Peniaze vo vztahu
Re: Peniaze vo vztahu
sumecvelky: tak tak, mne by to bolo aj trapne davat celu penazenku..dotycna nemusi vediet kolko mam
resp nemam 
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ty máš v peňaženke všetky svoje úspory ? Lebo ja nie...mulatt napísal:sumecvelky: tak tak, mne by to bolo aj trapne davat celu penazenku..dotycna nemusi vediet kolko mamresp nemam
Ak by tá baba bola zlatokopka, nemala by problém si tie peniaze vytiahnuť z tej peňaženky.
Neriešim, ale mala som takého, čo sa mu nikam nechcelo chodiť lebo nemal peniaze.No toto mi nedá neodcitovať.
Ty to takto riešiš?
Keď ťa chlapík nepozve do luxusnej reštiky, ale iba k sebe na flašu vína, tak sa rýchlo otočíš a utekáš každej kamarátke hovoriť, že je nudný a chudobný??? hmmm, že vraj trocha na peniaze.
-da sa stravit cely den aj velmi lacno.. Niekedy sme stravili spolu cely vikend iba v posteli a okrem jedla ma to nestalo vobec nic, odporucam aeste to bolo aj prijemneaudiotrack napísal:Klingonka: s tým nesúhlasím. Dá sa stráviť výborný deň bez jediného minutého centu. A na druhú stranu: hovoriť kamarátkam že je nudný môže aj keď jej bude hocičo kupovať. To či je nudný alebo zábavný s peniazmi nemá nič spoločné
Ja som to riesil vecsinou tak ze som chodil skor s dievcatom z chudobnejsej rodiny, lebo tie si viac vsetko vazia a vedia sa tesit aj z drobnosti. Neviem si predstavit ze by som jej mal kazdu chvilu kupovat nejake drahe dary, ved to by som sa citil asi rovnako ako keby som si kupoval prostitutku. Drahe dary v kazdo pripade kazia vztah, mozno to zo zaciatku nieje vidno, ale nesko rano, vztah ma byt zalozeny na kombinacii hlbokeho priatelstva a erotickej pritazlivosti-vsetko ostatne je uz naviac..
jasne ze tam nemam svoje uspory..to som nikde ani nepovedal len hovorim ze by mi to bolo blbe davat jej svoju penazenku. tak ako chalan pisal dal by som jej peniaze nech zaplati ale penazenku ne. nahodou by som sa zabudol a mal by som tam iba 5€ akurat na zaplatenie vstupneho tak to by bola ina hanbaBushido napísal: Ty máš v peňaženke všetky svoje úspory ? Lebo ja nie...
Ak by tá baba bola zlatokopka, nemala by problém si tie peniaze vytiahnuť z tej peňaženky.
s vyznacenym trochu nesuhlasim, zda sa mi to byt take "vidlacke" nechat babu platitbolek napísal:Nezačni ju rozmaznávať, nekupuj jej samé darčeky, neplať všade za ňu, proste vzťah by mal byť rovnocenný a lásku si nezískaš peniazmi, darčekmi a vydržiavaním (nevravím, že si to tak robil, to len tak konštatujem). A nie všetky baby sú na peniaze, možno ex taká bola, ale to neznamená, že bude taká aj nasledujúca. Ponaučil si sa a uvidíš.
inac ako bolo spomenute hore, nedaj jej dovod aby si na to zvykla, nekupuj zbytocne darceky, nerozmaznavaj ju atp .. ale netreba zabudat ze baba nieco stoji
-
Peter_Retep
VIP
vidlacke to urcite nie je.....preco mam za nu platit? som odkazany kupovat si jej pozornost?
Myslím platenie v podniku, nie kupovanie rôznych "pozorností" 
-
neo250
Star
kámo presne toto isté sa aj mne stalo... človek jej dal všetko a taký holý kk* si aj dostal na oplátku... problém nebol u nej ale v nás, lebo sme si ju rozmaznávali, kupovali sme jej darčeky, vozili na autách a podobné sprostosti na ktoré si zvykla! "pes zbesnie vtedy keď mu je najlepšie"
Ja som sa poučil z toho a ked som si našiel kočku tak som jej nič neukázal, povedal som jej že nemám nič a som obyčajný priemerný človek, študent kt. nič nemá! a ked si ťa bude takého vážiť tak to je skvelá baba....
Ja som sa poučil z toho a ked som si našiel kočku tak som jej nič neukázal, povedal som jej že nemám nič a som obyčajný priemerný človek, študent kt. nič nemá! a ked si ťa bude takého vážiť tak to je skvelá baba....
presne ako pise Neo, najlepsie je ked skoro nikto okrem najblizsej rodiny netusi ako si na tom financne a co mas, az potom zistis ktora Ta ma naozaj rada..
Dva prispevky nadomnou - svata pravda.
Tiez podla toho niekedy fungujem, raz som na prve, druhe ci aj tretie rande siel elektrickou ako debil, auto som nechal doma (extra luxus sice nemam, ale ani fabiu). Takisto som jej povedal ze byvam v panelaku z rodicmi. Pochopila, ked sa neskor "prevalilo" auto aj vlastny byt v dome
Potom sa mozme bavit o baleni bab "na jednu noc", tam funguje zas nieco ine
Tiez podla toho niekedy fungujem, raz som na prve, druhe ci aj tretie rande siel elektrickou ako debil, auto som nechal doma (extra luxus sice nemam, ale ani fabiu). Takisto som jej povedal ze byvam v panelaku z rodicmi. Pochopila, ked sa neskor "prevalilo" auto aj vlastny byt v dome
Potom sa mozme bavit o baleni bab "na jednu noc", tam funguje zas nieco ine
Ospravedlňujem sa, že obnovujem starú tému ale na margotoho, že každá žena je napeniaze by somsi dovolil oponovať.S mojou holkou sme sa dali dokopy 3 mesiace dozadu a ona išla do toho aj s tým vedomím, že už rok a pol mám dlhy a ešte to nejaké 2-3 mesiace potrvá (čo už ona nevie).Takže tak
-
p4ra
Redeemer
Zakladat vztah na peniazoch je somarina, podla mna. Ludia by sa mali lubit pre to, aki su, ako im je spolu atd. - a nie preto, ze kolko ma jeden alebo druhy v penazenke.
Vies co sprav? Raz plat ty, a raz i ona, a ako bude reagovat...
Tak by to malo podla mna byt... vztah to je o dvoch, a platenie len o jednom? nie, nie, tak ak pojdete sa niekde napapkat tak jej povedz ze by ste sa mohli streidat v plateni, alebo napolovicku sem,tam, jasne ze zacvakas viac, ale ako bude reagovat..a pod nech sa nenavykne ako tvoja prva.
Drzim prsty:)
Inak smiem vediet z kt. mesta si?
Tak by to malo podla mna byt... vztah to je o dvoch, a platenie len o jednom? nie, nie, tak ak pojdete sa niekde napapkat tak jej povedz ze by ste sa mohli streidat v plateni, alebo napolovicku sem,tam, jasne ze zacvakas viac, ale ako bude reagovat..a pod nech sa nenavykne ako tvoja prva.
Drzim prsty:)
Inak smiem vediet z kt. mesta si?
-
lollo
Professional
p4ra napísal:Zakladat vztah na peniazoch je somarina, podla mna. Ludia by sa mali lubit pre to, aki su, ako im je spolu atd. - a nie preto, ze kolko ma jeden alebo druhy v penazenke.
Problem je ten ze vela dievcat sa na to tak nepozera a preco? Lebo sa hraju na pipisky a chcu aby ich "mac~o" mal auto bol nabuchany a taktiez mal v penazenke, to ze je hlupy ako tago im nevadi hlavne ze sa cicina vyvaza v nejakom luxusnom aute a ma to co potrebuje...
A este taka mala pozornost co som si vsimol, niekedy sa bala zena ze ju chlap po nejakom rande ci uz intimneho char. necha a teraz mam skor taky pocit ze je to naopak...
Samozrejme vynimky sa najdu
-
Bushido
Medium Professional
Kočka s ktorou chodím von (ešte ju nechem nazvať frajerkou) mi povedala, že chce byť veľmi bohatá keď bude staršia, ale s platením nemá vôbec problém, kúpila mi bundu, peňaženku, mnoho krát v reštaurácii zaplatila. Je to super pocit keď sa baba angažuje a nie tam len stojí a čaká kým to chalan zaplatí a ani poriadne nepoďakujem...
Bushido: presne tak
lollo: to je ich vec, v takom vztahu to vyhovuje obidvom, chlap je rad, ze ma (vacsinou) mladsiu a krajsiu frajerku ako by mal bez platenia a ona je rada, pretoze jej to plati. Ked su obaja spokojny tak kde je problem? Ostatni, ktorym to nevyhovuje si predsa taku babu za frajerku nevyberu a radsej si pohladaju nejaku, ktora je ochotna za seba v urcitych pripadoch platit.
lollo: to je ich vec, v takom vztahu to vyhovuje obidvom, chlap je rad, ze ma (vacsinou) mladsiu a krajsiu frajerku ako by mal bez platenia a ona je rada, pretoze jej to plati. Ked su obaja spokojny tak kde je problem? Ostatni, ktorym to nevyhovuje si predsa taku babu za frajerku nevyberu a radsej si pohladaju nejaku, ktora je ochotna za seba v urcitych pripadoch platit.
-
lollo
Professional
gothar narazal som na nieco ine... nie to ci im to vyhovuje alebo nie aj ked im to nevyhovuje tak sa "nauci" ho mat rada a to len preto ze si ju kupuje
Peniaze vo vzťahu, bol jedným z veľkých problémov, ktoré ma prinútili ukončiť predošlý vzťah..(tých problémov bolo veľa, a v konečnom dôsledku ten s tými peniazmi bol ten najmenší). Zo začiatku ako sme spolu začali chodiť, platieval on, čo je slušné - ak Ťa muž niekam pozve, tak by mal zaplatiť, tak isto to robím ja , ak pozvem platím (osobne mi nieje príjemné ak muž všetko platí). No po čase si zvykol, že všetko cvakám ja. Pozval ma na obed, a zrazu povedal že nemám peniaze v peňaženke, ja že okej, tak zaplatím ja nieje problém. No potom už nemal ani na účte, čiže nedalo sa ani kartou zaplatiť..Taká hanba
Tu nebol problém v tom že nemal peniaze, ale aspoň mi mal povedať že ich nemá, a nie robiť sa že mám ich, a zrazu až zistím že na účte niesú a vyhli by sme sa tak trapasu v reštike. Mne nerobilo problém zaplatiť, ale nikedy som si vzala pomenej tých peňazí, a trapas bol na svete
(neželám nikomu stretnúť taký typ ako bol on ) a ešte som zabudla, že keď sme spolu bývali, tak čakal na to kým prídem zo školy - niekedy až neskoršie večer, a pôjdem nakúpiť.. nie preto že by nemohol, nemal za čo.. a potom že baby sú na prachy , trt makový 
-
Janio
Zablokovaný
kafiatko výnimka potvrdzuje pravidlo
Inak ja sa ti čudujem, prečo ideš bývať k niekomu ako je on ?