-
luculiiik
Light Star
Re: Facebook
Dopredu sa ospravedlňujem, ak tu už taká otázka padla. Z časovej tiesne nestíham všetko čítať. Ale zaujímalo by ma, či sa dá vypnúť zobrazovanie rôznych skupín a komentárov k nim, do ktorých som sa pridala. Dosť mi to vadí, pretože mám teraz zamorenú stenu. Za odpoveď ďakujem. 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
klikni na hide/skryt a uz by si nemala nic mat. ak to nikde nevidis, prejdi myskou na ten dotycny prispevok a ta ikonka sa tam objavi.luculiiik napísal:Dopredu sa ospravedlňujem, ak tu už taká otázka padla. Z časovej tiesne nestíham všetko čítať. Ale zaujímalo by ma, či sa dá vypnúť zobrazovanie rôznych skupín a komentárov k nim, do ktorých som sa pridala. Dosť mi to vadí, pretože mám teraz zamorenú stenu. Za odpoveď ďakujem.
-
luculiiik
Light Star
Áno! Áno! Funguje tooo... Ďakujem ti moc a moc za pomoc.zelovoc napísal:klikni na hide/skryt a uz by si nemala nic mat. ak to nikde nevidis, prejdi myskou na ten dotycny prispevok a ta ikonka sa tam objavi.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
2.50 EUR za konzultaciuluculiiik napísal: Áno! Áno! Funguje tooo... Ďakujem ti moc a moc za pomoc.
cha ching
-
casualties
Medium Expert
Myslíte, že toto funguje -->
Kód: Vybrať všetko
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=121946561168113Re: Facebook
Ano, samozrejme, ale je dost nepravdepodobne, ze tvoje pozvanie prijmu vsetci tvoji priatelia, pretoze kym sa nepripoja vsetci, tak to fungovat nebude.
-
Fabo
Hardcore addict
I lold 
Bill Gatez
Dobrý den
Omlouváme se těm z vás, kteří pozvali přátele a aplikace jim nefunguje, stalo se tak z důvodu dočasného výpadku hostingového serveru. Do týdne by vše mělo opět fungovat jak má. Ti z vás kteří přátele nepozvali nemůžou očekávat že jim aplikace půjde !
Díky za pozornost. Hlavní programátor aplikace Naked
Yesterday at 20:52
ľudská hlúposť je vážne nekonečná, fakt neuveriteľné koľko sa nájde takých ľudí čo sa tam "pridajú"casualties napísal:Myslíte, že toto funguje -->Kód: Vybrať všetko
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=121946561168113
kamoske sa pomenilo cele info v profile samo od seba, aj to mazania poprehadzovanych veci je dake zvlastne: veci sa nedaju mazat len skyvat... je sposob ako mat znovu moznost mazat zle pridelene veci a hlavne zamedzit tomu aby sa to znou rozhadzalo?
Mazat mozes tak, ze das Unlike na Page, ktoru chces zmazat (kliknes na nu a vlavo dole).
Napad je to fajn, ale zeby to zrovna o niecom vypovedalo.. malo casto tam niekto bude mat naozaj oblubene filmy, ale skor prave tie, ktore sa mu zobrazili v News feede a podobne...
Napad je to fajn, ale zeby to zrovna o niecom vypovedalo.. malo casto tam niekto bude mat naozaj oblubene filmy, ale skor prave tie, ktore sa mu zobrazili v News feede a podobne...
sniva sa mi to, alebo zacal FB vydierat svojich pouzivatelov?
toto na mna vybehlo:
).... ale toto sa mi uz fakt nepaci
toto na mna vybehlo:
zjednodusene povedane: "bud sa nechas "zakatalogovat" a zverejnis informacie do sveta, alebo ti o sebe nedovolime nic napisat" ... uz tie ich neustale zmeny nastavenia sukromia a snaha zverejnit stale viac a viac informacii o mne ma privadzaju do nepricetnosti (prehanamConfirm the Pages that will be on your Profile
Untick any Page you don't want to link to. Linking to education and work Pages may also create additional Pages, such as for your degree subject or job title. If you don't link to any Pages, these sections on your profile will be empty. By linking your Profile to Pages, you will be making these connections public. Learn more.
http://facebook.mistrblogu.cz/trapny-facebook
Facebook není trapný, trapní jsou pouze vaši přátelé.
Facebook není trapný, trapní jsou pouze vaši přátelé.
-
casualties
Medium Expert
šak ale pochybujem, že by to fungovalo aj takGothaR napísal:Ano, samozrejme, ale je dost nepravdepodobne, ze tvoje pozvanie prijmu vsetci tvoji priatelia, pretoze kym sa nepripoja vsetci, tak to fungovat nebude.
Facebook a zakaz oznacenia ma na fotke
caute,
chcel by som si vytvorit ucet na facebooku ale chcem ho pouzivat iba kvoli chatu (citat cudzie konverzacie o nicom ma fakt nebavi). napriklad do pidginu (instant messenger) uz existuje plugin ktory podporuje chat na facebooku. ten ucet nechcem mat spojeny s mojim menom a vobec uz nie s mojou fotkou (predsa len cim menej informacii na nete o mne tym lepsie (mnoho ludi to nevie pochopit
)), a tu vznika moj problem, ako zakazat ostatnym ludom oznacit ma na fotke?
chcel by som si vytvorit ucet na facebooku ale chcem ho pouzivat iba kvoli chatu (citat cudzie konverzacie o nicom ma fakt nebavi). napriklad do pidginu (instant messenger) uz existuje plugin ktory podporuje chat na facebooku. ten ucet nechcem mat spojeny s mojim menom a vobec uz nie s mojou fotkou (predsa len cim menej informacii na nete o mne tym lepsie (mnoho ludi to nevie pochopit
Re: Facebook a zakaz oznacenia ma na fotke
alafangla: Ucet - nastavenie sukromia - priatelia, menovky a spojenia - fotky a videa na ktorych som ja -klikni na rozbalovacie menu a zvol vlastne - tam v casti : "Komu umoznit zobrazenie - Tito ludia" rozbal menu a klikni na "Iba ja" a uloz nastavenia.
Ako zistia, či tých 30tis. ľudí naozaj skončilo s FB? Určite FB používajú ďalej, prípadne si založili nové konto. 
Ale inak súhlasím ohľadom nastavení súkromia, že defaultne by malo byť všetko zablokované.
Inak FB featuritka vyhľadávanie podľa emailov je tiež zaujímavá. Minule som zablúdil na pokec.. a len tak zo srandy som skúsil vyhľadať niekoľko adries [email protected] cez FB a ľaľa, našlo mi tam kopec ľudí, čo sa na pokeci schovávajú, ale na FB majú svoje celé meno, fotky, všetko...

Ale inak súhlasím ohľadom nastavení súkromia, že defaultne by malo byť všetko zablokované.
Inak FB featuritka vyhľadávanie podľa emailov je tiež zaujímavá. Minule som zablúdil na pokec.. a len tak zo srandy som skúsil vyhľadať niekoľko adries [email protected] cez FB a ľaľa, našlo mi tam kopec ľudí, čo sa na pokeci schovávajú, ale na FB majú svoje celé meno, fotky, všetko...
-
Nadeo
Guru wannabe
Presne tak, ked si chces preklepnut nejaky mail, staci zadat do FB vyhladavania...
-
hojko
Site Admin
brm: Uplne suhlasim. Uz neraz som tuto moznost vyuzil a velmi som s nou spokojny. Okrem toho, ze vidis hned fotku a vies priblizne urcit o koho ide, tak si staci vytvorit fiktivny ucet, behom par dni tam pridat par ludi, vsak aj tak 75 percent ludi ta potvrdi aj ked budes mat nick Medvedik Bubu a potom to iste mozes skusit aj na tu osobu. Ak ta potvrdi, tak sa dostanes aj k dalsim veciam, ci uz fotky, informacie atd...
Mna dnes velmi pobavil prispevok do tejto skupiny: http://www.facebook.com/posted.php?id=3 ... 4895335063
Niekto tam dal odkaz na tento clanok(docitajte do konca!): http://facebook.mistrblogu.cz/zpoplatneni-facebooku
A teda konkretne ide o komentare k clanku...x ludi tam napisalo, ze to maju docitat do konca a ze nic sa platit nebude a aj tak tam y ludi pise hovadiny o tom, ze nic platit nebudu, atd.
A pekne to pomenoval jeden clovek:
No to mě poser... tohle fakt neni facebook ale failbook...
UŽ SE KU*VA PROBERTE LIDII!!
tady člověk fakt vidí, jací jsou lidi dementi..
1. věří tomu, že FB muže byt zpoplatněnej...
2. komentujou článek, kterej si ani nepřečtou..... See more
3. nepřečtou si dokonce ani poslední komentář, na kterym je napsany, že to je pi*****..
Ach jo to je fakt v naší republice (takže asi i ve světě) tolik trotlů? to neni možny...
Možná, že by to fakt mělo byt za poplatek, třeba by sem tihle dementoři nechodili...
Niekto tam dal odkaz na tento clanok(docitajte do konca!): http://facebook.mistrblogu.cz/zpoplatneni-facebooku
A teda konkretne ide o komentare k clanku...x ludi tam napisalo, ze to maju docitat do konca a ze nic sa platit nebude a aj tak tam y ludi pise hovadiny o tom, ze nic platit nebudu, atd.
A pekne to pomenoval jeden clovek:
No to mě poser... tohle fakt neni facebook ale failbook...
UŽ SE KU*VA PROBERTE LIDII!!
tady člověk fakt vidí, jací jsou lidi dementi..
1. věří tomu, že FB muže byt zpoplatněnej...
2. komentujou článek, kterej si ani nepřečtou..... See more
3. nepřečtou si dokonce ani poslední komentář, na kterym je napsany, že to je pi*****..
Ach jo to je fakt v naší republice (takže asi i ve světě) tolik trotlů? to neni možny...
Možná, že by to fakt mělo byt za poplatek, třeba by sem tihle dementoři nechodili...