Skodi nadmerna konzumacia OLIV ? ( zelenych )

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Skodi nadmerna konzumacia OLIV ? ( zelenych )

Príspevok od používateľa R1k1nko »

denne zjem dva baliky ( tie co kupite asi vsade take 200 ml = asi 30 kusov tam je v tom naleve s kapiou )

rodina to kupuje samozrejme ako rohliky a chleba

na gogli som nenasiel nejake info : ze nejedz to ...
viete o tom niekto nieco ?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ber to takto, je to vzdy lepsie ako denne 2x flasa Koniferum, niekto doma bije zenu a deti, niekto vyziera olivy..
kubodinho
Professional
Professional

Re: Skodi nadmerna konzumacia OLIV ? ( zelenych )

Príspevok od používateľa kubodinho »

R1k1nko napísal:denne zjem dva baliky ( tie co kupite asi vsade take 200 ml = asi 30 kusov tam je v tom naleve s kapiou )

rodina to kupuje samozrejme ako rohliky a chleba

na gogli som nenasiel nejake info : ze nejedz to ...
viete o tom niekto nieco ?
ja neviem ja to jem casto a aj vela a nic mi s toho nieje. olivy su zdrave
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ja by som mozno radsej jedol cerstve ako tieto v slanom naleve
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

sundevil napísal:ja by som mozno radsej jedol cerstve ako tieto v slanom naleve
jj ved v naleve myslim. co maju taku papricku dnuka. dobre su
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ok to mi staci ... bo kamosi olivi nejedia ! ..... ( jedia ale raz do mesiaca mozno ) .... a niektore holky to ani nepoznaju :lol:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

neviem kolko v tom moze byt soli, ale dospely clovek by nemal za den ziest viac ako 1 cajovu lyzicku soli. niekto pije olivovy olej kazdy den, ale to je v trosku inom mnozstve a neviem ci sa to moze rovnat
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Mozno olivy same o sebe ani tak neskodia. Skor bu som povedal ze to, co ich udrzi "cerstvo zelene" dva roky v potravinach v regale. A vakuum to nie je... ;)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keby si to bral tak tragicky, tak by sme nemohli jesť už vážne nič. Olivy sú zdravé, samozrejme, v tom náleve, nie až tak veľmi, ale sú :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

R1k1nko napísal:ok to mi staci ... bo kamosi olivi nejedia ! ..... ( jedia ale raz do mesiaca mozno ) .... a niektore holky to ani nepoznaju :lol:
Heh nj, ja som olivy nenavidel este ako maly a tak som ich nejedol, az nedavno sa mi ich nechcelo vyhadzovat z pizze a tak som ju jedol aj s nimi a nejak mi zachutili. Na druhy den uz bola pri posteli prazdna plechovica, mnam :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

myslim ze to mozes jest kolko chces, samozrejme ziadna potravina z obchdou nie je 100% zdrava pretoze nejak tomu musia dat trvanlisvost...no ale myslim ze take zle to nie je :wink:

inak ja olivy nejem, nechutia mi... :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

skus ich pojest este s nakrajanym zelenym hermelinom a nivou. daco neuveritelne.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jedine tie konzervacne latky :-) ale inak nie sak sa zamysli co ludia denne zjedia a vypiju btw kukni na zlozenie toho a uvids cim viac somarin pridavnych tym horsie a potom to porovnaj s jahodovym kompotom napr ked to bude rovnako natom tak ti to moze byt 99 zachvilku sa toho aj tak prejes tak je to jedno :-) ja stahnem denne 1-2l kakaa tiez to enni zdrave a co zijem :-D i ked vraj s toho mozem mat problem s nohami lebo sa mi nestiha vstrebavat daka zlozka s toho mlieka uz nefim ktora a proste ked beham tak ma bolia slachy a ja beham dost kedze minimalne 3 treningy tyzdenne :-) ale to moze byt aj s povrchu lebo to je ta slacha nad clenkom z vonkajsej strany nohy to tusim bolieva ludi ked zacnu v kopackach behat lenze ja ot mam kapanek dlhsie :-D

NA DACO UMRIET MUSIS :-P
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Gangy napísal:Heh nj, ja som olivy nenavidel este ako maly a tak som ich nejedol, az nedavno sa mi ich nechcelo vyhadzovat z pizze a tak som ju jedol aj s nimi a nejak mi zachutili. Na druhy den uz bola pri posteli prazdna plechovica, mnam :)
Stretol som sa s tým u mňa aj u kamaráda, na olivy vraj treba dorásť. :lol:
zelovoc napísal:skus ich pojest este s nakrajanym zelenym hermelinom a nivou. daco neuveritelne.
:smt048 Copy that
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

zelovoc napísal:skus ich pojest este s nakrajanym zelenym hermelinom a nivou. daco neuveritelne.
prave ako to citam tak v tom momente jem aj hermelin ale bez oliv :P, co sa tyka oliv tak chodim na ryby asi tak kazdy druhy tyzden na 2 - 3 dni a tam vzdy zjeme taky tenky oiharik oliv, podla mna ako je vyssie napisane tak ani jedna potravina z obchodu neni zdrava okrem syrov ale to je moj nazor
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

kinjeril napísal:Mozno olivy same o sebe ani tak neskodia. Skor bu som povedal ze to, co ich udrzi "cerstvo zelene" dva roky v potravinach v regale. A vakuum to nie je... ;)
A keď máš domáce nakladané uhorky, tiež ti nezčernajú a máš ich v špajzi 2 roky. Hruškovy kompot ti tiež nemeni farby a vieč, čo si dnu daval.
-Ja by som povedal, že tá soľ je jediný neduh. Samozrejme, s olivami to nič nemá. Nezdrava je aj presolena polieva a neprestaneš koli tomu jesť polievky.
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

no podla mna by si to mal aspon obmedzit, napr na 1 balik za dva dni (daj si polovicu za 1 den)...tie konzervacne latky mas vsade, ale ak je tam nadmerne mnozstvo soli, moze ti to negativne ovplyvnit oblicky (hovorim z vlastnej skusenosti :? ) :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

sol je vsade, cize ak budes jest viac oliv a napr. menej chipsov alebo hocico ineho slaneho tak to bude ok, konzervacne latky su tiez vsade. ale aj v syre je vela soli. a ako som hovoril o tom hermeline a nive, narezte na kocky a nezabudnite na to naliat aj tu stavu z oliv.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

klasicka odpoved - vsetkeho vela skodi, aj tych dobrych veci. a je to fakt.
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

olivy su nieco neskutocne chutovo...ale to mnozstvo soli co tam je...ako niekto predo mnou napisal ze na nieco zomriet musis....ale ak chces dlhsie zit tak asi by som to obmedzil... i ked si myslim ze sa to neda pretoze ja by som olivy tiez jedol v kuse (i ked som vysokoskolak takze olivy sa rovna vynimocny den :-) )
Napísať odpoveď