Ake slnecne okuliare?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dahome
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ake slnecne okuliare?

Príspevok od používateľa Dahome »

PsychoS - čítaš mi myšlienky :) akurát som premýšľal o cene...
Mno, 180€ je možno dosť, ale na druhej strane - radšej priplatiť za kvalitu (sklá),
než mať neskôr problémy... a bohužiaľ viem, o čom hovorím.
Na druhej strane - ja som si kúpil fakt drahé (mal som vtedy veľa peňazí :lol: )
ale zmestíš sa s kvalitnými Bollé aj do 100,- € - pozri napr. SEM
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

zas niesom az taky fainsmeker na brile :), potrebujem z takeho uceloveho hladiska. bike. do 100 e mi budu bhate stacit.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Dahome
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Grim-Reaperka - http://www.hojko.com/post1420795.html#p1420795 :smt039

(aha, včil som si všimol, že chceš kovové... tak potom asi nič :lol: )
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Potreboval by som poradiť. Ako sa nazýva štýl okuliarov aké má v tomto clipe Kid Cudi, alebo kde konkrétne sa dá zohnať tento model. Nedarí sa mi to nájsť.

Ďakujem
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Akom "tomto" klipe? Nechcel si dat nejaky link, ci mi daco uslo :)?
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Mám nedostatok spánku..

Tento klip:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to vážne takéto zháňaš? Veď v tom vyzerá ako Talianska buzi hviezda z 80tych rokov.

Ale inak nič proti, len mne sa nepáčia
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

chalosi, viete mi poradit ci su tieto okuliare dobre? viem ze znacka Ray Ban je super, ale ci su aj okuliare, skla atd. fajne

http://aukro.sk/item1051945193-ray-ban- ... 5-eur.html

pozdava sa mi aj ta fajna cena...dakujem
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Myslis, ze ti budu sediet? Ak je ta cena nizka, dost rozdielna ako v obchode ci nete, tak to mozu bxt napodobeniny s nekvalitnymi sklami.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

na pohľad vyzerajú dobre, teda to asi všetky šošovky, ale ak chceš zistiť, či sú naozaj dobré, tak sa cez ne musíš pozrieť, prípadne šošovky presvietiť cez tester. Tak ako písal test, porovnaj ceny a zváž, či je reálne, aby to niekto predával možno 100€ pod cenu. Nálepky na sklá, visačka na ráme poprípade doplnky sa dajú zohnať veľmi ľahko. Ja osobne by som okuliare nekupoval, ak by som ich predtým nemal v ruke, na očiach. Pri kovových sa môže stať, že budú mať krivý rám, takisto môžu mať poškrabané sklo atď. Pouvažuj...
Dahome
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

aviceN napísal:chalosi, viete mi poradit ci su tieto okuliare dobre? viem ze znacka Ray Ban je super, ale ci su aj okuliare, skla atd. fajne

http://aukro.sk/item1051945193-ray-ban- ... 5-eur.html

pozdava sa mi aj ta fajna cena...dakujem
aj keď je to aukcia, cena je podozrivá :roll: ... Inak subjektívne - existujú veci, ktoré by som si cez net nikdy nekúpil,
okuliare sú jednou z nich... :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Preco? Ak si ich skusis v obchode ci Ti sedia, a objednas si cez net uplne ten isty model lenze o 50% lacnejsie...pride mi to celkom rozumne riesenie. Ale toto hovorim o nejakom normalnom internetovom obchode, ak si myslel okuliare kupovane cez aukciu, tak to sa s Tebou zhodnem.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jasne, uvazoval som nad tym ze ich najprv vyskusam v obchode...
fake by to nemal byt, pisal ze je to original a ze ak sa nebudu pacit tak ich mozem poslat s5 a vrati peniaze...
ten chlapik vypada seriozne, ma tam vela chvalnych komentov...ked tak ich vyskusam a opytam sa ho :)

vdaka
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

tak ja som si nakoniec objednal tieto....som spokojný...v piatok som ich ich objednal a dnes ich už mám doma...a ako pozornosť mi pribalili aj tú vodičku na čistenie a aj handričku na ktorej je potlač ako na vizitke...celkom originálne... :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

citujem a myslim si ze to fakt nie je podvrh :)
Vítejte na stránce o mně,

veškeré zboží, které zde nabízím nakupuji v USA nebo UK v outletech nebo ve výprodejových obchodech.

Nejedná se o secondy handy jako u nás, ale o zboží z tzv. surplustocku nebo overstocku.

Co to znamená?

V USA jsou firmy specializující se na nákup zboží z loňských neprodaných kolekcí, kterých se značkové outlety zbavují v důsledku potřeby místa pro kolekce nové. Toto zboží je pak následně prodáváno právě tzv. výprodejovým obchodům (např. Ross dress for Less nebo Marshall´s - kdo jste byl v USA, tak určitě znáte, aneb jak vyluxovat kreditku za jeden den :-))).

V případě UK nakupuji zboží v aukcích pořádaných státními institucemi, kde se draží zboží z firem, které zbankrotovaly. Je to obdoba dražeb finančních úřadů u nás.

Z toho důvodu jsem Vám zde schopný nabídnout zboží za zlomek jeho ceny. Pro porovnání v některých aukcích uvádím doporučenou maloobchodní cenu.

Po skončení aukce Vám přijde email s detaily ohledně platby a informacemi jak postupovat v případě dobírky.

Zboží standardně zasílám doporučeně následující den po připsání peněz na účet, v případě zaslání potvrzení o realizované platbě i dříve nebo na dobírku (a to bez jakéhokoliv omezení). Pokud vyhrajete více aukcí, platíte samozřejmě pouze jedno poštovné.

Pokud jste vyhráli aukci a chcete přihazovat na další, stačí mi napsat, že budeme čekat na další konec aukce.

Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH.

K výherní ceně v aukci nebo k ceně kup teď se vždy připočítávají ještě náklady na dopravu (vždy jsou uvedeny v jednotlivých aukcích). Standardně zasílám doporučenou zásilkou České pošty nebo na vyžádání formou EMS (ceny jsou uvedeny v jednotlivých aukcích).

Na Slovensko zasílám pouze na dobírku za 100Kč (cca 4 EURa) až 150 Kč (cca 6 EUR) a to podle váhy. Cena služby je vždy specifikována v aukci.

Jako kupující na dálku máte právo na odstoupení od smlouvy do 14 dní od obdržení zásilky bez udání důvodů.

V případě, že budete se zbožím nespokojení (nebude se Vám líbit, nesedne Vám velikost, stejně jako když budete mít problémy nebo pochyby o kvalitě), můžete zboží vrátit či vyměnit za jiné. V případě vrácení zboží, Vám samozřejmě vrátím peníze i včetně Vašeho poštovného zpět (výherní cena + poštovné + poštovné zpět), tzn. nepřijdete ani o jedinou korunu.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Grim reaperka - velmi dobra volba znacky, aj ten model co si kupil/a je velmi pekny. Nad slnecnymi okuliarmi tiez rozmyslam uz dlhsiu dobu a paci sa mi styl Ray Ban, odskusany mam model Aviator, kamaratovi ho doniesla mamka z AUT.
/edit konkretne sa mi paci nieco taketo http://www.ray-ban.com/czechrepublic/pr ... sun/RB4057
miho2910
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miho2910 »

ja som si kupil tieto a som spokojny bez unavy oci aj pri dlhom noseni http://www.profivodic.sk/obchod/PG431_s ... u_sosovkou :)
berto99
Novice
Novice

Príspevok od používateľa berto99 »

http://www.ray-ban.com/slovakia/products/sun/RB4137

co poviete na tieto,chcem ich ako na bajk tak aj normlane do mesta a na dovolenky na jednom eshope su za 94ecok
Napísať odpoveď