K tomu čo si napísal - mám svoj názor, že hulenie trávy je zbytočné a je mi úprimne povedané jedno, či sa ti to páči alebo či je to názor objektívne správny. Som s ním spokojný, pretože je logický a je v súlade s mojou osobnou skúsenosťou.
Je pekné, že tvoji kamoši a tvoja partia ste študáci na výške a snažíte sa žiť ako normálni ľudia. Nič iné sa predsa od slušného človeka ani neočakáva - naučiť sa čo najviac vrámci svojich možností a potom makať a uživiť svoju rodinu. Môj názor na komunitu huličov je výrazne formovaný deckami vo veku 15-18 rokov, ktorým som bol vedúci na táboroch, a môžem ti povedať, že vidieť ako sa rokmi normálny slušný mladý človek mení vplyvok zlej partie na grázla, vie človekom zamávať. Moji spolužiaci na výške niektorí hulia a sú úplne normálni. No iní hulia tiež a sú to pekne povedané magori. Proste - mám s ľuďmi dlhodobo huliacimi prevažne negatívne skúsenosti. Stačí ti to takto?
K tomu "nadhľadu" - len sa rozpíš viac - docela by ma zaujímalo, ktoré zábrany tráva v človeku rúca a ako to potenciálne využiť na dobrú vec