http://vimeo.com/10336057
Mám to už vzdať?
ked ma niekdo revivnul pozrel som TABko a smrť som mal započítanu.Gangy napísal:Napriklad v rushi ti po revive refundne reinforcement tikety.
no uz poznam odpoved, da sa, jeden ma zabil s nou a mal ju na bronz (teda aspon som dobre videl) takze da sa, len to asi dlhsie trvamARILYN mANSON napísal: Hviezdy sa dajú získať za všetky zbrane, asi okrem M1 Garantu, ten je myslím bugnutý neviem naisto.
A ja by som chcel vedieť načo je v hre medic, ked ma niekdo resne tak aj tak tú smrť mám započítanu. Raz ma takto pár krát zabil niekdo z RPG, alebo kempi.
Ale mal som v squade dobrého medica ktorý ma ressoval, ale aj tak som mal v taulke cca 5 alebo 6 smrtí aj ked ma ressol.
Ja by som osobne podozrieval antivirus a všetky možné firewall, ako v PC tak aj v routry. Takže by som skúsil všetky tieto ochrany vypnúť a skúsiť, či to bude stále robiť. Nedávno som mal totiš takú skúsenosť v práci, že som preinštaloval NOD na najnovšiu 4 a stránky na internete mi načítavalo akosi dlho, pričom keď som meral rýchlosť speedmetrom tak rýchlosť pripojenia aj pingy boli v pohode. Tak som sa trocha povŕtal v nastaveniach NODu povypínal polku vecí a hneď to išlo ako sa patrý.Luxo napísal:Čím je to spôsobené? Pomalé pripojenie? Systém? Ovládače?
? Ty evidentne nevies o com som rozpraval. Smrt zostane zapocitana vzdy, to by bolo o com keby som ta zabil a za par sekund by mi odpisalo jeden frag lebo ta niekdo revivol? Alebo keby sa pocitali fragy alebo smrte nie? Ked si raz skapal tak si skapal.mARILYN mANSON napísal: ked ma niekdo revivnul pozrel som TABko a smrť som mal započítanu.
ak mas windows 7, tak spustaj hru ako adminMarkoff napísal:Hej preco mne neukazuje pingy tam kde si vyberam server ale len - ???
diky, kolko problemov to sposobuje...chlapec10 napísal: ak mas windows 7, tak spustaj hru ako admin
Kód: Vybrať všetko
Slovak Bad Company :: www.slovakbc.eu :: sk/svk ::
hej samozrejme, jeden slot stoji tusim 0,95E/mesiac a da sa vybrat hocikolko na minimalne 1mesiac a maximalne 1rok a od 12 po 32 slotov. Ci je server zamknuty alebo public si moze kazdy klan zmenit v control paneli co je super, lebo pri niektorych hrach ked si objednate napr public tak sa neda zamknut a naopak.mARILYN mANSON napísal:Norick98: Chcem sa len opítať čív viac slotov na serveri tým sa za neho viac platí nie?
Inak určite si prídem zahrať.