Skodi nadmerna konzumacia OLIV ? ( zelenych )

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ZAP napísal:olivy su nieco neskutocne chutovo...ale to mnozstvo soli co tam je...ako niekto predo mnou napisal ze na nieco zomriet musis....ale ak chces dlhsie zit tak asi by som to obmedzil... i ked si myslim ze sa to neda pretoze ja by som olivy tiez jedol v kuse (i ked som vysokoskolak takze olivy sa rovna vynimocny den :-) )
staci neprechlastat a mozes jest olivy kazdy den. ja napriklad ich kazdy den jest nemusim.)
popcorn
Light Star
Light Star

Re: Skodi nadmerna konzumacia OLIV ? ( zelenych )

Príspevok od používateľa popcorn »

nazdar. nechcem zakladat novu temu tak to pisem tu: stara mama mi doniesla olivy v nejakom kelimku a dost mi chutili. pred tym som mal takto samotne asi pred 5 rokmi. (okrem na pizze)
chcel by som si ich kupit take aby boli dobre ze len tak si ich dam samotne ale neviem ci si kupit v konzerve, sacku alebo za pultom v tescu alebo v bille ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Máš to úplne jedno... Aj v pohári, aj v sáčku sú v rovnakom náleve, takže aj chutia úplne rovnako. Ak by si ich však vedel zohnať čerstvé (čo pochybujem - také sa asi ani nepredávajú), tak by som bral tie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

:smt049 :twisted:
Prílohy
155878.jpg
155878.jpg (14.61 KiB) 703 zobrazení
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

tie s tou pikantnou pastou sú podľa mňa lepšie. Inak tieto v konzerve sú asi naj, ale nie sú najlacnejšie. Dať 1,50 (alebo tak nejak) za 5 minút slasti je imho dosť. Až som dostal chuť...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh ja som predchvilou jeden sacok zjedol :D ... no ono su tie v konzerve drahsie ale zvyknu byt aj kvalitnejsie..tie v sackoch su vacsinou malicke a mekke/rozpucene ...ale daju sa zjest vsetky :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tu vidime v praxi ako dopada silna medialna masaz ohladom zdraveho zivotneho stylu a podobnych veci ... ak chces aby ti nic neskodilo, tak si to hod ... zivot proste skodlivy je a vedie k istej smrti ... zmier sa s tym :-D :-D a ked je taky kratky tak nema zmysel vyhybat sa veciam ktore mame radi :-) :-) ...

otazka o skodlivosti oliv ma popravde zaskocila ... zachvilu sa bude diskutovat aj pripadna skodlivost horskej pramenitej vody :-D :-D .. ale hold je taka doba a asi sa s tymto budem muset zmierit :-) :-)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Franz Josef ma fakt dobre vyrobky, ja kupujem od neho olivovy olej a tiez rybacie konzervy. Na hentie olivy som este nenatrafila, ale ked najdem, beriem. :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

nordkapp: ty si ešte nepočul, že pramenitá horská voda môže obsahovať zvýšené množstvo minerálov, ktoré sa ti usadia v organizme a zlikvidujú ti ľadviny? :D

teraz vážne: pokiaľ ťa po tých olivách nebolí brucho, nemáš hnačku... tak ich pokojne jedz ďalej. Ak by aj náhodou mali nejaký negatívny efekt na tvoje zdravie a dĺžku tvojho života, tak buď v pohode: stres, smog, nervný šéf v práci, divná profka v škole, zdravá strava z Mc, fastfoody, nedostatok pohybu, nedostatok sexu... ti dobu života zkrátia podstatne viac. Čiže to, či budeš žiť 79 alebo 78,999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 rokov je zanedbateľný rozdiel.

A Franz Jozef má skvelé rybičky v tomatovej omáčke... ach jaj, nerobte mi takto na večer chute :)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

najlepsie olivy co som jedol boli tie Franz Josef .. odporucam, chutia akoby boli cerstve :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Sry za spam, ale napadla ma v suvislosti s temou piesen od Sheryl Cole, ktora zacina:
"Too much of anything can make you sick" :D
Napísať odpoveď