LOST
Re: LOST
Ja tu mám otázku,... Je teda potvrdené že posledná časť ,,The End,, bude mať cca 2,5 hodiny, ...
Kedže ide o poslednú časť série, a poslednú časť seriálu vôbec, mala by tam byť rekapitulácia, a niekde na lost.cz som čítal, že má mať tiež cca 2 hodiny. Takže je pravda že tá rekapitulácia bude osobitne a 2,5 hodín času bude čistý žážitok zo seriálu alebo sa to myslí 2 hod. aj s rekapituláciou?
Indigo: pozeráš sa na to tak ako by si sa na to pozerať nemal. Všetko je len fakt, a v LOSToch platí, že náhoda neexistuje. V poslednej časti toho bolo vysvetlené viac než dosť. Ovela viac než dosť...
Kedže ide o poslednú časť série, a poslednú časť seriálu vôbec, mala by tam byť rekapitulácia, a niekde na lost.cz som čítal, že má mať tiež cca 2 hodiny. Takže je pravda že tá rekapitulácia bude osobitne a 2,5 hodín času bude čistý žážitok zo seriálu alebo sa to myslí 2 hod. aj s rekapituláciou?
Indigo: pozeráš sa na to tak ako by si sa na to pozerať nemal. Všetko je len fakt, a v LOSToch platí, že náhoda neexistuje. V poslednej časti toho bolo vysvetlené viac než dosť. Ovela viac než dosť...
pokial viem tak ma byt ten dvojhodinovy rekapitulacny diel.... a osobitne na finale je vyhradenych 2,5 hodiny ale myslim ze vysielacieho casu, cize aj s reklamami... bez reklam, ratam tak hodku a pol az 2... ale neber to dako vazne, mozno trepem
Súhlasím s týmto, tento diel vytvoril ďalšie otázky a bojím sa, že tie už nebudú vysvetlené vôbec.Indigo napísal:Mna to moc neohurilo, ich vysvetlenie veci, ktore doteraz proste boli tak, lebo to je fakt, vysvetlili inymi nevysvetlitelnymi vecami, ktore su rovnako proste len fakt.
Ale ktohovie.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ooooooo smakovy diel
proste uz len posledny dvojdiel a koniec mojho najoblubenejsieho serialu ktory ma sprevadzal od roku 2005
boli to krasne roky
po boku South Parku som sa vzdy mohol este tesit na LOST...uz od prvej casti som si nevedel predstavit koniec takisto ako aj teraz
...skoda ze scenar uz nerobi aj J.J.Abrams viac veci by bolo dotiahnutych do konca,v kazdom pripade LOST polozil latku serialov tohto zanru velmi vysoko a napriek jeho vsetkym chybam sa obavam ze tak lahko ho nic neprekona 
takze The End pride o 4 dni a cca 11hodin
takze The End pride o 4 dni a cca 11hodin
-
Soviet
Darca
Zaujimava predposledna cast...Dobro verzus zlo sa pobije v poslednej casti..
Som zvedaf...pocity mam zmiesane, kedze viem, ze ta cast ujde sakramentsky rychlo a uz nic podobne po dlhsiu dobu asi neuvidim...
2 dni do finále
...ale k veci. Spomenul som si na prvú časť 6. série, prvý moment z alternatícnej línie, keď leteli zo Sydney do LA, let bol bezproblémový, pristáli v LA, a alternatívna línia pokračovala. Myslím že hneď na začiatku bol záber na lietadlo, a potom postupne na more pod lietadlom, pričom pod hladinou ostrov, konkrétne záber na Sochu. Kde je ale sakra zmienka z prvej série, keď všetci básnili, že pred ostrovom boli 2000 míl mimo kurz?! Načo by to LA leteli tak velkým oblúkom? Alebo len nedomyslený fakt režisérov?
...ale k veci. Spomenul som si na prvú časť 6. série, prvý moment z alternatícnej línie, keď leteli zo Sydney do LA, let bol bezproblémový, pristáli v LA, a alternatívna línia pokračovala. Myslím že hneď na začiatku bol záber na lietadlo, a potom postupne na more pod lietadlom, pričom pod hladinou ostrov, konkrétne záber na Sochu. Kde je ale sakra zmienka z prvej série, keď všetci básnili, že pred ostrovom boli 2000 míl mimo kurz?! Načo by to LA leteli tak velkým oblúkom? Alebo len nedomyslený fakt režisérov?
-
Old Dirty Bastard
Guru
v alternatívnej línii mohol ostrov zmeniť x-krát svoju polohu
Ja mám taký pocit že tvorcovia to plánovali ukončit práve výbuchom v minulosti a vzápetí by sa to vrátilo úplne na začiatok len s tým že sa všetko zmenilo a let pokračoval. (tak ako v AR). Tvorcovia síce odzačiatku tvrdili že plánovali 7 sérii no je dost možné že 6 séria mala byt najmä o Oceanic 6 v meste a preživších v dharma dobe (možno sa to potom tvorcom zdalo byt moc natahované a tak sa rozhodli ich O6 dostat rýchlo na ostrov..a to už im bolo jasné že 7 séria nebude o "čo sa stane ked sa O6 dostane znovu na ostrov" a tak museli vymysliet to s bratmi a pod.
. Možno v pôvodnom scenári vôbec bratia neboli (tá hra čo hrá Lock niekde na zač. prvej série ešte nič nezaručuje..tvorcom sa to neskor len hodilo aby to zahrali že to mali v pláne odzačiatku. Moja teoria je taka že siedma séria mala byt vlastne to ako sa O6 vrátia na ostrov a nakoniec odpália bombu..a koniec.. Prečo si to myslím ???
Pretože Season 7 je úplne nedomyslená, oproti predchádzajúcim sériam je tam neskutočne veľa nezrovnalostí a záhady by som dokázal ja lepšie odhaliť ako to čo nám tvorcovia prezrádzajú (hlavne to ich Every mystery will be revealed je pekne zavádzajúce) postavy akoby stratili svoje charaktery
sú tam divné zápletky (maják), divná hlávna línia (dvaja bratia, chránenie ostrova, pramen) WTF??? pochybujem že na začiatku tvorcovia plánovali tam zamiešat nejaký pramen, ktorý má určitú moc..ok tie magnetické javy pochopím..ale pramen ??!!
.
Skrátka tvorcovia chceli napínat až z toho urobili úplnú frašku..som strašne zvedavý na finále, ktoré bude isto najhorším finále lostu vobec a séria na tom nebude o moc lepšie.
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2010, 23:02)
siedma séria je žial plná zvratov až som presvedčený že to tvorcovia nemali 100p odzačiatku premyslené (možno tak po 4 sériu) a všetko vymýšlali za pochodu. Myslím že posledná séria je tak nezrozumitelná a trapná až mi musí dat aspon normálny človek zapravdu.
Pretože Season 7 je úplne nedomyslená, oproti predchádzajúcim sériam je tam neskutočne veľa nezrovnalostí a záhady by som dokázal ja lepšie odhaliť ako to čo nám tvorcovia prezrádzajú (hlavne to ich Every mystery will be revealed je pekne zavádzajúce) postavy akoby stratili svoje charaktery
Skrátka tvorcovia chceli napínat až z toho urobili úplnú frašku..som strašne zvedavý na finále, ktoré bude isto najhorším finále lostu vobec a séria na tom nebude o moc lepšie.
//autoeditácia príspevku (21 Máj 2010, 23:02)
súhlasím pekný poznatokLorennn napísal:2 dni do finále![]()
To je pravda. Začína to byť až moc rozprávkové, ale veď uvidíme.
Mimochodom, neviem či sa to tu riešilo, ale mám za to, že spôsob akým chce Locke využiť Desmonda je taký, že ho hodí do toho prameňa, Desmond to prežije a Ostrov to nejakým spôsobom zničí. Pretože furt básnia o tom, aký je Desmond odolný voči elektromagnetizmu, a ak si všimnete, po vhodení MiB-a do prameňa sa z neho stal čierny dym, ktorý tiež vydáva zvuky podobné ,,elektrine,, plus pri detajlných záberoch je možné vidieť ako v ňom šlahajú malé iskry. Desmond sa podla mňa na dym nepremení, miesto toho sa niečo stane z Ostrovom. (len moja teória).
Mimochodom, neviem či sa to tu riešilo, ale mám za to, že spôsob akým chce Locke využiť Desmonda je taký, že ho hodí do toho prameňa, Desmond to prežije a Ostrov to nejakým spôsobom zničí. Pretože furt básnia o tom, aký je Desmond odolný voči elektromagnetizmu, a ak si všimnete, po vhodení MiB-a do prameňa sa z neho stal čierny dym, ktorý tiež vydáva zvuky podobné ,,elektrine,, plus pri detajlných záberoch je možné vidieť ako v ňom šlahajú malé iskry. Desmond sa podla mňa na dym nepremení, miesto toho sa niečo stane z Ostrovom. (len moja teória).
-
hojko
Site Admin
Pozrel som si 15. a 16. cast len teraz, ale som sklamany. Cela 15. cast bola o Jackobovi a nicom inom, nebolo tam nic zaujimave a nic z toho podstatne, co by som k serialu potreboval vediet a to, ze je tam nejake svetlo, tak to je uz na smiech, ze to za cely cas na ostrove nenasli. Uplne nudna cast.
16. cast bola uz lepsia, ale ako sa dalo cakat, tak s prehladom to prezili, par skrabancov, pohodicka. Co bolo zaujimave, tak to bol Widmorov prichod do domceka, ktory si tam prisiel uplne s lahkostou. A ten zaver, kde sa Jack zaviazal ochranovat svetlo, no na smiech. Tymto mi pokazili len cely serial, ktory touto seriou aj tak len stagnoval, avsak s tymto svetlom je to podla mna strasny krok vedla.
16. cast bola uz lepsia, ale ako sa dalo cakat, tak s prehladom to prezili, par skrabancov, pohodicka. Co bolo zaujimave, tak to bol Widmorov prichod do domceka, ktory si tam prisiel uplne s lahkostou. A ten zaver, kde sa Jack zaviazal ochranovat svetlo, no na smiech. Tymto mi pokazili len cely serial, ktory touto seriou aj tak len stagnoval, avsak s tymto svetlom je to podla mna strasny krok vedla.
Tak tak, všetko sa to zbehlo nejak rýchlo, hlavne tieto dve veci.
1.) Widmorova smrť. Úhlavný nepriatel a po falošnom Lockeovi asi najnegatívnejšia postava, a príde si Ben a zastrelí ho. Nikto to neprežíva a seriál ide ďalej.
2.) Jack prevzal ochranu nad ostrovom podozrivo jednoducho. Jacob mu to zhltol a o ďalšie sa nestaral. Je to rozhodnutie na celý život (alebo na niekolko životov) a zbehlo sa to za ani nie 5 minút. Celé nejaké jednoduché, čakal by som naťahovačky až by k tomu skončil nejaký Hurley.
1.) Widmorova smrť. Úhlavný nepriatel a po falošnom Lockeovi asi najnegatívnejšia postava, a príde si Ben a zastrelí ho. Nikto to neprežíva a seriál ide ďalej.
2.) Jack prevzal ochranu nad ostrovom podozrivo jednoducho. Jacob mu to zhltol a o ďalšie sa nestaral. Je to rozhodnutie na celý život (alebo na niekolko životov) a zbehlo sa to za ani nie 5 minút. Celé nejaké jednoduché, čakal by som naťahovačky až by k tomu skončil nejaký Hurley.