-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
lebo keď prídem po mesiaci z čiech domov na slovensko, automaticky to spozorujú a vypíšu mi že som zmenil krajinu a ip z tej, ktorú dlhodobo používam a vyžadujú aby som overil svoju identitu. Navyše aj tie najjednoduchšie systémy majú vyriešené logovanie prístupov, a je to jedna z požiadavok informačných systémov ako takých, tak neverím že web ako facebook by také čosi nemal. Už len kvôli sledovaniu podvodníkov, marketingu a odhadovaniu reklám a iným faktorom to určite majú na dosť vysokej úrovni (čomu vlastne nasvedčuje aj analýza návštevnosti stránky ak nejakú na fb máš vytvorenú, píše ti z akých krajín ľudia prišli, pohlavie, a plno iných vecí.. takže tieto dáta určite logujú)
Dá sa nejak vrátiť staré zobrazovanie profilu (v info) ? 
preco mi nezobrazuje profily niektorych ludi ? zobrazi len horny riadok kde je facebook
aha tak asi ma na mna blok
aha tak asi ma na mna blok
-
martinez13
Light Professional
čaute čo znamená ten status ten mesiačik? je tam zelený krúžok to je, že je online potom taký kruh, to znamená že je offline a ten mesiačik čo znamená
?
-
audiotrack
VIP
že je idle (dlšiu dobu neaktívny)
-
martinez13
Light Professional
aha takže je tam ten dotyčný ale nič tam nerobí ?
Áno. Má otvorený facebook, no nič s ním nerobí.
-
martinez13
Light Professional
A po kolkátich minútach nič nerobenia sa objaví ten mesiačik ? 
-
lekoklatik
VIP
Ide sa vám lognúť na FB?
Kamarát mi písal že sa mu nedá, tak som skúsil jeho acc na mojom PC. Chvíľu sa tváril Že pracuje a potom hodilo stránku že "server neodpovedá". Skúšal som aj Operu, aj IE.
Tak že lognem seba a zrazu mi vypísalo to isté.
Máte o tom nejaké info, máte niekto rovnaký problém?
Kamarát mi písal že sa mu nedá, tak som skúsil jeho acc na mojom PC. Chvíľu sa tváril Že pracuje a potom hodilo stránku že "server neodpovedá". Skúšal som aj Operu, aj IE.
Tak že lognem seba a zrazu mi vypísalo to isté.
Máte o tom nejaké info, máte niekto rovnaký problém?
ja som na FB celí den a všetko je ok
Mne ide FB (@Mozilla Firefox 3.6), i dosť priateľov je online, čiže asi nejaký lokálny problém.
-
Betarik
Professional
funguju na facebooku gif obrazky ?? myslim tak aby s aj pohybovali ? jeden mal album a fungovalo mu to tam ked pridam ja nejaky obrazok tak sa to nehybe
/
Ak napisem niekomu nejaky koment, alebo dam like, tak sa v mojom profile na nastanke zobrazi info, ze som okomentoval status a pod. Da sa to nejak zrusit, aby to na mojej nastenke nezobrazovalo? Videl som uz u par ludoch, ze sa im to tam nezobrazuje a neviem, ci to usilovne mazu, alebo sa to da nejak zablokovat.
-
Soviet
Darca
ppt: usilovne mazu
Nenasiel som moznost to nejako vypnut.. Aj ja som z tych usilovnych 
Betarik: Tiez som viacerych videl mat take obrazky...
Riesi sa to vsak tu no zatial nic uspesneho..zaujimave: http://www.facebook.com/topic.php?uid=2 ... #topic_top
Betarik: Tiez som viacerych videl mat take obrazky...
Riesi sa to vsak tu no zatial nic uspesneho..zaujimave: http://www.facebook.com/topic.php?uid=2 ... #topic_top
-
Fabo
Hardcore addict
Omylom som si nechal skryť aplikáciu, a chcem ju obnoviť. V možnosiach feedu mám ale len skryt skupiny, neviete kde mám hľadať?
cawte pisal som s kamosom na fb a nejako som neco postlacal vyplo mi fb a teras pise ze mam bloknuty ucet ako ho odblokujem alebo ma niekto mejl na enjakeho administratora aby som mu napisal a vysvetlil to ??? prosim ten ucet potrebujem
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 21:48)
ok us to nepotrebujem neodblokuju
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2010, 21:48)
ok us to nepotrebujem neodblokuju
-
DeJF
Addict
Bože teraz sa každý dement pridáva do skupín čo majú názov dlhý osemkilometrov..musim tri hodiny scrollovat aby som dačo videl..hruza a des
-
audiotrack
VIP
na začiatku (pri jeho mene) treba dať hide, a potom report link. Ako dôvod vybrať spam. Čím viac to budeme reportovať, tým skôr im to pomažu (a snáď konečne spravia obmedzenie na dlžku odkazu)
-
seth82
Darca
Prípadne si do firefoxu napchať greasemonkey a k tomu script facebook purity a je po probléme (a nie len tomto)...
ide vám FB chat na QIPe Infium?