Hmm ..

Zaujiiimaaveee. Teraz som pozeral nejake tie stranky nar. mobile.de, ale tam to je take vselijake. Mne by vyhovovalo, keby mi to oni isli zobrat, neviem, ci by som mal cas sa ist tam pozriet s nimi, alebo ze by uz nejake to dovezene auto mali tu na SR, ale to asi nebude atka varianta, ze? Cital som v nejakych clankoch, ze su velmi dobre ceny zahranicnych aut a od 96 roku sa zglobalizovali auta pre staty EU, ale tam su dost poplatky za to, ze ked ta vezmu pozriet to auto, tak si vsetko musis zaplatit, aj cestu, aj obhliadku co spravia aj prepis vsetkeho co urobia za teba. Sice existuje, ze oni ta mozu krok po kroku naviest ako sa to robi, ale lepsie je ked to oni urobia za teba. Takto by som zaplatil mozno aj 10-15 tisic SK za taketo sluzby?
Nemate nejaky dobry tip na take autobazary, co sa orientuju na Slovensku na dovoz aut zo zahranicia s dobrymi cenami?
No inak napisal mi ten clovek, co mal ponuku tej Ravky za ten lacny peniaz a hlavna vec ako som pisal, napisal mi, ze on nerozpravat po slovensky, ci mozeme rozpravat po anglicky. A tam mi pisal omacky, ze ma zenu na SR a ze od nej odkupil auto a ze ma financne problemy, ze preto ho predava .. Take halusky, ze som mu napisal, naco ma potom v inzerate bydlisko na SR ... nech nebalamuti ludi ... Ze mu dakujem za peknu odpoved, ze nic nebude.
Inak nasiel som aj taketo auta napr.:
http://www.autobazar.sk/inzerat/124646/ ... ad-4x4-m5/
Ale radsej by som bol uz keby tak za taku cenu rocnik 2003 alebo 2004 to by mi stacilo.