Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dieg0 napísal:A ad temu nakolko my namysleny erytrocyt zmazal prispevok.Teraz pisem v ramci pravidiel a robim si screenshot prispevku .. to len pre info .. keby si chcel zmazat .. resp znova nezvladnut situaciu
Dieg0 napísal: Ten 3-dnovy (alebo 2 neviem presne) trest bol urcite prejav toho ze si si ma prestal vsimat :).Nenapisal som tu o tebe v teme ziadne hanlive slovo a drzal som sa pravidiel.
Myslím, že tu nie je o čom. Čo sa týka trestu, dostal si ho za opakované vulgárne osočovanie mojej osoby.
Ak máš niečo ďalej, budeme to riešiť cez SS, nepatrí to na fórum.
tanka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tanka »

Na fore som zaregistrovana dva dni, zatial nebudem hodnotit ludi, ktorych nepoznam. Avsak troch chlapcov poznam, dovolim si spomenut ich. Su to: BiBo, Amerigo a jancosv. Vsetci traja su velki pohodaci a vie byt s nimi sranda. Som rada ze sem prisli, vdaka nim sa tu citim viac doma. K ostatnym sa vyjadrim neskor. Avsak v takom globale mozem aj teraz. Dakujem vsetkym, ktori so mnou komunikuju, najma v sekcii Sport (tema NHL aktualne) i tym, ktori sa mi snazili pomoct v teme Problem s icq 5.1. A tiez si myslim, ze za zmienku stoji aj autor tohto fora. Pekne to vsetko zvlada :aasmile24:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Taký osobný update od 11. nov. 07, čo som sem písala :) :
hojko: Predstavovala som si ho úplne inak. Darmo, podľa netu ťažko súdiť. V reále, podľa mňa, úplne iný, ako vystupuje tu na nete, ale v lepšom. :wink:
audiotrack: Nejako som ho zo začiatku neregistrovala, ale nakoniec mi celkom sadol. Pomôže aj cez ICQ keď mám nejaký Pc problém. Je v tomto skrátka dobrý, teraz bude strašne namyslený zase. :P
ShakrNX: Tiež nechápem, prečo ho registrujem bližšie až posledných pár mesiacov. Veľmi dobré názory, prístup a skvelý človek.
fizz: Asi si každý myslí, že ju nemusím, ale nič proti nej nemám. Dokonca som si ťa aj celkom obľúbila. Ak odmyslím, že ty si na samé parties, parties and shopping, tak si viem predstaviť, že by sme aj pokecali spolu :) Stále neviem, či tú namyslenosť len hráš alebo či taká si, ale nevadí mi. :)
Nicki: Konečne prišla ďalšia aktívna užívateľka a skončila hneď v počiatku. Všetci na ňu len kydali, mňa by to tiež nebavilo. Škoda, mohla sa z nej vykľuť fajn baba.
harv3st3r: Tento človek u mňa klesol strašne hlboko. Už to nejako neriešim, bolo to dávno, ale nezabudnem, ako sa vyjadroval urážlivo o mojej osobe a rýpal v mojom súkromí. :roll:
qwertynátor: strašný obmedzenec. Fakt neviem, aký má problém, čo má proti všetkému žijúcemu a z čoho m také komplexy. Dokonca si chvíľami myslím, že to na nás len hrá. Alebo skutočne môže byť niekto taký trápny?
k6: Mám rada jeho názory.
Kibo: strašne fajn človek
pryja: Skrátka sedia mi jej názory. :)
jin: Škoda, že sa nám trošku stráca, mal môj veľký respect. Držím palce!!!

Zvyšok: Neberte to tak, že vás mám za šedý priemer, nedá sa spomenúť každý. Väčšinou mi nikto nevadí. Ale tak ak chcete niekto konkrétne počuť môj názor na vás, tak vám napíšem. :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

erytrocyt: sudi ako sa patri..svoj post admina bere vazne..co ma na tomto fore tesi..
hojko: Nepoznam nazivo. Niektore nazory sa stotoznuju s mojim nazormi, a niektore zas nie..takze taka stredna cesta :)
mi-chau: Vzdy ked vidim jeho prispevok hlavne v teme LVP, tak to nieje ziadny vyplod a dobre sa da stotoznit s jeho nazormi a postojmi..
Shark NX: Strasny pohodak, aspon live je s nim haluz..Na fore som ho nejak prehliadal doteraz..
Kibo: Ma co to prezite a tak jeho nazory ci pribehy vzdy dokazu zaujat..:P
bolek: Ked raz zistim nacom si nazivo fici pri takej nalade, tak to zacnem vo velkom nakupovat a sirit :) Co sa tyka fora..tak nazory opacneho pohlavia vzdy potesia..
Gangy: Sice jeho niektore prispevky su az moc priame,ale povacsine netrepe bullshity a vyjadruje sa k teme..
mikkimikki: Strasny pohodak, ktory zorganizuje aj nemozne..Novarock sa nezaprie..
Slayter: Ej veru pivecko neodmietne aj ked bere lieky..Na fore nejak moc nesledujem..Ale tak len pozitivne hodnotim.

Ostatok snad mozno inokedy...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Podľa mňa sú tu fajn ľudia na tomto fajn fóre, problém som nemal s nikým zatiaľ, najviac sa zaujímam o hudbu a preto si najlepšie rozumiem s ľuďmi čo počúvajú podobnú muziku ako ja:
Jasna, P41NK1LL3R, kachna.
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Ja keby nepoznam Painkillera z ineho fora tak si myslim ze sa hra na intelektuala ale on nim myslim ze je :P

Inak problem mam len s tymi co mi davaju k- za uplne hovadiny, napriklad ked som napisal v jednej teme o tricku Ed Hardy ze sa mi nepaci tak som dostal k- :lol:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

v podstate mam rad tych ktorych mam uvedenych medzi priatelmi ,zvysok su useri s ktorymi som zatial nekomunikoval asi viac na to aby som ich ohodnotil ,

ako tak pozeram som tu pomerne dost nenavideny :D nespolenul ma nikto hh :) ok idem si zapalit cafte sak je nedela :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Obligatne ...

Grosay a dewa su lamky ako hovado a nic na tomto nazore menit nebudem! :D:D:D
Toho casu su mimo SVK, chybaju mi ...

K inym (l)userom sa vyjadrovat nebudem, nechcem nadavat. :D

Azda len k obelixovi, ze je to 13-rocny "shemale" z Thajska. :P
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

kmt- pohode clovek a dobry kupca so smyslom pre humor :D
Qwerty-xyz :D:D:D no comment
Ja- Ved ma poznate :D
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Opak - Moj najoblubenejší user :P :D
KoCi - Tak isto

xD
:D
janov
Novice
Novice

Re: Charakterizujte userov, modov, adminov niekolkymi slovami

Príspevok od používateľa janov »

oživim temu som tu este kratko
ale mody sa vymeneli prišli novy ale vsetci su super!!
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

janov napísal:oživim temu som tu este kratko
ale mody sa vymeneli prišli novy ale vsetci su super!!
si tu 4 dni a ideš hovoriť že prišli nový modi? Neviem o tom že by sme v poslednom období niekoho zobrali
janov
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janov »

a viete co??žiadam aby ste ma z toho poje**** fora zablokovaly do pi*i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//GothaR: nech sa paci, permanent :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A všetci to musia samozrejme okomentovať :D

K téme :

Gothar - z jeho príspevkov je možné súdiť, že sa vždy snaží napísať veci diplomaticky + usmerňuje všetkých nováčikov

Drago - môj najobľúbenejší užívateľ z témy Uhádni športovca :D

mi-chau (alebo mičau :?: ) - niektoré jeho výroky fakt stoja za to

KoCi - ďalší diplomatický chlapík so zrelými názormi

brm - proste PC guru - pomáha a radí, kde sa dá
Scarlett
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Scarlett »

ale existuje,existuje...kinjeril..len niektorym ludom nebol dopriaty ;)
kazis mi zabavu..som chcela vlastnu temu..bodaj by si sa tyzden nevysral..He !
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

práve si ukázala celému fóru svoju vysokú inteligenciu. Gratulujem, na to, že si dievča, si si mohla takéto výstrelky odpustiť :3 Ale čo, veď si buduj kariéru.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Mne je "najbližší" človek z fóra mirak2 alebo tak nejak.

Qwerty píše bludy, ale niekedy je medzi tým balastom skrytý kúsok pravdy (zatiaľ som postrehol asi v 3 témach). Proste niekedy mám pocit, že ľudia si do neho kopnú len preto že je to qwerty.
Scarlett
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Scarlett »

seth82 napísal:práve si ukázala celému fóru svoju vysokú inteligenciu. Gratulujem, na to, že si dievča, si si mohla takéto výstrelky odpustiť :3 Ale čo, veď si buduj kariéru.
Klud je to len forum,akych je na nete tisic..vypnes comp a uz ta nezaujima abo este lepsie vzdy napisem co si myslim,co ja uznam za vhodne abo nevhodne..a ked sa niekomu nepaci..sry its me

apropo,subjektivny uhol pohladu,vzdy subjektivny uhol pohladu

//autoeditácia príspevku (18 Máj 2010, 15:20)
begbeee napísal:Mne je "najbližší" človek z fóra mirak2 alebo tak nejak.

Qwerty píše bludy, ale niekedy je medzi tým balastom skrytý kúsok pravdy (zatiaľ som postrehol asi v 3 témach). Proste niekedy mám pocit, že ľudia si do neho kopnú len preto že je to qwerty.
Hej moze byt,ale mne skor ide o ten styl
..nobody is perfect .."aj mudry schyby" :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď sa to tu oživilo, dám aj ja po troch rokoch update. Musím vyzdvihnúť hlavne GothaRa ktorý v tom čase ešte nebol moderátorom. Za ten čas sa veľmi osvedčil a myslím že to bola jedna z najlepších volieb za čias čo sa obšmietam v pozadí fóra. Ďalej som celkom začal vnímať Mmartina a BXa, ktorí sa dosť snažia v programovaní. Ich rady sú často chybné, ale snaha sa cení :) Ďakujem Silentovi a Hack2erSVKovi že ubrali zo svojej otravnej aktivity. Dosť som začal vnímať aj seth82a ktorého názory a príspevky sa dajú konečne čítať, a je úplne iný (v dobrom) ako bol kedysi na irc.
Potom je pár ľudí ktorých nerád vynechávam, ale čo si o nich myslím vedia z iných zdrojov (osobne, icq, facebook) a nepokladám za dôležité písať to aj tu, nakoľko je to skôr názor na osobu ako na užívateľa :)
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

som zvedavý ako by ste ohovárali mňa. Ako ma hodnotíte? :)
Napísať odpoveď