Neoznačoval som všetko, len tie také základné veci. Ale nato, že má na fóra 1.príspevok to nie je zlé
Gramaticke Okienko!
Re: Gramaticke Okienko!
Ruleta je to velký ojeee....b...nehrajte to a nenechajte sa nalákat sprostími inzerátmi že za den zarobíš 200 či až 500 eu.Na začiatku ta to nechá vyhrávat ale potom ta zničí...verte...aj ked budeš vsádzat stále na jednu farbu tak nevyhráš ten počítač je tak nadstavení aby si nevyhral....on urobí to čo on chce, nie to čo chceš ti.Za tie penieze si radčej niečo kúp alebo choj na večeru.....nehraj to lebo ostaneš závislivý a bude to čim dalej tím horšie...VER MI JA SOM PRESTAL V ČAS....
Neoznačoval som všetko, len tie také základné veci. Ale nato, že má na fóra 1.príspevok to nie je zlé
Jarabi napísal: ...je pekne mat nieco nevsetne ale "otáľ potáľ"![]()
skompilovat ci zkompilovat ?
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
skompilovať 
-
iceman1414
Medium Star
"nudim sa som ako zbyti pes"
":D ja? ja vravim zdy pravdu
ze som sexi pritazlivi a inteligentny clovek
:a troosku sem tam sebadvovercivi
)"
":D ja? ja vravim zdy pravdu
-
pryja
Darca
no peknevezmy ze ako casnik, musis byt po ruke stale, stale sa musis tvarit mylo
-
Turbozilla
Zablokovaný
pane bože je toto možné"DOBRE ROBYS" no tak to odporucam ... xD
Touto cestou by som chcel všetkým neznalým a tým, ktorí sa nekamarátia so slovenčinou objasniť, že sa slovo Nejaký píše takto a nie takto Niejaký. Keď vidím v tom slove to i-čko, až by som vraždil. Aby som uviedol niekoho konkrétneho, ktorý by si to mal vtĺcť do hlavy, tak je to slavo http://www.hojko.com/post1414232.html#p1414232 
Poprípade sa dosť často (aj tu na fóre) stretávam s písaním slova nejaký ako neaký, čo je tiež dosť veľká hrúbka 
neaký? častejšie vídavam nieaký alebo niaký
-
seth82
Darca
Sorry, ale tak toto mi nedá...Napísať "halušky s brindzou", to už vyžaduje značnú dávku odvahy a vymeškaných hodín gramatiky. Prekristapána, veď bryndza je tak triviálne slovo, že ma jednoducho nik nepresvedčí, že "sa pomýlil" alebo že písal iba tak rýchlo a nekontroloval po sebe...GB2SCHOOL.
http://www.hojko.com/post1416097.html#p1416097
//a už keď som tu, tak názov témy "biele superstari" tiež pekne kole oči...
http://www.hojko.com/post1416097.html#p1416097
//a už keď som tu, tak názov témy "biele superstari" tiež pekne kole oči...
-
Fabo
Hardcore addict
A o par postov dalej ten isty...
"si slepi ci co?"
"si slepi ci co?"
-
Grim
Darca
čo je správne? ODPORUČENIE alebo DOPORUČENIE?
-
RATZINGER666
Darca
odporucenie, na 100% 
-
Iron-Eddie
Light Professional
Odporúčanie. 
-
RATZINGER666
Darca
nie, pretoze spravne je aj odporucit aj odporucat 
-
Grim
Darca
...ďakujem...
Iron-Eddie - určite nepoužijem to tvoje
...má to byť nádpis. Ide o to že potrebujem potvrdenie o tom že mi Doktor odporúča zakúpenie niečoho a nevedel som ako to nazvať aby to nevyznelo blbo...
Iron-Eddie - určite nepoužijem to tvoje
žasnem
a tak napr. cs 1.6 hp hack, tam sa to ževraj robý s tým
-
Fabo
Hardcore addict
A tento mi ide rozpravat o tom, ako je BT skutocnyhughito: a aky je podla teba seriozny a doveryhodny zdroj? Netvrdim ze discoveri nim je, Zone realiti ani nemam takze to mi je suma-fuk.
Co sa tyka zahadnych miest, podla teba su vsetky len vymysli, tak to od teba znie, tak sa pytam, co podla teba vymysel nie je? Alebo podla teba je uplne vsetko vymislene a vsetky tie zazraky, nadprirozene javy, schopnosti, prihody a ja neviem co este, su vymysli?
-
Thommas
Addict
Skriňa je dodávaná bez zdroja a je kompatibilný s doskami ATX a micro ATX.
Moderná počítačová skriňa v čiernom designu, určená pre základné dosky formátu ATX.Bočnice skrine je priehľadná a umožňuje vidieť všetky komponenty vo vnútri skrine.Použitím ventilátorov s LED diódami alebo pridaním fluorescenčných katódových lámp môžete značne vylepšiť vzhľad celého počítača.Na čelnej strane je pripravené 5 rozširujúcich 5,25 palcových slotov pre umiestnenie ďalších komponentov akú sú DVD mechaniky alebo rámčeky na pevný disk.Predný panel je ďalej vybavený dvoma USB a jedným firewire portom, mikrofónnym vstupom a výstupom na slúchadlá.Vnútri skrine nájdete jeden ventilátor umiestnený na čelnej strane.Má rozmery 120 x 120 x 25 milimetrov a ďalej obsahuje modrú diódu, ktorá presvitá cez predné čelo a zlepšuje vzhľad celej skrine.Sedem zadných rozširujúcich slotov umožňuje bezskrutkové uchytenie komponentov a zaručuje tak veľmi jednoduchú montáž aj demontáž.
preklad by Alza
Moderná počítačová skriňa v čiernom designu, určená pre základné dosky formátu ATX.Bočnice skrine je priehľadná a umožňuje vidieť všetky komponenty vo vnútri skrine.Použitím ventilátorov s LED diódami alebo pridaním fluorescenčných katódových lámp môžete značne vylepšiť vzhľad celého počítača.Na čelnej strane je pripravené 5 rozširujúcich 5,25 palcových slotov pre umiestnenie ďalších komponentov akú sú DVD mechaniky alebo rámčeky na pevný disk.Predný panel je ďalej vybavený dvoma USB a jedným firewire portom, mikrofónnym vstupom a výstupom na slúchadlá.Vnútri skrine nájdete jeden ventilátor umiestnený na čelnej strane.Má rozmery 120 x 120 x 25 milimetrov a ďalej obsahuje modrú diódu, ktorá presvitá cez predné čelo a zlepšuje vzhľad celej skrine.Sedem zadných rozširujúcich slotov umožňuje bezskrutkové uchytenie komponentov a zaručuje tak veľmi jednoduchú montáž aj demontáž.
preklad by Alza