mávaš tabak v chladničke ??? ja to mám stále v krabiciwladas napísal:kedze som tu cital nejednu chvalu na znacku MYA tak som neodolal a kupil Cosmos
momentalne ju rozbalujem a neviem sa vynadivat na tu krasu![]()
idem do chladnicky pre tabacik a troska otestujem
Vodné fajky
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodne fajky
Ovonaj, ochutnaj a idesnestik napísal: mávaš tabak v chladničke ??? ja to mám stále v krabiciuž to musím asi "spáliť" ale najprv pozrem či nieje dáky zhnitý
V MT som kupoval 10 kusov rychlo.. za 2€ aj niecowladas napísal:9 eur jeden sulec s 10ks ???
dnes som bol akurat v Poluse v Mediapresse a sulec som kupil za 1,33
ten obchodik v Mladej garde, tusim Palmyra sa to vola este funguje ?
Odkial kupujete tabak? Nejak išli ceny hore na tabakydovodnej takže hladam dake ine zdroje... lebo neviem či najdem dakoho kto ide do egypta alebo kde... 
http://www.nargila.cz/
objednávali ste odtiaľto už niekto?
objednávali ste odtiaľto už niekto?
cizmo: tabakydovodnej sli dolu vodou kvoli debilnosti ich dodavatela, ktory si zrazu zmyslel ze prestane komunikovat...
adry: niekto na v-f.sk stade myslim objednaval, ale podla mojich info je to pomerne pofiderny obchod, ktory proklamuje veci pod cenu, potom ich ale nema na sklade a ponuka ti hocico ine atd...
adry: niekto na v-f.sk stade myslim objednaval, ale podla mojich info je to pomerne pofiderny obchod, ktory proklamuje veci pod cenu, potom ich ale nema na sklade a ponuka ti hocico ine atd...
Maki: pocul som uz od viacerych, ale chcel som si overit, tak asi neobjednam. Thx
PS: Nemate niekto nejaky lacnejsi a kvalitnejsi eshop ohladom VF? Planujem kupit nejaky tabak, lebo po tych cenach v hypermarketoch a trafikach mi je zle... 50g el nakhla 10-13e...
PS: Nemate niekto nejaky lacnejsi a kvalitnejsi eshop ohladom VF? Planujem kupit nejaky tabak, lebo po tych cenach v hypermarketoch a trafikach mi je zle... 50g el nakhla 10-13e...
skus vodne-fajky.eu, vodnidymky.cz
vodne-fajky.eu som pozeral. vyber az taky extra nemaju a tabaky tiez slabsie
vodnidymky.cz - vysoke postovne, kedze beriem len par ks tabakov na ochutnavku ..
asi som moc narocny, na fore nahodou niekto nepredava?
vodnidymky.cz - vysoke postovne, kedze beriem len par ks tabakov na ochutnavku ..
asi som moc narocny, na fore nahodou niekto nepredava?
na slovensku uz nic dobre nieje... jedine ak si z kosic tak sa prejst do minimaxu, ale aj tam uz islo vsetko hore ked im minuly mesiac spravili colnici raziu a zhabali vsetko
Tak to vyzera tak ze si pockam do leta a na dovolenke nieco splasim, lebo tu na svk to fakt nema cenu 
inac, skusali ste niekto el nakhla pepermint? nieje to velmi "mentolové" ?
inac, skusali ste niekto el nakhla pepermint? nieje to velmi "mentolové" ?
mata od nakhly nieje az taka vyrazna - skor jemne sladkava, ale ten mint tam citit aj tak... osobne som za al wahu alebo al fakher - gum - to su tie spravne matove tabaky
A kombinacia nejaký ovocný tabak + mint, chutí to? Rozmyslam ze ci si to kvoli tomu nekupim ...
al wahu tu nezozeniem, a fakher som tiez nevidel
al wahu tu nezozeniem, a fakher som tiez nevidel
chuti, ja matu pcham vsade, inak mi ovocne tabaky skoro vsetky pridu prilis sladke co ja nemam v laske...
@Adry
slovensky eshop je este tento
http://tabaky.h2studio.net/
ale rychlo, kym mu ho nezavru colnici
ja idem zajtra objednat z ameriky tri kila tabaku tak som zvedavy
slovensky eshop je este tento
http://tabaky.h2studio.net/
ale rychlo, kym mu ho nezavru colnici
ja idem zajtra objednat z ameriky tri kila tabaku tak som zvedavy
Tak mäta kúpená, El nakhla, chutí vynikajúco, osvieži
ešte to skúsim zmiešať s nejakým ovocným...
Wladas - ten shop vyzerá fajnovo, objednával si niečo odtiaľ?
Wladas - ten shop vyzerá fajnovo, objednával si niečo odtiaľ?
objednal a cakam...je to na dobierku takze v pohode
par ludi uz s nim ma skusenost tak preco to neskusit tiez
nakhla mata neni zla ale je to slabota...uz sa tesim na al wahu...dufam ze je fakt taka dobra ako Maki vsade vykrikuje
par ludi uz s nim ma skusenost tak preco to neskusit tiez
nakhla mata neni zla ale je to slabota...uz sa tesim na al wahu...dufam ze je fakt taka dobra ako Maki vsade vykrikuje
wladas: zatial chutila uuuuplne kazdemu, tak ma nesklam 
nevie niekto nejaku vychytavku na gulicku vo ventile ? na novej fajke sa mi stale zasekava
niecim by som ju aj natrel ale zas potom to tahat do pluc
niecim by som ju aj natrel ale zas potom to tahat do pluc
skus si tam dat gulicku z alobalu, alebo nejaku plastovu