziť...
alfa je rovnako poruchové auto ako peugeot...
no ja si svojho boha chranit budem, aj to ma dokonca svoj dovod, pretoze som si ho vyberal na zaklade skusenosti inych, po tom, ako som si o nom nastudoval vsetko mozne, aby som sa pri kupe neopalil... alebo sa snad takto auta nekupuju??
este raz - na co ja musim vlastnit nejake auto, ked s nim mozem prichadzat do styku aj inym sposobom? nemozem byt mechanik? nemozem mat sluzobne auta? nemozem mat znamych s podobnymi problemami? nemozem o tom citat???
klm16 napísal:
to som nikdy nepovedal, ale ak by sme porovnali môjho francúza koľko opráv zažil za 12 rokov svojho života tak v pohoode môžem konkurovať opravám nemeckých a japonských značiek ktoré tu na fóre toľko ospevujete
ano ospevujeme, pretoze to ma svoje dovody... to ti este nedoslo?
klm16 napísal:chlapci zbytočne sa tu budeme hádať kto má dlhší penis.....
z mojej strany to uzavriem:
Spoľahlivosť auta sa nedá merať komplexne. V každej automobilke sú lepšie a horšie autá. Každé auto ti bude žmýkať peňaženku dovtedy, kým ho nepredáš a nekúpiš si električenku.
Ak chceš vedieť aké autá v skutočnosti sú načo si dať pozor pri kúpe, čo očakávať od servisu, mrkni na iné stránky, kde píšu priamo majitelia aút. (peugeot klub, alfa klub, autorecenzie.sk) Nenechaj sa odradiť jedným názorom jedného človeka ktorý ani najskôr nevie o čom rozpráva. Auto si nekupuješ na víkend, je predpoklad, že ho budeš používať dlhšie čiže najprv študuj, potom kupuj....

see you...
ale co by sa nedala merat komplexne, to su len take vyjadrenia bez podlozenia... moze to byt tvoj nazor, ale nepredkladaj to tu ako fakt, prosim ta, sam nemas z coho vychadzat...
neviem , ako myslis to zmykanie penazi, tiez auto vlastnim a za tie tri roky ma zatial nestalo nic okrem benzinu a oleja...
na pezotklub ho moc ani neodkazuj, este mu skusenosti majitelov sposobia nocne mory

btw, podobne som raz zabludil na renoltklub a tie skusenosti neboli veru velmi oslnive... okrem toho, ten clovek, co ho chce od toho odradit, nie je jeden, je ich tu viac, tak tu netrep hluposti a najskor si precitaj, co kto pise....
SeNte napísal:prepáč myslel som volkswagen tieto začali montovať sa mi zdá až v 2005...ale nemá zmysel to ďalej rozoberať každý stále toči to svoje...
rozoberat to zmyel ma, pokial zistime odkial ludia typu klm16, ci jako, zacnu aj pisat, odkial cerpaju... alebo iba z presvedcenia?