Nadprirodzene javy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

stretli ste sa s nadprirodzenym javom

ano
112
33%
nie
228
67%

Celkom hlasov: 340

pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Nadprirodzene javy

Príspevok od používateľa pinco »

Ale prepáčim ti to, lebo zjavne si natoľko zaujatý, keď tu postuješ takéto absurdity. Mne je jedno či existuje alebo neexituje niečo po smrti, či telo opustí dušu v podobe vznášajúcej bubliny alebo v prípade vraždy ako duch, ktorý sa preháňa po dome, ale považovať takéto TEBOU odfotené fotky za nejaký dôkaz je predsa hlúposť. Akurát sa zosmiešňuješ.

A toho fagana si odpusť nabudúce, zjavne dokážeš aj odhadovať vek, nielen fotiť vznášajúce obláčiky.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Adulko krásne si sa predviedol, nezaujatý divák tejto diskusie si určite spraví názor.

Vek je absolútne nepodstatný, tak sa tu tým moc neoháňaj, hlavne ak to ty sám dokazuješ. :wink:
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Aj toto su tie akoze orbs??
Prílohy
P1010274.jpg
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak na tej fotke je tých duchov nejako veľa - to bývala asi mučiareň :D
hughito
Redeemer
Redeemer

majooo: Áno, to všetko je "energia", ktorá zostala z mŕtvych ľudí, tzv. orbs. :lol:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja len podotknem zaujímavý fakt - duchov a tie orby vždy vidí len človek, ktorý na ne verí. Teraz sa naskytne otázka, či je to preto, že veriaci ich chce vidieť alebo neveriaci nechce. Prikláňam sa k prvej variante.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

To ja zasa nevylučujem. :) v niektorých pripdoch sú to fake, ale niektoré proste aj z hľadiska expertov na rôznych postoch - ako som písal vyššie. Expert na fotografie, film a zvuky. Prečo tuto nezavysli ľudia potvrdili, že nejde o podvrh?? A hughito nech si pise, ale nie na naše osoby ... Ja im neberiem ich tvrdenie ... Tiež sa len branim.

Hughito: tu si sa ukázal len ty ... Nebudem to ďalej rozoberať a hádať sa s deckom. Pre mna sú tvoje názory nepodstatne. Ako mi vysvetlis, že ti experti tvrdia čo som napísal??? Hmm ...?? A sú nezaujayi a dokonca aj plno skeptikov s nimi súhlasí. Nebudem ti to teraz hľadať na nete, lebo to hádam zvládneš aj ty sám.

Neviem prečo sa zameriavate stále na tie orbs. To som sem dal príklad. Prečo napr. aj sám papez uznáva určite zjavenia napr. v Lurdoch a pod.??? A pápež je čo??? Podplateny?? Že Pinco? Skús mi to aj s Hughitom vyvrátiť.

Pozri sa, ja sa hádať nechcem, len nie je pekne, aby sa táto téma zvrhavala na nadáciu a zhadzovanie. Prečo nepisete na tému, ale píšete na osobu??
hughito
Redeemer
Redeemer

Ukáž mi tých expertov a skeptikov.

Pokiaľ tu budeš len plácať do vetru a argumentovať vekom, budeš iba na smiech.

A to s tými Lurdami snáď ani nemyslíš vážne. A čo keď pápež ? To je nejaká autorita na pravdu ? Samozrejme, že pápež musí podporovať cirkevné zázraky (i keď nie všetky, aby to zas nebolo na smiech, majú na to "komisie") a dogmy.

Inak, celý tvoj prístup je arogantný a sprostý, ale tak to už na inteligencii každého človeka. Je úplne jedno či mám 15, 20 alebo 40 rokov, mal by si sa zaujímať o moje argumenty, nie o môj vek.
To je klasický chybný argument Ad hominem, keď sa namiesto argumentovania začne napádať osoba, ktorá protiargumentuje (brané z tvojho pohľadu).

Tlieskam. :roll:
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Do vetra neplacam to je po prvé. Arogantný si jedine ty, lebo ja sa len branim. A inak ty si neveriaci, že??? Takze sa nemám o com s tebou baviť. Poznám osobne veľa takých ako si ty, čo neveria a všetci ste rovnaki ... Ale ty vynikas. Chceš mi povedať, že neveris ani papezovi? Ty veris len sám sebe. A tvoje prázdne slova, bez faktov znacia tvoju úroveň inteligencie. Skús si najprv niečo reálne NAZIVO overiť a nie tu napr. hádzať informácie z netu ... Argumentujes linkami iných a z iných stránok, ale ja argumentujem svojimi zdrojmi, resp. faktami, rukolapnymi dokazmi.

PS: pozri, viacero ludi mi aj pisalo na SS ohladom teba a nebolo to zrovna v pozitivnom zmysle ... Dalsia vec, pozri sa na pocet svojich prispevkov a mojich. A na karmu .. Hovori to same o sobe ... Takze mozes si aj nadalej nacvicovat tlieskanie pred zrkadlom.

Uzavrime to takto, ja sa s tebou nechcem hadat hughito, ty neveris, ja verim a to je cele. Pokial nemas co viac dodat a dat nove FAKTY svoje, tak nemusis nam to tu spamovat. Dakujeme.

majooo: tvoja fotka rozhodne orbs nie su ... To je tvoja sukromna fotka, alebo z netu? Lebo ja mam tiez take fotky, kde mas akoze vela orbov, ale to orby nie su. Tuto co som ja postol, tak su tam len jeden max. 2! Ked je ich tak vela co si poslal a mas moznost to odfotit znovu, tak to skus a pozeraj sa pritom pred fotak, nie do neho a uvidis, ze tam je prach. A tento sposob uprednostnujem ja. Tieto fotky su presne takto robene, ze nevidis ziadny dokaz prachu alebo niecoho co vytvori taketo fake. A urobis to viacej krat. Ak je tam prach tak ho budes mat relativne stale na tom istom mieste, ale ak je to orb a urobis viacej fotiek, tak ho nemas na kazdej fotke a je vzdy inde az nakoniec sa neobjavy na fotke.
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Adulko1 jasne je to moja fotaka..a je to len prach ako na tej tvojej 1a 2 fotke...tiez si tam ukazail iba na 2tie veci ale je ich tam omnoho viac ktore su celkom dobre viditelne. Tiez mi to tam pripada ako stary dom ktory nieje udrzavany a je to len prach. Tod moj nazor...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Praveze v tom dome ak by bol prach (2. fotka), tak by ho bolo všade ako na tvojej fotke. Ale tu je len jeden veľký orb. ;) a v tom tirolskom dome drevennom, tej je v Rakusku a je celkom dosť udrziavany. Aj keď to tak nevyzerá. Bol som tam veľa krát už. A aj som schvalne fotil viac krat a skúmal preve toto či to je prach. Niekde to bol skutočne prach, to nepopieram. Ale napr. na mojej 2. fotke je tam len ten jeden objekt a nič viac. Žiadny prach alebo ciastocky. A samozrejme žiadne úpravy. Čo sa týka tých fotiek v lese, tak sú len zjasnene, aby neboli take tmavé.
hughito
Redeemer
Redeemer

Adulko: Ty sa brániš pred racionálnymi argumentami a obhajuješ iracionalitu, to je to smutné.

Stále si sem nepostol tých odborníkov a expertov a ja aj viem prečo, lebo neexistujú.

Som neveriaci a čo ? Máš s tým nejaký problém ? Prečo by som mal veriť človeku v cukrárskej čapici (neberte si to zle) ? To je nejaká autorita na názory ? Naštuduj si dejiny pápežstva a uvidíš, aké morálne autority to často boli.

Ukáž presne tie moje prázdne slová bez faktov, to ma naozaj zaujíma a celkovo: nepíš stále všeobecne, obkecávačky, píš ku konkrétnym veciam.

Tie tvoje zdroje a fakty sú akože tvoje fotografie ? To snáď nemyslíš vážne. Stále nechápeš tomu, že či je tá bublina na tvojej fotke alebo fotke kdesi na internete, je to jedno ? Je to optická chyba, žiadna energie po zomretom, to je nezmysel.
Dalsia vec, pozri sa na pocet svojich prispevkov a mojich. A na karmu .. Hovori to same o sobe
Tak toto je už naozaj zúfalý, doslova smrteľný kŕč. :lol:

Ja som svoje fakty dodal, čo sa týka orbov. Môžeme diskusiu preniesť k iným paranormálnym javom a hlavne tvojim dôkazom na ich existenciu. :wink:
pinco
Darca
Darca

Adulko, vážne neviem akým komplexom trpíš, ale ty zrejme vôbec neuvažuješ nad tým, čo píšeš. Postneš tu nejaké blbé fotky na ktorých evidentne nič nie je a ak aj je, tak hughito ti objasnil všetky tie bublinky na postielke a pri skrini (k tej prekvapenej babičke sa snáď nemusím ani vyjadrovať, každí si hneď určite pomyslel svoje), do toho primiešaš ešte aj pápeža. To je neskutočné a prekvapuje ma ako niekto dokáže takto uvažovať, zvlášť ak sa všetky tvoje záhady dajú objasniť. Snažíš sa vyvrátiť všetky hughitove a moje tvrdenia tým, že naráž na vek, ktorý vôbec nie je podstatný a hovoríš v množnom čísle akoby si mal za sebou celú armádu v tie tvoje fotky veriacich ľudí a to je už naozaj od teba maximálne detinské. Dal si sem fotky, hughito ti ich objasnil, tak čo chceš viac počuť?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

:D jasne .. dal si "svoj" nazor, z internetu - z linkov co si si ty sam nasiel. Ja som postol fotky, ktore su mnou odfotene a nie ziadne omacky okolo. Ja som siel priamo k veci so SVOJIMI faktami. A nie s nazormi niekoho ineho z internetu. Tych skeptikov je viac, ale aj keby som ich sem dal, tak ty to vyvratis, ako vsetko ostatne, tak to nema zmysel. Ako pisem, je to tvoj nazor, ja ti ho neberiem. A to, ze nie si veriaci je tiez tvoja vec, ale vidis ako som to odhadol ... Z tvojich reciciek. A neopakuj a nechytaj sa mojich slov ... Obkecavas tu jedine ty. A ako som pisal, pokial uz nemas nic na srdci, tak vieme vsetci ako si na tom, tak uz sem postovat nemusis a daj priestor aj inym.
pinco
Darca
Darca

Adulko1 napísal:K rukolapnemu dokazu: je vela veci, ktore vedci zaznamenali tymi najlepsimi pristrojmi a NIECO tam JE. Preco by potom napr. ludia, co boli v klinickej smrti vedeli co sa okolo nich deje a navse vedia aj popisat kto co mal napr. oblecene, co robili jednotlivci a ze vsetko videli nie zo "svojich" oci, ale "zhora" ... ??? Nuz ked si myslis, ze sa tvoje atomy budu potlkat vesmirom, tak ako myslis ..:)

EDIT: daj si do googlu alebo youtube nazvy ako su: orbs, ghost hounters, ghost, poltergeist, ghost adventures a uvidis ...
tak ty vychádzaš z rôznych youtube videí a potom tvrdíš, že sem dávaš rukolapné dôkazy a fakty? To je už skutočne nonsens...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pinco: co som sem postol to su MOJE fotky MNOU odoftene, ziane plagiatorstvo z netu. A youtube som sem spomenul, lebo ak si das napr. ghost adventures, tak tam su zaznamy z relacii, resp. uznavanych kanalov ... Cize nie je to natocene amatermy. Tak ako mas napr. archiv jojky, tak je aj toto archiv, ale postnuty na youtube, tiez aj z jojky by si tam nasiel nejake relacie. Uz dufam chapes ... Pokial nemas co k tomu uz povedat, tak dakujem za nazor. Neviem, ci s hughitom tvorite par alebo co, ked si tak nadrziavate :D A preco pises v neurcitku, ze " niekto" a pod.?? Ak si si nevsimol inak pise tu aj viacero ludi, co sem prispelo s topicom K TEME. Ja vam nazor neberiem, len tvorim opoziciu a hajim si tiez svoje nazory tak ako aj vy ... Takze ...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

opýtam sa takto... čo by ste brali ako rukolapný dôkaz? vyjadrenie koho?
pinco
Darca
Darca

Boha, ja neviem, či vieš chlapec čítať, ale dal si sem debilinu ako voda v koši a snažíš sa z toho spraviť zázrak. Neodfotil si žiadneho ducha, žiadny orb, žiadnu dušu a ani nič podobné. Vysvetlil ti hughito vo viacerých linkoch, čo sú tie orbs na TVOJICH fotkách a basta. Nehľadaj tam niečo, keď tam nič nie je.

Dunlop, opýtam sa ťa takto. Je podľa teba to, čo odfotil Adulko, nejaká forma posmrtného života? Z tých jeho fotiek vieš povedať, že áno tak toto je to, čo bude po smrti, toto je dôkaz?!
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

nie, k tým fotkám sa osobne nevyjadrujem... ono stačí vo vzduchu mierna smietka, poprípade mikrokvapôčka...
Síce sa mi raz podarilo odfotiť spomínanú "bublinu" a urýchlene som za sekundu spravil ďaľšiu fotku na ktorej už nič nebolo. Celkom zaujímavé keďže sa jednalo o uzavretú miestnosť bez "toku" vzduchu, a neviem či by čiastočka zmizla za tak krýtky čas... To len tak na margo, osobne na orby viac skeptický...

Ale skôr som narážal na všeobecné duchovno, trebars poltergeisti zachytený na tisícoch videách, vysielané v tisícich televíziách po svete. To si naozaj myslíte že sa niekto hral so silónmi/špagátmi? Áno, množstvo videí je falošné, ale...

A poprosím diskutovať ako ľudia... :smt003
pinco
Darca
Darca

Na tisícoch videách? Aké videá máš na mysli? Také tie, že zrazu sa otvoria a zatvoria dvere, spadne stolička a hneď na to spadne aj kamera samotná? Alebo tie kde si nejaký parapsychopati spravia merač duchov, či elektroplazmatického neviemčoho a pri vstupe do miestnosti náhle poklesne teplota? Človeku stačí predhodiť malú návnadu a hneď uvidí aj to, čo nechce. Stačí, ak jeden začne rozprávať strašidelné príbehy, pridá sa k tomu druhý, že sa tam a hentam niečo pohlo, fantázia to dokončí a máme na svete ducha. Alebo myslíš, tie dôveryhodné relácie na Zone Reality, kde nejaká duchárka pátrala po zosnulom a nakoniec sa s nim aj rozprávala? Veď takéto niečo je možné snáď len v Amerike.
Napísať odpoveď