Seriály z detstva

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
phoebe
Novice
Novice

Re: SERIALY Z DETSTVA

Príspevok od používateľa phoebe »

Ja si spominam na niektore rozpravkove serialy ktore som milovala a keby bola moznost aj dnes by som si ich velmi rada pozrela
z kreslenych:
Poziarnik Sam,Dracik,Lienka Krasolienka(Ja som vasa krasolienka a to je krajina nasa,je to nas svet krajsieho niet darmo by si ho hladal...dalej neviem),Ovocnickovia,Certik Lucifuk,Tekvickovi bratia,Maco Usko,Pingu,Smolkovia,Medved Yogi,Zazracny skolsky autobus,Vcielka Maja,Gumkaci,Kacerovo,Chip a Dale,Bol raz jeden zivot,Lochnesske priserky,Jurosik,Tom a Jerry,Ninja korytnacky,Nils Holgerson,Tao Tao,Pa a Pi,taky medvedikovia farebny,neviem ako sa to volalo,mali na hrudi srdiecka a vedeli lietat......
z hranych:
Knight rider,MacGyver,Girl from tommorow,Domcek v prerii,Emil z Lonnebergy,Styria tankisti a pes,Konecne zvoni,Skriatok Delete,Spadla z oblakov........

a este pamätam Filmarik a Filmuska,Ratafak plachta,Kuka,Quix a Quixina(neviem ci sa to takto volalo to bolo o takych chlpatych priserach ci co to vlastne bolo),Matelko(ale toto som nemala rada)....................no a je toho este vela,ale teraz ma uz nazvy nenapadaju
luko118
Novice
Novice

Príspevok od používateľa luko118 »

neviete kde sa da zohnat jazdec saber??? 8)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

luko118 napísal:neviete kde sa da zohnat jazdec saber??? 8)
uz len kdesi po torrentoch, inde som ho ja osobne nevidel, snazil som sa zohnat aj origos dvd, boli vsak uz vypredane v dobe ked som ich hladal, v podstate by sa dalo povedat zeby som bral aj centurions, a spiral zone tiez . . .
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Teraz som si spomenul keď vidím znova túto tému na Nezvyčajné dinosaury a Korytnačky ninja - niekedy nedávno cez víkend bol film
Pikolik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pikolik »

jj nezvycajne dinosaury bola paradna rozpravka. Ja som este frcal na Lessie a Emilovy z Lonebergu a Mali muzi sa tiez dali :-) A samozrejme Flipper
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ach, tie staré časy, už vtedy som mal rád sci-fi seriály a seriály so superhrdinami... u nás samozrejme také skoro vôbec nehrali, asi za socialzmu to bolo zakázané alebo čo, neviem. Rakúska televízia ich ale vysielala, u nás asi tieto nikdy nedávali, škoda. :)

Captain Future, ach ako som to mal rád... 8)
Seriál Batman zo 60-tych rokov, som vide asi všetky časti..
To intro v "Highway to Heaven", pre mňa nezabudnuteľné, dorbý seriál:

Aj Speedy Gonzales bol dobrý:
Tomuto som vtedy ešte ani nerozumel, ale aj tak sa mi to páčilo :D :
Luqash
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Luqash »

Pilot Balú, Káčerie príbehy, Rýchla Rota :)

Inak chcel by som Vás poprosit o pomoc, či náhodou neviete ako sa volá jeden seriál... Zdá sa mi, že to behalo na TV Luna a bolo to o rodinke asi 6-tich mimozemšťanov, ktorí spolu žili v jednom dome a zažívali všelijaké zábavné situácie, nemali chybu :D Zdá sa mi, že sa to volalo Blízke stretnutia x-tého (číslo neviem) druhu, ale kedže som pod týmto názvom nič nenašiel, tak potom neviem.... Zatiaľ díky :)
Snake160
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Snake160 »

neviete ako sa volali taki sasovia alebo klauni chodilo to na markize a boli tam scenky pri chatke potom v lietadle mali nejake sceny a bolo to od rusov
mikaelo24
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mikaelo24 »

Luqash napísal:
mam pocit ze to bolo Blízke stretnutia 4.tého druhu
xino
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa xino »

pamätáte si túto relaciu dakedy na STV davali neviem ci je intro ono ale ta zvucka je mi povedoma
Malo by sa to volať PO ROKU 2000

Hladam jeden serial
O chalanoch co mali rc modeli aut a helikopteru spalovak s kamerou.
1.cast ten chlapec s autickom aj s kamaratmi suťazili na dajakom zavode no a on vyhraval ked mu v tom ten druhy s tou helikopterou preletel ponad trať a sposobil rusenie signalu no a ten s tym autickom vyletel z drahy.
no neskor sa ty chalani skamosili
- bolo tam viac tych chalanov aj dajake dievca
- ten chalan s tou helikopterou krival mal auto kde vozil tu helikopteru
- bola to taka biela helikoptera s nacierno namalovany sklom prednym na kabinke bol to dajaky spalovak no a ten chalan tam neskor nainstaloval kameru ktoru ovládal dalsim dialkovym ovladacom pohyby kameri no a videosignal prenasal antenou alebo tak.
V jednej casti nastartovali tu helikopteru no a leteli s ňou ponad take kopce či les až prileteli k dajakemu skladu kde falšovatelia peňazí držali mamu toho s tym rc autickom jak rukojemnicku aby im pomohla tym zloduchom s falšovaním peňazí. No a ty chalani ten sklad dajak našli a videli s tou helikopterou.
No a posledná časť čo viem tak ty zločinci utekali na čiernej limuzine na a ten chalan s tou svojou helikopterou ich predbehol otočil sa a čelne do predneho skla limuziny s tou helikopterou vrazil a tak zastavil tych zlocincov a bol konec.

Tusim sa to volalo Horuci Favoriti davali to na STV asi 3 krat okolo rokoch 1991 - 1993 1995 tak nejak

ak by niekto vedel ma naviest videom na youtube k tomu serialu alebo by vedel naozaj skutocny originalny nazov podla ktoreho by so sa k tomuto dopracoval bol by som velmi vdacny a dal by som aj dajaku odmenu velmi ma tento serial skre a uz som pisal kdebodaj a k nicemu som sa zatial nedopracoval tak neviem pomozte ked mozte.

A inak ked budem mat cas tak mam doma vystrizky z tv magazinov aj z rokov okolo 1990 a vyssie tak ak vam tu nahodim nejake nazvy/originalne nazvy (serialov filmov rozpravok) co tam mam mozno to dakomu pomoze

tak cau
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

vyrastal som na Hanna-Barbera teda hlavne na CN :-)
Wacky Races (Bláznivé preteky)
//obrázky do prílohy
Scooby-Doo, Where Are You! (poznáte...)
Top cat (v čestine kočičí banda)
//obrázky do prílohy
The Flintstones (poznáte... :-) )
The Yogi Bear Show (tiež poznáte Yogi-ho)
The Jetsons (Jetsonovci - podobné Flinstonovcom)
//obrázky do prílohy
z tých novších som zopárkrát videl spolu s mladšími :-) tie už ale nie sú od HB
Johny Bravo
//obrázky do prílohy
Rozprávky z Fox Kids a SuperMax alebo ako sa to volalo - Život s Louiem, Trieda č. 402 atď.
a mnoho mnoho iných :-)
luko118
Novice
Novice

Príspevok od používateľa luko118 »

qwerty-xyz napísal: uz len kdesi po torrentoch, inde som ho ja osobne nevidel, snazil som sa zohnat aj origos dvd, boli vsak uz vypredane v dobe ked som ich hladal, v podstate by sa dalo povedat zeby som bral aj centurions, a spiral zone tiez . . .
joj kebyže ja viem čo to je :D niesom moc v tomto smere znalec :)
Blackofee
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Blackofee »

Neri, dievča mora http://www.csfd.cz/film/146157-neri-divka-more/

Inak dik za temu. Strasne som si zaspominal.
Parada :smt049
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Beyond 2000 to bolo austrálsky dokument. seriál. Lenže neskôr sa to už zhoršilo.

- Mulatka vo fialovej mikine, stále sa flákala po lesoch, po jaskyniach a niečo s mimozemšťanmi nacivčovala :) neviem názov - niečo s "lovcom"

- Vesmírne dobrodružstvá, to bola bomba pecka (kreslené) na ok3 to chodilo (Adventures de´l espace)

- Pingu
Prílohy
Pingu.jpg
Pingu.jpg (4.98 KiB) 5334 zobrazení
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Kačerovo, šmolkovia, a veeela rozpravok ktore už ani neviem názvy :cry: ale kačerovo best of the best
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Snake160 napísal:neviete ako sa volali taki sasovia alebo klauni chodilo to na markize a boli tam scenky pri chatke potom v lietadle mali nejake sceny a bolo to od rusov
Kalambur
natiki
Novice
Novice

Príspevok od používateľa natiki »

ja si pamatam na jednu rozprávku, ktorá chodila na markíze a bolo tam take zvieratko ak sa to tak dalo nazvať :D také žlte a dosť sa to približovalo k zajaocvi križenej s opicou také dlhé uši to malo a aj chvost taký dost dlhy a stale niečo jak keby tam hovorili na konci že waikiki ..... neviete ako sa ta rozprávka asi vola ?? :D diki
mica323
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mica323 »

natiki napísal:ja si pamatam na jednu rozprávku, ktorá chodila na markíze a bolo tam take zvieratko ak sa to tak dalo nazvať :D také žlte a dosť sa to približovalo k zajaocvi križenej s opicou také dlhé uši to malo a aj chvost taký dost dlhy a stale niečo jak keby tam hovorili na konci že waikiki ..... neviete ako sa ta rozprávka asi vola ?? :D diki
FIX A FOXI ;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

a ta vec sa volala makiki
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

xino napísal:
Hladam jeden serial
O chalanoch co mali rc modeli aut a helikopteru spalovak s kamerou.

V jednej casti nastartovali tu helikopteru no a leteli s ňou ponad take kopce či les až prileteli k dajakemu skladu kde falšovatelia peňazí držali mamu toho s tym rc autickom jak rukojemnicku aby im pomohla tym zloduchom s falšovaním peňazí.

Tusim sa to volalo Horuci Favoriti davali to na STV asi 3 krat okolo rokoch 1991 - 1993 1995 tak nejak
kokoooos nostalgia jak svina ... toto bol moj najoblubenejsi serial a tu helikopteru som chcel.
Vsetko mi tam pripadalo vtedy tak moderne :)
Napísať odpoveď