Kupim Rav 4, Tucson, CRV, Kia Sportage, GrandVitara do 8600E

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupim Rav 4, Tucson, CRV, Kia Sportage, GrandVitara do 8600E

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Chcem sa este konkretne opytat na motor Toyoty RAV 4 2.0 D-4D,
Objem motora v ccm: 1995
Výkon v kW: 85
Palivo: Diesel
Rok výroby: 2004

Co myslite, aka by mohla byt spotreba u takehoto motora? :) Viem, ze benzinak by bol lepsi, ale predsa sa len opytam.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

7,5 - 8l cca., v meste okolo 9l
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

:censored:
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak to je velmi pekne :) Len, aby ten clovek co som mu napisal, bol seriozny clovek a nebol zo zahranicia. Lebo nasiel som jednu ravku, sice uz nemam link, ale napisal so dotycnemu, nech mi da svoje tel. cislo. Len sa bojim, ze toto auto z roku 2004 predava za 6500 Eur :(
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a co to bolo za ravku? ... a toho zahranicia sa tiez az tak neboj :wink: btw, 6500 je dobra cena :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No bol to tento tip: Toyota RAV 4 2.0 D-4D. Ale tieto zahranicne kontakty sa mi nepacia, lebo par krat som napisal takym ludom a mali v inzerate, ze su zo Slovenska a mali tam aj nejake bydlisko a ked mi napisali, ze pouzili google prekladac, ze nevedia po slovensky, tak to ma dost zarazilo, ale pritom cena nadherna .. A take blbosti mi vypisovali, ze mi ho dodaju do dvoch dni z nejakeho svajciarska, ci z kadial .. ach, tak preto sa bojim, ze to nevyzera ruzovo :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aha, no to je trochu iny pripad, to radsej ruky prec... ja som narazal konkretne na dovezene auta...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Videl som ešte nejaké ponuky ravky ročník 2002 a cenu 225 000 sk benzinak. Vyzerá tiež dobre, to už je Slovák človek aj s adresou, ale nemá take pekne čierne kozenne sedačky ako tento čo ponuka čo som spomínal. Sú tam iba take obyčajne. S tou kožou ten interiér nevyzerá tak spartansky. ;)

// chcem sa este opytat na auta dovezene zo susednych statov ... Existuju aj mnohe stranky ako napr. mobile.de a pod., kde su ponukane auta zo zahranicia ... Mna by zaujimalo este, ze tieto aut dovazaju priamo bazary? A aj sa potom staraju o odpis a zapis v statoch? Poplatok sa zrejme pohybuje asi okolo 180 eur, vsak? :( Oplati sa to? Ma s tym niekto skusenosti?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tak vidis, na co cakat, postni nam sem link alebo fotky interieru a exterieru spolu s parametrami, hadam z toho cosi vycitame :) este ked je to z pomerne doveryhodneho zdroja ako vravis...

mnoho autobazarov je zivenych cisto z vlastneho dovozu aut, sem tam nejaky ten komisionalny predaj a samozrejme pri vyhodnej ponuke auto odkupia aj priamo od domaceho vlastnika... takzo sa takto vyjadrovat vseobecne, je to naozaj kus od kusu :) o odhlasenie a prihlasenie sa ti samozrejme postaraju oni, niektori dokonca bezplatne :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Maloktory autobazar Ti dovezie priamo auto na objednavku. To skor robia samostatni dovozcovia. Poniektori ponukaju aj sluzbu, ze ta vezmu so sebou, auto omrknes a az nasledne ho vezmu. Samozrejme je to za vyssi poplatok ako samotny dovoz, ale mas istotu, ze bude aj vyzorovo na tom tak, ako je v inzerate prezentovane. Pocitam, ze technicku stranku auta si nechas skontrolovat priamo dotycnym. Kedze sa specializuje na dovoz jazdenych aut, tak by mal vediet posudit technicky stav vozidla.
Poniektore serioznejsie autobazare maju napr. zmluvu s konkretnou lizingovkou v zahranici a beru vyhradne od nej. Tam je aka/taka sanca, ze to nebude daky turecky podvod :) Vyhodou bazarov je aktualne jedna vec. Ak maju v predmete cinnosti "kupa a predaj ojazdenych motorovych vozidiel", vozia zo zahranicia a ty si platca DPH, tak mas moznost si tu DPH zrazit u kazdeho dovezeneho auta, bez ohladu na to ako to oni spracuju v zahranici, kedze za vozidlo uz bola DPH zaplatena v EU. Bazar samozrejme tiez musi byt platca DPH. Cakal som, ze to znovelizuju, ale uz to fici par mesiacov a zatial nic :) A kedze su auta v zahranici obvykle lacnejsie, tak tymto sposobom sa da usetrit este viac ako su financne naklady na dovoz a prihlasenie na SK.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hmm .. :) Zaujiiimaaveee. Teraz som pozeral nejake tie stranky nar. mobile.de, ale tam to je take vselijake. Mne by vyhovovalo, keby mi to oni isli zobrat, neviem, ci by som mal cas sa ist tam pozriet s nimi, alebo ze by uz nejake to dovezene auto mali tu na SR, ale to asi nebude atka varianta, ze? Cital som v nejakych clankoch, ze su velmi dobre ceny zahranicnych aut a od 96 roku sa zglobalizovali auta pre staty EU, ale tam su dost poplatky za to, ze ked ta vezmu pozriet to auto, tak si vsetko musis zaplatit, aj cestu, aj obhliadku co spravia aj prepis vsetkeho co urobia za teba. Sice existuje, ze oni ta mozu krok po kroku naviest ako sa to robi, ale lepsie je ked to oni urobia za teba. Takto by som zaplatil mozno aj 10-15 tisic SK za taketo sluzby?

Nemate nejaky dobry tip na take autobazary, co sa orientuju na Slovensku na dovoz aut zo zahranicia s dobrymi cenami? :)

No inak napisal mi ten clovek, co mal ponuku tej Ravky za ten lacny peniaz a hlavna vec ako som pisal, napisal mi, ze on nerozpravat po slovensky, ci mozeme rozpravat po anglicky. A tam mi pisal omacky, ze ma zenu na SR a ze od nej odkupil auto a ze ma financne problemy, ze preto ho predava .. Take halusky, ze som mu napisal, naco ma potom v inzerate bydlisko na SR ... nech nebalamuti ludi ... Ze mu dakujem za peknu odpoved, ze nic nebude. :(

Inak nasiel som aj taketo auta napr.: http://www.autobazar.sk/inzerat/124646/ ... ad-4x4-m5/

Ale radsej by som bol uz keby tak za taku cenu rocnik 2003 alebo 2004 to by mi stacilo.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm na to ze je to 2002 celkom zachovale urcite by som sa nan isiel pozriet NZ to nemas daleko..

ak chces doviest tak nieje problem v NR poznam par ludi ktory bez problemov dovezu len zalezi odkade a ake auto.. ak chces kontakty nieje problem pripadne sa viem opytat aj ja len potrebujem vediet typ auta a ostatne udaje..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej? :) No tak rozhodne ak by bolo Toyota Rav4 a najlepsie za takuto prijatelnu vyslednu sumu aj s prihlasenim a odhlasenim. Ale to chcem asi vela co? :) A mal by to byt benzinak zrejme a rok najlepsie 2004.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

netusim ake ceny su vonku tychto aut ale zajtra ti to zistim ze co a ako.. odhlasenie a prihlasenie teda tieto "formality" stoja cca 400 - 500€ a plus dovoz ten zalezi od km teda od vzdialenosti a plus cena auta..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hmm, cize keby stoji auticko cca. 7500 Eur + tych povedzme 500 eur, tak vysledna suma by mohla byt aj 8 000 eur? To by nebolo asi az take hrozne. Ale ak sa ti len chce nieco zistit :) Nechcem ta tym zatazovat a aj tak bolo by to len informativne zatial. ;)

// ahojte este sa chcem opytat, bude to mozno trosku mimo, ale co je podla vas lepsie autocko? Ta Toyota rav 4 alebo mercedes triedy B?? Z hladiska spotreby bude lepsi asi medak nie? Lebo mal by som mozno moznost sa dostat k Beecku za skvelu cenu rocnik az 2006 za mozno cenu 7500 eur. A toyotu do takeho rocniku 2004 za taku cenu. Co je lepsie?
Napísať odpoveď