Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
igorovic
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa najlepsie bit ?

Príspevok od používateľa igorovic »

Jj súhlasím,ale záleži aj na tom, kto bude na druhom konci noža resp. teleskopu.Pri dvoch vyrovnaných/skills/ludoch ma teleskop väčšiu šancu. :)
reimm
Novice
Novice

Príspevok od používateľa reimm »

poradte mi prosim neviem ako ovladat strach nemam odvahu udriet lebo sa bojim ze to prezie a mi to da potom pekne vizrat
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

reimm: vyhľadaj psychiatra a to dobrého...
K téme: Bitka je pre opice (tie v pralese a tie ľudské v prenesenom význame), ľudia majú riešiť svoje problémy verbálne, na to máme predsa dar reči...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

reimm: prave som prestal plakat od rehotu z tvojho prispevku... vidis to aj ja mam vzdy strach cloveka udriet - ale z dovodu, ze nechcem ublizit ani sebe ani jemu, preto konflikty riesim inak...

pre rejpalov co si budu chciet rypnut ze "ty by si aj tak nikomu neublizil" - len si to myslite kludne dalej :) ale vzdy sa najde lepsie riesenie ako bitka..
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

takze ked za vami niekto pride a bez slova vam ju natiahne tak zacnete raznu polemiku na tuto temu? bohuzial nie vzdy to ide riesit slovne, s niektorymi ludmi sa proste inak komunikovat neda, obzvlast ked oni sami komunikuju len "fyzickou" cestou
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

coldrain: ked mi niekto bez slova natiahne, tak bud lezim na zemi, alebo chvilku nato on, to je jasne... moj prispevok bol o tom, ak niekto chce vyprovokovat bitku slovne, urazkami a podobne...
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Konflikty treba riešiť rozumom, keď idú traja 110 kilový Rómovia proti vám a bezdôvodne začne jeden z nich rýpať tak sa snažím zdekovať (inak reálna situácia ktorá sa stala mne). Ignorujem útočníka. Potom nastáva prípad kedy prepukne konflikt do fyzickej formy už riešiť netreba, lebo vtedy zafunguje pud sebazachový, ktorý je silnejší ako si väčšina myslí.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

seth82:
Bitka je pre opice (tie v pralese a tie ľudské v prenesenom význame), ľudia majú riešiť svoje problémy verbálne, na to máme predsa dar reči...
Tak to je pekná blbosť, verbálne riešenie niekedy ani nestihne začať..... :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hughito: blbosť? Nie, realita. V živote som sa s nikým nemlátil, všetko sa dá, len treba chcieť...(ja viem, že mi teraz napíšeš niečo v zmysle, že sa do teba obuli náckovia, alebo kto, iba preto, ako sa obliekaš, atď, ale to je len tvoj problém..)
ColdRain
Addict
Addict

vlastne neda, skor sa stava, ze sa do cloveka obuje skupinka ludi, vlastne ani neobuje, ale rovno mlati, bez slova, ani tu pracu hladat zamienku si uz nedaju a myslim, ze v BA to nie su nackovia ale proste kkti, skus potom diskutovat, ved ty sa mlatit nemusis, oni zmlatia teba ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

je zaujímavé, že už roky sa pohybujem celkom hustej spoločnosti, aj po BA aj kdekoľvek inde a nikdy som do konfliktu nespadol. Takže chyba bude podľa mňa aj niekde inde...
ColdRain
Addict
Addict

ja som sa tiez roky pohyboval a nic sa mi nestalo, ono fakt nejde o spolocnost, vacsina konfliktov sa odohrala na obchodnej, najrusnejsej a zaroven pravidelne kontrolovanej policajnou hliadkou ale zaroven je tam najviac barov, takze najviac nadrbanych ludi(pre tych co nie su z BA), cize je to o nahode, a naozaj ak si z BA tak mi snad vazne nechces tvrdit, ze bud teba alebo nejakeho tvojho kamarata este nikto bezdovodne nenapadol...

//autoeditácia príspevku (22 Máj 2010, 16:02)
ak nie, tak len zelam aby to tak ostalo, faktom vsak ostava, ze z mojich kamaratov uz peknych par dostalo len tak po hube a ani jeden znich nie je nijak "extremne posobiaci" ani punker, ani anarchista, ani nacek, sharper, dokonca ani metlak alebo hoper, proste one in a milion takisto ani nevyhladavaju konflikty, proste sa stalo, hovorim zo skusenosti takze rozhodne odmietam tvrdenie, ze sa da vsetko vykecat, neda...dalo by sa keby clovek vzdy jednal s normalnymi a inteligentnymi ludmi, ale myslim, ze obaja vieme, ze tak to proste nie je
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie som z BA a bývam už roky v 2x väčšom meste a von tu chodievam veľmi často...Ale samozrejme, že som žil aj doma, napríklad 4 roky v ZA a všetko v pohode...závisí na vystupovaní atď...kto sa do konfliktu dostať nechce, nedostane sa.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ale please Seth, naivita ta sprevadza....ja som dostal do huby tu v UK, a nestihol som si ani uvedomit co sa deje a bol som na zemi...ziadne slova nepadli...proste pribehol, bum bum bum, dva tri krat do hlavy, lezal som a potom ma do hlavy kopal, myslis si ze som sa snazil ho nejak prehovarat alebo ze som problem riesil verbalne? Ved mi ani nic nepovedal...do tera zneviem preco som dostal...a bolo to 3 roky do zadu...a podotykam, nikoho som neurazal, nenapadol som nikoho, neudrel som prvy, nenadaval som mu, ani som sa na neho nestihol pozriet...kde je teda problem? Povedz mi...rad by som vedel...lebo fakt som na to ani po 3och rokoch neprisiel.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mal si na sebe bundu? No tak to bol ten dôvod...alebo si mal tričko? No tak to bol ten dôvod...alebo ti stál vlas? No tak to bol ten dôvod...takíto trtkovci si dôvod nájdu vždy, aj keby malo ísť o kamienok na tvojej podrážke...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Akože seth neviem čo tu chceš teraz akože dokázať, človek sa môže dostať do konfliktu a naozaj nemusí chcieť a ani ničím "provokovať".

To, že tebe sa to ešte nestalo neznamená, že to tak platí všade.

Ak by človek chcel úplne minimalizovať túto možnosť, tak by musel len sedieť doma a chodiť kanálmi.

Ja aj napriek tomu ako sa obliekam a kam chodím, som ešte nedostal (čo nie je, môže byť :) ) a určite sa to tak nedeje kvôli mojej "verbálnej schopnosti zastaviť konflikt". :smt006
vengard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vengard »

možno to bude odveci ale chcem sa spytat či je povolene nosit boxer? ( na sebaobranu) a či by som mohol mat problemy ak mam boxer a som neplnolety... ked uz mam 18+ už je boxer povoleny?? :?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

vengard napísal:možno to bude odveci ale chcem sa spytat či je povolene nosit boxer? ( na sebaobranu) a či by som mohol mat problemy ak mam boxer a som neplnolety... ked uz mam 18+ už je boxer povoleny?? :?
nenos ho, a uz vobec ho nepouzivaj

ak sa nedokazes ubranit bez boxera nedokazes to s nim (a boxer sa sam nedokaze pouzivat), jedine co z toho budes mat su problemy pri hocjakom pouziti
vengard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vengard »

ja ho chcem skor brat na zastrasenie nech si da pohov ked bude nekto skakat :?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

vengard napísal:ja ho chcem skor brat na zastrasenie nech si da pohov ked bude nekto skakat :?
vies co by som urobil cloveku ktory na mna vytiahne boxer? bud by som to vzdal (zalezi na mnozstve alkoholu/adrenalinu v krvi) alebo by som ho dobil tak aby som si bol isty ze sa nepostavi a nepokusi nahodou s tym boxerom nieco spravit :|

a vies co je natom najhorsie? clovek ta zmlati, uda zato ze si ho ohrozoval zbranou a budes mat z toho problemy len ty

stoji ti to zato?
Napísať odpoveď