Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Luxo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa Luxo »

Ehm, na fóra čučím už niekolko dní, ale nenachádzam nikoho, kto by mi pomohol s týmto problémom :

http://vimeo.com/10336057

Mám to už vzdať? :cry: :?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hh ved otom som tu pisal, to robi aj mne...to su Lagy ....taky zvlastny druh(podla mna to ta posuva preto lebo ta to dorovnava do realnej pozicie v hre, pretoze kvoli lagom si sa nedostal tak daleko ako to vidis), vo vacsine hier sa lagy prejavuju ako trhany obraz a tu ta to pomaly posuva :?
a vo volnom priestranstve to ani tak nevadi..ale napriklad ked sa kvoli tomu netrafim do dveri alebo medzi budovu atd..tak to vie nastvat...hlavne ked pomne niekto striela.. ale s tym asi nic neurobis (ja sa pripajam na serveri s najnizsimi pingmi co mi najde(cca 30ms..v hre 90-120ms - ale taky ping ma 90% serveru) a aj tak mi to robi...niekedy menej, niekedy viac) :nono:

inak aj vam tak dlho nacitava prvu hru? ako robilo mi to aj doteraz ale teraz som natacal video a co som pozrel tak mi nacitavalo hru 1 minutu.... a to nemam az tak zly komp si myslim :D.. (C2D E8200, 4GB RAM, ATI HD4850,W7 64b)
Luxo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Luxo »

Čím je to spôsobené? Pomalé pripojenie? Systém? Ovládače? :?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no to nvm ...nieco bude zle optimalizovane :) ....net podla mna nemam taky zly a pc tiez nie (priemer mam tak 50-70 FPS..hram na med. so snizenym shaderom a AA) .... uploadujem na yt svoje video, co som predchvilou skusobne zahral..a pritom na cz serveri, a tiez ma to posuvalo s5....a este jedno som teraz natocil...a nvm ci je to lagom alebo nahoda..ale vyskocil som z vrtulnika...a v pade som dal E a vratilo ma to naspat donho :D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Gangy napísal:Napriklad v rushi ti po revive refundne reinforcement tikety.
ked ma niekdo revivnul pozrel som TABko a smrť som mal započítanu.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no tak spravil som narychlo 2 videa,
na prvom (sry za dlhe nacitavanie) je vidno tie lagy ale nie az tak...a to padanie zo schodov je kvoli lagom, nie kvoli mojej sikovnosti :D (ked som dobre videl tak som padal cez zabradlie):
http://www.youtube.com/watch?v=UQ_7SR0iXlo

a na druhom videu mam vacsie pingy na serveri pretoze som prave uploadoval to prve :D, a tu helikopteru som pilotoval prvykrat...chcel som vyskocit ale stlacil som este vo vzduchu ako som padal E..a ono ma to hodilo naspat do vrtulnika..len som to uz nevytiahol :D

http://www.youtube.com/watch?v=SFVe3zhvLo4 :D
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

mARILYN mANSON napísal: Hviezdy sa dajú získať za všetky zbrane, asi okrem M1 Garantu, ten je myslím bugnutý neviem naisto.
A ja by som chcel vedieť načo je v hre medic, ked ma niekdo resne tak aj tak tú smrť mám započítanu. Raz ma takto pár krát zabil niekdo z RPG, alebo kempi.
Ale mal som v squade dobrého medica ktorý ma ressoval, ale aj tak som mal v taulke cca 5 alebo 6 smrtí aj ked ma ressol.
no uz poznam odpoved, da sa, jeden ma zabil s nou a mal ju na bronz (teda aspon som dobre videl) takze da sa, len to asi dlhsie trva

k tomu medikovi tiez nechapem preco zapocita smrt ked ma medik ozivi ale mozno len bug, mozno to opravi novy patch, uvidime

wevmaster: to ze nacitava aj 1 min je sposobene ovladacmi (aspon co som cital), mozno uz je daky hotfix vonku na to, pre radu 5000 je uz vonku ale pre radu 4000 neviem (mam 4870)

ale s tymi pingmi mohli nieco robit, tiez si myslim ze mam dobry net ( DSL turbo 2 ) a taketo problemy v inych hrach nemam, bud maju oni "pomale" servre alebo je niekde inde pes zakopany
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

mohli by urobiť aj nové mapy, lebo napríklad na Rush je len približne 5-6máp, a hrať stále dokola to isté, mňa osobne to už nebaví, a uvítal by som niečo nové
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Luxo napísal:Čím je to spôsobené? Pomalé pripojenie? Systém? Ovládače? :?
Ja by som osobne podozrieval antivirus a všetky možné firewall, ako v PC tak aj v routry. Takže by som skúsil všetky tieto ochrany vypnúť a skúsiť, či to bude stále robiť. Nedávno som mal totiš takú skúsenosť v práci, že som preinštaloval NOD na najnovšiu 4 a stránky na internete mi načítavalo akosi dlho, pričom keď som meral rýchlosť speedmetrom tak rýchlosť pripojenia aj pingy boli v pohode. Tak som sa trocha povŕtal v nastaveniach NODu povypínal polku vecí a hneď to išlo ako sa patrý.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mARILYN mANSON napísal: ked ma niekdo revivnul pozrel som TABko a smrť som mal započítanu.
? Ty evidentne nevies o com som rozpraval. Smrt zostane zapocitana vzdy, to by bolo o com keby som ta zabil a za par sekund by mi odpisalo jeden frag lebo ta niekdo revivol? Alebo keby sa pocitali fragy alebo smrte nie? Ked si raz skapal tak si skapal.

Dolezita je takticka vyhoda, s dobrym medikom ktory rychlo resuje sa da prakticky nezastavitelne tlacit na nepriatela, necakas na respawn a nemusis sa dlho presuvat na miesto kde si umrel. Takze pytat sa na co je to vobec dobre mi pride ako riadna debilita. A este raz si precitaj moj prispevok ktory si citoval a ak ani tak nepochopis o co tam ide tak asi nevies na com je zalozeny Rush mod.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

no v BF2 to bolo spravené dobre, tebe to zabitie započítalo ale ked niekdo toho mŕtveho resol tak mu tu smrť nezapočítalo, ale tebe kill ano. Preto mi to prišlo divné lebo v BF2 to bolo trochu inak.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

hh no stal som sa Veteranom a dostal M1 Garand...a s nou mi to ide celkom pekne... dokonca na dialku si s nou davam v poho..ale nablizko mi to tak nejde :D
inak ked pouzivam tie univerzalne zbrane ktore niesu priradene ziadnej profesii, pripocitavaju sa mi body k aktualnej profesii ktoru hram s tou zbranou?
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Hej preco mne neukazuje pingy tam kde si vyberam server ale len - ???
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Markoff napísal:Hej preco mne neukazuje pingy tam kde si vyberam server ale len - ???
ak mas windows 7, tak spustaj hru ako admin
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

chlapec10 napísal: ak mas windows 7, tak spustaj hru ako admin
diky, kolko problemov to sposobuje... :D ale teraz ma to nenapadlo
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

vsimli ste si co je na steme? co si o tom myslite? je to na nieco dobre?
http://store.steampowered.com/app/22815/
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

Od dnesneho dna je nas server rozsireny na 24 slotov a preto sa na nom hra uz aj RUSH. Jeho nazov je:

Kód: Vybrať všetko

Slovak Bad Company :: www.slovakbc.eu :: sk/svk :: 
Vsetci ste vitani.

Pripomienky k serveru, resp vase oblubene nastavenia mozete pisat na nasu stranku: http://www.slovakbc.eu
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Norick98: Chcem sa len opítať čív viac slotov na serveri tým sa za neho viac platí nie?
Inak určite si prídem zahrať.
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

mARILYN mANSON napísal:Norick98: Chcem sa len opítať čív viac slotov na serveri tým sa za neho viac platí nie?
Inak určite si prídem zahrať.
hej samozrejme, jeden slot stoji tusim 0,95E/mesiac a da sa vybrat hocikolko na minimalne 1mesiac a maximalne 1rok a od 12 po 32 slotov. Ci je server zamknuty alebo public si moze kazdy klan zmenit v control paneli co je super, lebo pri niektorych hrach ked si objednate napr public tak sa neda zamknut a naopak.
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

ludia, ak nemate este tuto hru, teraz je jedinecna sanca !!! v Brlohu oslavuju 15 rokov od vzniku a tuto hru davaju iba za polovicu = 20 € ... nepremeskajte tuto akciu, je iba do 2. juna
Napísať odpoveď