Seriály z detstva
Re: SERIALY Z DETSTVA
Ja si spominam na niektore rozpravkove serialy ktore som milovala a keby bola moznost aj dnes by som si ich velmi rada pozrela
z kreslenych:
Poziarnik Sam,Dracik,Lienka Krasolienka(Ja som vasa krasolienka a to je krajina nasa,je to nas svet krajsieho niet darmo by si ho hladal...dalej neviem),Ovocnickovia,Certik Lucifuk,Tekvickovi bratia,Maco Usko,Pingu,Smolkovia,Medved Yogi,Zazracny skolsky autobus,Vcielka Maja,Gumkaci,Kacerovo,Chip a Dale,Bol raz jeden zivot,Lochnesske priserky,Jurosik,Tom a Jerry,Ninja korytnacky,Nils Holgerson,Tao Tao,Pa a Pi,taky medvedikovia farebny,neviem ako sa to volalo,mali na hrudi srdiecka a vedeli lietat......
z hranych:
Knight rider,MacGyver,Girl from tommorow,Domcek v prerii,Emil z Lonnebergy,Styria tankisti a pes,Konecne zvoni,Skriatok Delete,Spadla z oblakov........
a este pamätam Filmarik a Filmuska,Ratafak plachta,Kuka,Quix a Quixina(neviem ci sa to takto volalo to bolo o takych chlpatych priserach ci co to vlastne bolo),Matelko(ale toto som nemala rada)....................no a je toho este vela,ale teraz ma uz nazvy nenapadaju
z kreslenych:
Poziarnik Sam,Dracik,Lienka Krasolienka(Ja som vasa krasolienka a to je krajina nasa,je to nas svet krajsieho niet darmo by si ho hladal...dalej neviem),Ovocnickovia,Certik Lucifuk,Tekvickovi bratia,Maco Usko,Pingu,Smolkovia,Medved Yogi,Zazracny skolsky autobus,Vcielka Maja,Gumkaci,Kacerovo,Chip a Dale,Bol raz jeden zivot,Lochnesske priserky,Jurosik,Tom a Jerry,Ninja korytnacky,Nils Holgerson,Tao Tao,Pa a Pi,taky medvedikovia farebny,neviem ako sa to volalo,mali na hrudi srdiecka a vedeli lietat......
z hranych:
Knight rider,MacGyver,Girl from tommorow,Domcek v prerii,Emil z Lonnebergy,Styria tankisti a pes,Konecne zvoni,Skriatok Delete,Spadla z oblakov........
a este pamätam Filmarik a Filmuska,Ratafak plachta,Kuka,Quix a Quixina(neviem ci sa to takto volalo to bolo o takych chlpatych priserach ci co to vlastne bolo),Matelko(ale toto som nemala rada)....................no a je toho este vela,ale teraz ma uz nazvy nenapadaju
neviete kde sa da zohnat jazdec saber??? 
-
qwerty-xyz
uz len kdesi po torrentoch, inde som ho ja osobne nevidel, snazil som sa zohnat aj origos dvd, boli vsak uz vypredane v dobe ked som ich hladal, v podstate by sa dalo povedat zeby som bral aj centurions, a spiral zone tiez . . .luko118 napísal:neviete kde sa da zohnat jazdec saber???
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Teraz som si spomenul keď vidím znova túto tému na Nezvyčajné dinosaury a Korytnačky ninja - niekedy nedávno cez víkend bol film
jj nezvycajne dinosaury bola paradna rozpravka. Ja som este frcal na Lessie a Emilovy z Lonebergu a Mali muzi sa tiez dali
A samozrejme Flipper
Ach, tie staré časy, už vtedy som mal rád sci-fi seriály a seriály so superhrdinami... u nás samozrejme také skoro vôbec nehrali, asi za socialzmu to bolo zakázané alebo čo, neviem. Rakúska televízia ich ale vysielala, u nás asi tieto nikdy nedávali, škoda.
Captain Future, ach ako som to mal rád...
Seriál Batman zo 60-tych rokov, som vide asi všetky časti..
To intro v "Highway to Heaven", pre mňa nezabudnuteľné, dorbý seriál:
Aj Speedy Gonzales bol dobrý:
Tomuto som vtedy ešte ani nerozumel, ale aj tak sa mi to páčilo
:
Captain Future, ach ako som to mal rád...
Seriál Batman zo 60-tych rokov, som vide asi všetky časti..
To intro v "Highway to Heaven", pre mňa nezabudnuteľné, dorbý seriál:
Aj Speedy Gonzales bol dobrý:
Tomuto som vtedy ešte ani nerozumel, ale aj tak sa mi to páčilo
Pilot Balú, Káčerie príbehy, Rýchla Rota
Inak chcel by som Vás poprosit o pomoc, či náhodou neviete ako sa volá jeden seriál... Zdá sa mi, že to behalo na TV Luna a bolo to o rodinke asi 6-tich mimozemšťanov, ktorí spolu žili v jednom dome a zažívali všelijaké zábavné situácie, nemali chybu
Zdá sa mi, že sa to volalo Blízke stretnutia x-tého (číslo neviem) druhu, ale kedže som pod týmto názvom nič nenašiel, tak potom neviem.... Zatiaľ díky 
Inak chcel by som Vás poprosit o pomoc, či náhodou neviete ako sa volá jeden seriál... Zdá sa mi, že to behalo na TV Luna a bolo to o rodinke asi 6-tich mimozemšťanov, ktorí spolu žili v jednom dome a zažívali všelijaké zábavné situácie, nemali chybu
neviete ako sa volali taki sasovia alebo klauni chodilo to na markize a boli tam scenky pri chatke potom v lietadle mali nejake sceny a bolo to od rusov
Luqash napísal:
mam pocit ze to bolo Blízke stretnutia 4.tého druhu
pamätáte si túto relaciu dakedy na STV davali neviem ci je intro ono ale ta zvucka je mi povedoma
Malo by sa to volať PO ROKU 2000
Hladam jeden serial
O chalanoch co mali rc modeli aut a helikopteru spalovak s kamerou.
1.cast ten chlapec s autickom aj s kamaratmi suťazili na dajakom zavode no a on vyhraval ked mu v tom ten druhy s tou helikopterou preletel ponad trať a sposobil rusenie signalu no a ten s tym autickom vyletel z drahy.
no neskor sa ty chalani skamosili
- bolo tam viac tych chalanov aj dajake dievca
- ten chalan s tou helikopterou krival mal auto kde vozil tu helikopteru
- bola to taka biela helikoptera s nacierno namalovany sklom prednym na kabinke bol to dajaky spalovak no a ten chalan tam neskor nainstaloval kameru ktoru ovládal dalsim dialkovym ovladacom pohyby kameri no a videosignal prenasal antenou alebo tak.
V jednej casti nastartovali tu helikopteru no a leteli s ňou ponad take kopce či les až prileteli k dajakemu skladu kde falšovatelia peňazí držali mamu toho s tym rc autickom jak rukojemnicku aby im pomohla tym zloduchom s falšovaním peňazí. No a ty chalani ten sklad dajak našli a videli s tou helikopterou.
No a posledná časť čo viem tak ty zločinci utekali na čiernej limuzine na a ten chalan s tou svojou helikopterou ich predbehol otočil sa a čelne do predneho skla limuziny s tou helikopterou vrazil a tak zastavil tych zlocincov a bol konec.
Tusim sa to volalo Horuci Favoriti davali to na STV asi 3 krat okolo rokoch 1991 - 1993 1995 tak nejak
ak by niekto vedel ma naviest videom na youtube k tomu serialu alebo by vedel naozaj skutocny originalny nazov podla ktoreho by so sa k tomuto dopracoval bol by som velmi vdacny a dal by som aj dajaku odmenu velmi ma tento serial skre a uz som pisal kdebodaj a k nicemu som sa zatial nedopracoval tak neviem pomozte ked mozte.
A inak ked budem mat cas tak mam doma vystrizky z tv magazinov aj z rokov okolo 1990 a vyssie tak ak vam tu nahodim nejake nazvy/originalne nazvy (serialov filmov rozpravok) co tam mam mozno to dakomu pomoze
tak cau
Malo by sa to volať PO ROKU 2000
Hladam jeden serial
1.cast ten chlapec s autickom aj s kamaratmi suťazili na dajakom zavode no a on vyhraval ked mu v tom ten druhy s tou helikopterou preletel ponad trať a sposobil rusenie signalu no a ten s tym autickom vyletel z drahy.
no neskor sa ty chalani skamosili
- bolo tam viac tych chalanov aj dajake dievca
- ten chalan s tou helikopterou krival mal auto kde vozil tu helikopteru
- bola to taka biela helikoptera s nacierno namalovany sklom prednym na kabinke bol to dajaky spalovak no a ten chalan tam neskor nainstaloval kameru ktoru ovládal dalsim dialkovym ovladacom pohyby kameri no a videosignal prenasal antenou alebo tak.
V jednej casti nastartovali tu helikopteru no a leteli s ňou ponad take kopce či les až prileteli k dajakemu skladu kde falšovatelia peňazí držali mamu toho s tym rc autickom jak rukojemnicku aby im pomohla tym zloduchom s falšovaním peňazí. No a ty chalani ten sklad dajak našli a videli s tou helikopterou.
No a posledná časť čo viem tak ty zločinci utekali na čiernej limuzine na a ten chalan s tou svojou helikopterou ich predbehol otočil sa a čelne do predneho skla limuziny s tou helikopterou vrazil a tak zastavil tych zlocincov a bol konec.
Tusim sa to volalo Horuci Favoriti davali to na STV asi 3 krat okolo rokoch 1991 - 1993 1995 tak nejak
ak by niekto vedel ma naviest videom na youtube k tomu serialu alebo by vedel naozaj skutocny originalny nazov podla ktoreho by so sa k tomuto dopracoval bol by som velmi vdacny a dal by som aj dajaku odmenu velmi ma tento serial skre a uz som pisal kdebodaj a k nicemu som sa zatial nedopracoval tak neviem pomozte ked mozte.
A inak ked budem mat cas tak mam doma vystrizky z tv magazinov aj z rokov okolo 1990 a vyssie tak ak vam tu nahodim nejake nazvy/originalne nazvy (serialov filmov rozpravok) co tam mam mozno to dakomu pomoze
tak cau
-
Anem
Star
vyrastal som na Hanna-Barbera teda hlavne na CN
Wacky Races (Bláznivé preteky)
//obrázky do prílohy
Scooby-Doo, Where Are You! (poznáte...)
Top cat (v čestine kočičí banda)
//obrázky do prílohy
The Flintstones (poznáte...
)
The Yogi Bear Show (tiež poznáte Yogi-ho)
The Jetsons (Jetsonovci - podobné Flinstonovcom)
//obrázky do prílohy
z tých novších som zopárkrát videl spolu s mladšími
tie už ale nie sú od HB
Johny Bravo
//obrázky do prílohy
Rozprávky z Fox Kids a SuperMax alebo ako sa to volalo - Život s Louiem, Trieda č. 402 atď.
a mnoho mnoho iných
Wacky Races (Bláznivé preteky)
//obrázky do prílohy
Scooby-Doo, Where Are You! (poznáte...)
Top cat (v čestine kočičí banda)
//obrázky do prílohy
The Flintstones (poznáte...
The Yogi Bear Show (tiež poznáte Yogi-ho)
The Jetsons (Jetsonovci - podobné Flinstonovcom)
//obrázky do prílohy
z tých novších som zopárkrát videl spolu s mladšími
Johny Bravo
//obrázky do prílohy
Rozprávky z Fox Kids a SuperMax alebo ako sa to volalo - Život s Louiem, Trieda č. 402 atď.
a mnoho mnoho iných
joj kebyže ja viem čo to jeqwerty-xyz napísal: uz len kdesi po torrentoch, inde som ho ja osobne nevidel, snazil som sa zohnat aj origos dvd, boli vsak uz vypredane v dobe ked som ich hladal, v podstate by sa dalo povedat zeby som bral aj centurions, a spiral zone tiez . . .
Neri, dievča mora http://www.csfd.cz/film/146157-neri-divka-more/
Inak dik za temu. Strasne som si zaspominal.
Parada
Inak dik za temu. Strasne som si zaspominal.
Parada
Beyond 2000 to bolo austrálsky dokument. seriál. Lenže neskôr sa to už zhoršilo.
- Mulatka vo fialovej mikine, stále sa flákala po lesoch, po jaskyniach a niečo s mimozemšťanmi nacivčovala
neviem názov - niečo s "lovcom"
- Vesmírne dobrodružstvá, to bola bomba pecka (kreslené) na ok3 to chodilo (Adventures de´l espace)
- Pingu
- Mulatka vo fialovej mikine, stále sa flákala po lesoch, po jaskyniach a niečo s mimozemšťanmi nacivčovala
- Vesmírne dobrodružstvá, to bola bomba pecka (kreslené) na ok3 to chodilo (Adventures de´l espace)
- Pingu
- Prílohy
-
- Pingu.jpg (4.98 KiB) 5329 zobrazení
Kačerovo, šmolkovia, a veeela rozpravok ktore už ani neviem názvy
ale kačerovo best of the best
-
Fortune
Light Professional
KalamburSnake160 napísal:neviete ako sa volali taki sasovia alebo klauni chodilo to na markize a boli tam scenky pri chatke potom v lietadle mali nejake sceny a bolo to od rusov
ja si pamatam na jednu rozprávku, ktorá chodila na markíze a bolo tam take zvieratko ak sa to tak dalo nazvať
také žlte a dosť sa to približovalo k zajaocvi križenej s opicou také dlhé uši to malo a aj chvost taký dost dlhy a stale niečo jak keby tam hovorili na konci že waikiki ..... neviete ako sa ta rozprávka asi vola ??
diki
FIX A FOXInatiki napísal:ja si pamatam na jednu rozprávku, ktorá chodila na markíze a bolo tam take zvieratko ak sa to tak dalo nazvaťtaké žlte a dosť sa to približovalo k zajaocvi križenej s opicou také dlhé uši to malo a aj chvost taký dost dlhy a stale niečo jak keby tam hovorili na konci že waikiki ..... neviete ako sa ta rozprávka asi vola ??
diki
-
mirak2
Hardcore addict
a ta vec sa volala makiki
kokoooos nostalgia jak svina ... toto bol moj najoblubenejsi serial a tu helikopteru som chcel.xino napísal:
Hladam jeden serial
V jednej casti nastartovali tu helikopteru no a leteli s ňou ponad take kopce či les až prileteli k dajakemu skladu kde falšovatelia peňazí držali mamu toho s tym rc autickom jak rukojemnicku aby im pomohla tym zloduchom s falšovaním peňazí.
Vsetko mi tam pripadalo vtedy tak moderne