Možnosti brigád pre tých mladších.....
Možnosti brigád pre tých mladších.....
Po použití hladať som našiel brigáda v zahraničí(nie môj prípad)Brigáda v PD(taktiež nie)A tému ,kt. tvorilo 90% príspevkov typu ak o niečom viete dajte mi vedieť.
O chvíľu končím ZŠ(tzn. mám 15r.) a rozmýšľal som nad nejakou tou brigádou cez prázky
Dá sa v 15 brigádovať aj nejako inak ako roznášaním propagačných materiálov?
Napr. ja neviem stavba,vykladanie tovaru,poslíček alebo niečo podobné?
Takže moje otázky na tých starších,čo si tým už prešli
-Oplatí sa roznos propagačných materiálov?
-Mám hladať brigádu na vlastnú pasť alebo cez agentúru?
-Ak na vlastnú pasť s kým by som sa mal porozprávať ,ak cez agentúru ako sa nenechať oj-klamať a na čo si dať pozor?
-Čo by som mal ešte vedieť?
-Čo by ste mi odporučili?
Som z NR nerobí mi problém robiť fyzickú prácu ale ani psychickú.
Za všetky rady ďikes
Dušan
O chvíľu končím ZŠ(tzn. mám 15r.) a rozmýšľal som nad nejakou tou brigádou cez prázky
Dá sa v 15 brigádovať aj nejako inak ako roznášaním propagačných materiálov?
Napr. ja neviem stavba,vykladanie tovaru,poslíček alebo niečo podobné?
Takže moje otázky na tých starších,čo si tým už prešli
-Oplatí sa roznos propagačných materiálov?
-Mám hladať brigádu na vlastnú pasť alebo cez agentúru?
-Ak na vlastnú pasť s kým by som sa mal porozprávať ,ak cez agentúru ako sa nenechať oj-klamať a na čo si dať pozor?
-Čo by som mal ešte vedieť?
-Čo by ste mi odporučili?
Som z NR nerobí mi problém robiť fyzickú prácu ale ani psychickú.
Za všetky rady ďikes
Dušan
Re: Možnosti brigád pre tých mladších.....
agentura sa na teba vieš čo sice sa može brigadovať od 15 ale v agen. ti povedia 18 a ak nie tak aspon 16
do zahraničia to ta na 99%nezoberu
zohnať si len sam a to behať po stavbach a pýtať sa či možeš pomôcť
rozdavanie letákov ? dobra praca dostaneš letaky zahodiš do koša poprípade rozdaš za den dva zarobiš 100e za mesiac
ciže oplati sa ale nezarobiš lebo roznášaš raz za mesiac ciže za tu pracu je to dobre platene ale celkovy zarobok oničom a tak isto každý už ma svojich ludi na roznášanie takže už asi ani nezohnaš taku brigádu
ak si baba ako čašničku ta zoberu vždy a všade
do zahraničia to ta na 99%nezoberu
zohnať si len sam a to behať po stavbach a pýtať sa či možeš pomôcť
rozdavanie letákov ? dobra praca dostaneš letaky zahodiš do koša poprípade rozdaš za den dva zarobiš 100e za mesiac
ciže oplati sa ale nezarobiš lebo roznášaš raz za mesiac ciže za tu pracu je to dobre platene ale celkovy zarobok oničom a tak isto každý už ma svojich ludi na roznášanie takže už asi ani nezohnaš taku brigádu
ak si baba ako čašničku ta zoberu vždy a všade
v 15 sa dá brigádovať ale povedal by som že o dosť ťažšie ako po minulé roky.
každý radšej zobere staršieho.
k tým propagačným materiálom, vyzerá to jednoducho ale poviem ti že je to fuška - celý deň na nohách + posielanie do páče od milých ľudí.
Ja som dva týždne robil Košice a už nikdy viac.ďalej píšeš že stavba ďalšia makačka ako hrom (samozrejme ako kde ) ale na akých som bol ja sa išlo na 100% a to teda bolo, vzdal som to po týždni i keď plat bol viac ako slušný.
Na tvojom mieste by som sa dohodol s rodičmi o nejakých domácich prácach na nejaké to e.
V živote sa narobíš ešte dosť
Ale každopádne držím prsty
každý radšej zobere staršieho.
k tým propagačným materiálom, vyzerá to jednoducho ale poviem ti že je to fuška - celý deň na nohách + posielanie do páče od milých ľudí.
Ja som dva týždne robil Košice a už nikdy viac.ďalej píšeš že stavba ďalšia makačka ako hrom (samozrejme ako kde ) ale na akých som bol ja sa išlo na 100% a to teda bolo, vzdal som to po týždni i keď plat bol viac ako slušný.
Na tvojom mieste by som sa dohodol s rodičmi o nejakých domácich prácach na nejaké to e.
V živote sa narobíš ešte dosť
Ale každopádne držím prsty
to zaxman: Do zahranicia ma nezoberu na 100%
inak to s tou agenturou mas asi pravdu....
S3097: no ja by som najradsej bol plateny od hodiny a nie roznasat letaky a dostat to na konci mesiaca popr. zaciatku druheho..
a dalsia vec: co som pocul tak si musi clovek aj sam naplanovat tie trasy a aj to nejako poukladat(to mi hovoril kamos)
a este raz to zaxman:Neviem ci dokazem byt taka svina a ln tak to zahodit a keby aj tak nechcel by som to potom s nimi riesit...
Inak dik obom
S3097: no ja by som najradsej bol plateny od hodiny a nie roznasat letaky a dostat to na konci mesiaca popr. zaciatku druheho..
a dalsia vec: co som pocul tak si musi clovek aj sam naplanovat tie trasy a aj to nejako poukladat(to mi hovoril kamos)
a este raz to zaxman:Neviem ci dokazem byt taka svina a ln tak to zahodit a keby aj tak nechcel by som to potom s nimi riesit...
Inak dik obom
ja len vravím ako to robia ostatný ja som letáky nikdy nerozdával .......
ja myslim že tvoja jedina šanca je isť natu stavbu nehanbiť sa a spýtať i keď ako vravel nadomnou vačšinou dostanu prednosť starší
ja myslim že tvoja jedina šanca je isť natu stavbu nehanbiť sa a spýtať i keď ako vravel nadomnou vačšinou dostanu prednosť starší
mal som moznost roznasat letaky od kauflandu ti vravim dopredu blbost ako mraky.stary si to sleduje chodi a sem tam pozre ci su v schranke mal som 1000 letakov rozniest za vikend raz tyzden a odmena tusim smiesnych 300 sk.skus radsej stavbu a maj 2 eura na hodinu ako toto.len sa musis dohodnut so stavbyveducim ze budes aj podlahu pucovat.no asi posledna moznost ist do tesca a spytat sa tam.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
najlepsie mas ak poznas nejakeho podnikatela - najlepsie v stavebnom, strojarskom alebo podobnom, ale priemysle ... nie nejakeho lojza co ma zivnost na makeupy z avonu
... zanmosti su najlepsi zdroj ... ak nie tak sa spytaj rodicov a starsich znamych ci o niecom nevedia ... potom oslovuj firmy na vlastnu past a ked ani to, tak agentura - ta je ako posledna - sice je to vsetko pohodlne, ale okradne ta aj o to malo co mozes zarobit (ak je to konkretne brigadnicka agentura, ktora sprstredkuje pracu a nie iba personalna, ktora uverejni nejake volne miesta))
... si mlady, ak niesi somalsky kulturista tak cosi podvihnes, unesies, lopatou cosi hodis, krompacom si hlavu nerozbijes - chod na stavbu, namakas sa ako prasa, ale ako 15 rocny nikde inde lepsie nezarobis
... a budes robit to iste co vsade inde - poskoka -> kvalifikovanu pracu ti robit nikto neda ((mozno po znamosti ale to tak kvalifikovanu, ze mozes plot stavat sam a nemusi sa pri tom na teba divat stavbyveduci
)) 
alebo to skus v mcdonalde 
JA osobne uz dva roky roznasam noviny ... a mam 4 € na jednu roznasku .... roznasam raz tyzdenne ... myslim ze sa to oplatiii ....
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja osobne brigádujem už od 13tich a vždy v dákom zelovoci alebo priamo u pestovateľa.... je pravda, že občas som bol viac ako 12 hodín ale oplatilo sa... aj tento rok idem a dokonca aj na 2 miesta (pestovateľ + PC shop)