ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: ANTIFICO

Príspevok od používateľa slay »

kali520 napísal:A aj napriek tomu je vacsina nespokojna.
To je tvoj dojem.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

skuki napísal:Ľudom k jeho voľbe stačí že im dá nejaké trápne sociálne dávky , ľudí ktorý sa dokázali vypracovať a majú lepšie platy viac zdaní , a po-ohovára minulú vládu a robia z neho hrdinu.Ešte ľudí postraší výmyslami že čo sa stane ak nebude Smer vo vláde ...
+ už policajtom sľúbil odmeny hneď má 30 000 hlasov
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Tým dávajú pravidelne odmeny , ale len policajtom.Krásny sociálny štát :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pekne, pekne. Sice som teraz posledne tri dni od sprav mimo, ale podla tohoco som zachytil v radiu, tak bude urcite zaujimave sledovat tuto kauzu a myslim, ze preferencie Smeru o percento ci dve mozu v pohode padnut. Idem precitat clanky a popozerat, ze co sa tam vlastne vsetko spomina.
Travis31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Travis31 »

Tak a je to tu !!!
Konecne sa potvrdilo, ze Fico a strana Smer je jedna velka zlodejska skupina.
Dost ma zarazila ale aj prijemne potesila terajsia kauza o financovani tejto strany. Konecne vysiel dalsi dokaz a myslim ze aj dost dolezity dokaz o tejte afere. Fico, cela strana Smer, Flasik atd. ... podvodnici a nic viac.
Dufam ze sa ludom otvoria oci pred volbami a dufam ze opat nevyhra Smer, lebo potom uz neviem co si mam o Slovensku mysliet.
Malo by to cele padnut, Smer, Fico, Kalinak, Harabin, Tomanova, Pociatek, ..., ...,
Niekde tu som cital prispevok od uzivatela, ze pojde volit tuto stranu, lebo splnil to co sluboval, napr. tie dochodky .. paneboze ale ved to bol plan, ktory musel vyst..., maju to vsetko dobre prespekulovane, kupovanie hlasov, oblbovanie ludi, hlavne starych ..., je mi z toho zle.
Smer sa v tejto kauze brani ze to ma na svedomi SDKU, boze ved to je uz smiesne, zase to chce zatutlat a hodit horuci zemiak superovi, je mi to az smiesne, ale smutne zaroven.
Na SDKU napr. hadzali ze predavali statny majetok, napr SPP. Ale uz nevraveli ze za peniaze co stat dostal a dalej dostava peniaze od sukromnika sa myslim vyplacaju dochodky ?
Oni sa tvaria socialne, vsetko musi byt statne ale ide to ich ludom, ktory zase raz na tom zbohatnu, vsetko sa predrazuje, preco ? lebo zase raz chcu zarobit, vsetky tie projekty a tak ...
Napr. myto, dialnice, ....
Ludia zobudte sa !!! , musi nastat zmena.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

J&T v Joj stopla reportáž o financovaní Smeru

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5383939/jt-v-joj-st ... smeru.html

Bohužel, ja nečakám veľký dopad na preferencie Smeru, ich voličská základňa sú tí, ktorí budú večne oje*** a na ktorých sa bude stále politika priživovať, tomuto ani nebudú veriť lebo "Fico povedal, že to nie je pravda." Z toho istého dôvodu prečo sa dnes nájdu ľudia ktorí volia Mečiara, nebude to inak ani s Ficom. A stádo si nič iné ani nezaslúži.
Travis31
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Travis31 »

J&T, to su tiez pekny smradi ..., je to hrozne, clovek vie ze je vselico zo vsetkym pospajane ale nic nemoze :( a oni sa len nadalej budu smiat a vsetko zahladzovat ... Bastardi :x
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tu je vidieť ako vládnu rôzne finančné korporácie a skupiny, politici sú len bábky.
skuki
Light Professional
Light Professional

Politici sú bábky ale nie všetci a verím že politici z SaS taký nebudú.Aj keď sú to bábky ale oni organizujú čo sa bude po voľbách robiť a môžu to odmietnuť a vybudovať si takú pozíciu že budú zvolený aj o 4 roky....A to financovanie a prepojenie s J&T bolo jasné.Stačilo len nad tým porozmýšľať.A dať si všetko dohromady.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

skuki napísal:....A to financovanie a prepojenie s J&T bolo jasné. Stačilo len nad tým porozmýšľať.A dať si všetko dohromady.
A sme doma. Kameň úrazu. Aké jednoduché a zároveň zložité :nono:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Shooty je borec.
Milí priatelia!
Urobil som to, k čomu ma mnohí už dlho pobádate.
Rozhodol som sa, že prenajmem pár bilboardov a nakreslím na ne niečo, čo sa nebude páčiť ľuďom, ktorým sa páči súčasná situácia a atmosféra, poťažmo ľudia ktorí ju reprezentujú ako volení zástupcovia. Pre začiatok sa mi podarilo v lese predvolebných bilboardov získať tri big(!)boardy. Dva na príjazdových cestách do Bratislavy, jeden na poctu Jána Slotu v Žiline. Hodlám na ne umiestniť veselý koaličný zbojnícky motív. Bigboard má rozmery 9,6 x 3,6 metra. To - sami uznáte - nie je žiadna maličkosť. Aj za to chcú toľko peňazí, ako keby to nebola maličkosť. (4,170.75€ bez DPH)
Každopádne, je to plocha, ktorá neostane bez povšimnutia.
A o to ide.

Nie, nie som človek, čo si môže kupovať takéto veci len tak.
Ja viem, že ani vy nie. Ale keď nás bude viac, dovoliť by sme si to hádam mohli. A takto ukázať ľuďom, ktorí nám lezú na nervy, čo si o nich myslíme. Preto, ak máte pocit, že to je dobrá vec a budete cítiť nejakú úľavu ak sa tejto podvratnej činnosti zúčastníte, neváhajte a prispejte. Keďže celú túto záležitosť organizujem ako súkromná osoba, poprosil by som Vás o peňažné príspevky vo forme daru. Na tento účel som založil špeciálny účet, na ktorom budem pohyby financií sledovať a zverejňovať. Dar by mali poskytnúť iba ľudia, ktorí mi v tejto veci stopercentne dôverujú a ktorí sú ochotní svoje darcovstvo zverejniť. Dary od ľudí kandidujúcich za politické strany nepríjmam / vraciam.
Ak si niekto myslí, že peniaze použijem na iný účel, ako som tu hore napísal, nech okamžite prestane čítať a zabudne na všetko.

V prípade, že po zaplatení faktúry za tlač a inštaláciu ostanú na účte nejaké zvyšné peniaze (príjmy a výdavky zverejním s dokumentáciou), rozflákam ich po voľbách podobným spôsobom. Určite bude niečo čo budeme mať na srdci aj po týchto voľbách, tým som si naprosto istý. V prípade úspechu akcie si to môžeme kedykoľvek zopakovať.

Vopred Vám ďakujem, priatelia.
A teraz prosím, prevetrajte úspory. Uľaví sa Vám.

Váš Shooty

---------------------------------------------------------------

Číslo účtu: 0634695465 / 0900 (Slovenská sporiteľňa)
IBAN: SK9609000000000634695465
SWIFT: GIBASKBX
Ako účel platby uveďte "Dar na bilboard".
zdroj: http://www.facebook.com/note.php?note_i ... 1077885676
Uz vyzbieral 1412,29€
Prílohy
Billboard
Billboard
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Zakazat starym debilom a darzmoracom volit a jeho preferencie budu okolo 5%
skuki
Light Professional
Light Professional

Kameň úrazu je aj to že slepo uveria rečiam Fica a nezhromažďujú si fakty z ktorých by si vytvorili vlastný názor.Reči typu že robí politiku pre obyčajných ľudí ... no ťažko sa k tomu vyjadriť.Tak ako prvá rodinka v tomto článku http://volby.sme.sk/c/5383799/politika- ... -smer.html , A ďalší kameň úrazu je že málo mladých ľudí a prvo-voličov sa zaujíma o politiku.Každý si vie predstaviť voličov Fica.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

Shooty nazbieral uz okolo 14,000 euro! Takze k planovanym bilboardom pribudnu dalsie(napr. v BB) :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kde sa da zistit aktualna suma, ktoru ma?
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Skrátka Shooty. :)
Prílohy
shooty.jpg
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

beardie napísal:kde sa da zistit aktualna suma, ktoru ma?
Pred 6 hodinami sem napísal sumu (v komentároch), ktorá sa dovtedy vyzbierala (14 275, 83 €).

Shootymu na bilbordy posielajú ľudia tisíce eur
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No Ja a Ty asi už zaúradovali aj v Pravde nielen v Jojke...vynechali Kresbu na dnes z titulnej stránky:
úvodná stránka: http://www.pravda.sk/
kresba na dnes (22. 5. 2010): http://nazory.pravda.sk/sk_kresba.asp?idt=100522
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

beardie - pozri sem. :)
Napísať odpoveď