Vítejte na stránce o mně,
veškeré zboží, které zde nabízím nakupuji v USA nebo UK v outletech nebo ve výprodejových obchodech.
Nejedná se o secondy handy jako u nás, ale o zboží z tzv. surplustocku nebo overstocku.
Co to znamená?
V USA jsou firmy specializující se na nákup zboží z loňských neprodaných kolekcí, kterých se značkové outlety zbavují v důsledku potřeby místa pro kolekce nové. Toto zboží je pak následně prodáváno právě tzv. výprodejovým obchodům (např. Ross dress for Less nebo Marshall´s - kdo jste byl v USA, tak určitě znáte, aneb jak vyluxovat kreditku za jeden den

)).
V případě UK nakupuji zboží v aukcích pořádaných státními institucemi, kde se draží zboží z firem, které zbankrotovaly. Je to obdoba dražeb finančních úřadů u nás.
Z toho důvodu jsem Vám zde schopný nabídnout zboží za zlomek jeho ceny. Pro porovnání v některých aukcích uvádím doporučenou maloobchodní cenu.
Po skončení aukce Vám přijde email s detaily ohledně platby a informacemi jak postupovat v případě dobírky.
Zboží standardně zasílám doporučeně následující den po připsání peněz na účet, v případě zaslání potvrzení o realizované platbě i dříve nebo na dobírku (a to bez jakéhokoliv omezení). Pokud vyhrajete více aukcí, platíte samozřejmě pouze jedno poštovné.
Pokud jste vyhráli aukci a chcete přihazovat na další, stačí mi napsat, že budeme čekat na další konec aukce.
Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH.
K výherní ceně v aukci nebo k ceně kup teď se vždy připočítávají ještě náklady na dopravu (vždy jsou uvedeny v jednotlivých aukcích). Standardně zasílám doporučenou zásilkou České pošty nebo na vyžádání formou EMS (ceny jsou uvedeny v jednotlivých aukcích).
Na Slovensko zasílám pouze na dobírku za 100Kč (cca 4 EURa) až 150 Kč (cca 6 EUR) a to podle váhy. Cena služby je vždy specifikována v aukci.
Jako kupující na dálku máte právo na odstoupení od smlouvy do 14 dní od obdržení zásilky bez udání důvodů.
V případě, že budete se zbožím nespokojení (nebude se Vám líbit, nesedne Vám velikost, stejně jako když budete mít problémy nebo pochyby o kvalitě), můžete zboží vrátit či vyměnit za jiné. V případě vrácení zboží, Vám samozřejmě vrátím peníze i včetně Vašeho poštovného zpět (výherní cena + poštovné + poštovné zpět), tzn. nepřijdete ani o jedinou korunu.