Kde by ste chceli zit?
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
twardykamen
Medium Professional
-
seth82
Darca
Co mate vsetci s tym Anglickom
Nie zeby som sa stazoval, Leeds sa mi ako mesto velmi paci (capital of dance music, klubov je tu pozehnane a kazdy mesiac nejaka akcia, cez 70 000 dennych studentov na nasej univerzite, nocny zivot je tu najrusnejsi v celom UK, ani Londyn sa nechyta atd), ale to pocasie je take, ze sa nan jednoducho neda zvyknut a ja mam rad slnko a teplo. Az skoncim univerzitu a trochu este natlacim peniaze do vrecak, okamzite odtialto vypadnem (ak sa nestane nic nepredvidatelne).
Planujem asi Prahu, alebo prinajhorsom alternativa niekde k Bratislave do Heinburgu, alebo jednoducho niekde, kde nie su tak premrstene ceny za nehnutelnosti, ja nedam 4M za komunisticku kralikaren v Petrzalke. Mozno sa ale este pozriem na nejaky ten rocik do Norska, ale tam bude zasa privelka kosa, takze neviem neviem...uvidime.
A krajina kde istotne NEBUDEM zit je samozrejme USA.
Planujem asi Prahu, alebo prinajhorsom alternativa niekde k Bratislave do Heinburgu, alebo jednoducho niekde, kde nie su tak premrstene ceny za nehnutelnosti, ja nedam 4M za komunisticku kralikaren v Petrzalke. Mozno sa ale este pozriem na nejaky ten rocik do Norska, ale tam bude zasa privelka kosa, takze neviem neviem...uvidime.
A krajina kde istotne NEBUDEM zit je samozrejme USA.
-
Black.Raven
Medium Star
Re: Kde by ste chceli zit?
Ach bože ... ako čítam ako tu naivné deti píšu USA lebo si myslia že je to nejaká super krajina, tak ma napína ... bol som v USA a môžem vám povedať nič moc to tam ie je ... ako určite lepšie ako na Slovensku to priznávam , ale takisto je tam horda kriminálnikov, psychopatov a vrahov ... percento chudoby len o niečo menšie ako na Slovensku (Sk 18% US 15% GER 10% SUI 5% SWE 3% - na porovnanie ) ... u mňa jednoznačne západná Európa kedže západoeurópske krajiny sú v rebríčkoch kvality života na popredných priečkach ...
teraz 2 roky australia a potom holandsko/belgicko snad ... to je moj ciel 
-
hojko
Site Admin
queze: Treba si uvedomit hlavne rozdiel zivota v USA, ci je to niekde na slnecnej Floride, niekde na zapade v Kalifornii, v strede v Colorade ci studenej Aljaske. Je tam rozdielna ekonimka, typ zivota, roznorode zakony a pod.
miami abo dubai
-
Scorpion90
King
Zapadna Europa alebo Skandinavia jednoznacne (Kamarat zije v Zugu vo Svajciarsku, par krat som tam bol a zivotna uroven je uplne iny level ako na Slovensku. Keby som nevidel, neuverim)
Povodne som rozmyslal aj nad Francuzskou Polyneziou (Bora Bora, Tahiti ..) ale napokon som usudil, ze dlhodobo by som tam zit nevedel, kedze mam rad zimu
, takze len ak na dlhsiu dovolenku
Povodne som rozmyslal aj nad Francuzskou Polyneziou (Bora Bora, Tahiti ..) ale napokon som usudil, ze dlhodobo by som tam zit nevedel, kedze mam rad zimu
Ja viem že každá časť je iná ale tie informácie sú priemerné pre celú krajinu, sú to fakty, ktoré jednoducho nemôžeš poprieť. Môžeš ich ignorovať a myslieť si že USA je najlepšia krajina, ale to nezmení nič na tom že nie je ...
Najlepšie oblasti na svete na bývanie jednoznačne Škandinávia, okolie Álp, možno Benelux a Austrália ... potom Kanada, Francúzsko, Nemecko, Írsko, Nový Zéland ... a až za nimi USA, UK, Taliansko, Španielsko (hlavne kvôli kríze a nezamestnanosti) ... toto som si nevymyslel toto je podľa rôznych ankiet, ktoré skúmajú kvalitu života ...
Najlepšie oblasti na svete na bývanie jednoznačne Škandinávia, okolie Álp, možno Benelux a Austrália ... potom Kanada, Francúzsko, Nemecko, Írsko, Nový Zéland ... a až za nimi USA, UK, Taliansko, Španielsko (hlavne kvôli kríze a nezamestnanosti) ... toto som si nevymyslel toto je podľa rôznych ankiet, ktoré skúmajú kvalitu života ...
-
nestik
Medium Professional
Ja by som nemal problém žiť niekde kde je celý rok teplo, slnečno
Najideálnejší by bol taký Dubai, horúce more, teplo, pláže a keď chcem tak si idem zalyžovať ale dostať sa tam neviem, neviem a ešte udržať sa tam. Potom by som rozmýšlal nad Austráliou ale tiež som počul že tam je problém udržať sa lebo treba po nejakom čase dokladovať peniaze na účte, prácu atď a potom ešte Kanada alebo dačo v USA