Tunnig bedne
-
mackousko007
Expert
-
lacolino12
Novice
Re: Tunnig bedne
Neskutočný gýč. 
....no možno vec vkusu.
....no možno vec vkusu.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Thor86: gyc, no mne sa nahodou paci 
Vedel by som si to predstaviť aj u mňa doma, no v jednoduchších farbách... Napr kombinácia matnej a lesklej čiernej. No som skôr za niečo jednoduchšie, toto pôsobí ako nejaký koncept pre papierovú tlač.
Praveze mne sa to zase paci v tichto farbach je to upone perfektne ale aj taak sa mi najviac pacia tie tvari bedne a Thor robia ho aj v modrej
-
Hellboy248
Guru wannabe
poviem tak, aj keby to bola ruzova by sa mi pacila 
-
uplink
VIP
a to som myslel že môj záclonovo-komárovo-sieťkový tuning nič neprekoná, mýlil som sa
Tak schválne, kto má vpredu bedne použitý pre fan filter pre klimatizácie menších budov?
Náhodou si kráčam popri stavenisku (Tesco,..) a vidím sklad (?) tam pomáriu plastových krytov z prachovým filtrom, hovorím si, že by to mohlo sedieť. Prídem domov a vuala! Ako šité na to!
Neviem si to vynachváliť 
-
uplink
VIP
Hoď fotky thor
tu je môj príspevok
ale ten fan filter pre klímu skúsim asi tiež 
P.S.: A áno, na tej noctuy je uchytený 12cm vetrák so zaváraninovou gumičkou a ofukuje VGAčku spolu s dalšími tromi vetrákmi, ktoré sú dole v bedni a jeden v predu za diskami
P.S.: A áno, na tej noctuy je uchytený 12cm vetrák so zaváraninovou gumičkou a ofukuje VGAčku spolu s dalšími tromi vetrákmi, ktoré sú dole v bedni a jeden v predu za diskami
Zajtra prihodím.

uplink: nejak to neviem identifikovať, to je fakt záclona?
uplink: nejak to neviem identifikovať, to je fakt záclona?
-
uplink
VIP
thor záclona zvyšky z krížnej z takého starého obchodu za 50 centov a sieťka na komáre v akcii za euro! a to se vyplatí! pôvodne som to chcel spraviť pekne, ale keď tu bol môj kamoš architekt a dostal geniálny nápad na stíšenie hluku za pomoci tej záclony, tak sa mi ten nápad tak zapáčil, že som to tam nechal uchytené lepiacou páskou na furt. Ale tak časom by som to chcel poľudštiť, len momentálne sa mi vobec nechce
som rád že to ide.
-
vikko78
Medium Professional
jejda SHANO
. túto skriňu mam aj ja, ale už by ju veru nikto nepoznal....sorry za kvalitu fotiek
paradne to mas spravene ja idem teraz tiez rezat hore do bedne idem tam dat artica a ten bude prefukovat vymennik vodneho
do konca tyzdna by mi malo vsetko dojst takze potom upnem
http://www.alza.sk/arctic-fan-12-pwm-d126979.htm
Haf 932 strieknuta na cierno + vela inych uprav .... vsetky kable oflexovane + NZXT flexo , voda na CPU a GPU ( RX 360 + RX 120 ) este chyba dopredu RX 120 , nove hadice, nove srubenia, atd atd ... Finalne foto neskor ...