Nokia 5310 XpressMusic
Nokia 5310 XpressMusic
Ahojte,
mám problém. Zabudol som ochranný kód na telefóne a v nastaveniach mám nastavené ochrany telefonu to znamena ze ked sa do mobilu dá iná sim karta este pred zadaním pin kodu pita ocharnny a ten neviem. Skusal som vsetky kalkulacky ktore su po forach ale nic nefunguje.
ked je v mobile moja sim karta vsetko ide ok ale chcem vyput tu ocharnu ale na deakicaviu pyta ten ochranny
vedeli by ste mi pomôcť ako to mám spraviť?
mám problém. Zabudol som ochranný kód na telefóne a v nastaveniach mám nastavené ochrany telefonu to znamena ze ked sa do mobilu dá iná sim karta este pred zadaním pin kodu pita ocharnny a ten neviem. Skusal som vsetky kalkulacky ktore su po forach ale nic nefunguje.
ked je v mobile moja sim karta vsetko ide ok ale chcem vyput tu ocharnu ale na deakicaviu pyta ten ochranny
vedeli by ste mi pomôcť ako to mám spraviť?
Re: Nokia 5310 XpressMusic
skus hard reset telefonu!!! telefon vypni a stlac zelene tlacitko+cervene tlacitko+tlacidlo fotoaparatu+on/off tlacidlo
POZOR vsetko sa ti zmaze a telefon bude tak "cisty" ako ked si ho kupoval!
...na symbianovych nokiach ako napr 5800 sa hard reset robi takto. mozno sa to bude dat aj na tvojom a ak nie tak uz aspon vies co napisat do guglu. potom daj vediet ako to dopadlo!
POZOR vsetko sa ti zmaze a telefon bude tak "cisty" ako ked si ho kupoval!
...na symbianovych nokiach ako napr 5800 sa hard reset robi takto. mozno sa to bude dat aj na tvojom a ak nie tak uz aspon vies co napisat do guglu. potom daj vediet ako to dopadlo!
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
5310 je Symbian S40, hard reset na nom nefunguje
jedine flashnut ako mrtvolku (ale prides o vsetky data v telefone) alebo najblizsi mobilshop (bez straty dat)
jedine flashnut ako mrtvolku (ale prides o vsetky data v telefone) alebo najblizsi mobilshop (bez straty dat)
Mam taky problem z kalkulackou na 5310,ak dam percenta tak namiesto vypoctu mi hodi ine cislo...
Napr chcem dat 360-20% tak mi hodi 360-0,02 ma niekto taky isty problem???
Napr chcem dat 360-20% tak mi hodi 360-0,02 ma niekto taky isty problem???
Fabo a ako tu vlastnost odstranim aby pocitalo normalne percenta,?? 
-
luto
Darca
Neodstranis, kedze to zavisi od programu, ako je kalkulacka navrhnuta. Ja sa tym Nokiam cudujem, ze to vobec este vyrabaju
. Keby si mal otvoreny operacny system, tak si tam doinstalujes poriadnu kalkulacku, ktora pocita tak ako potrebujes.
Kalkulacka vacsinou pocita: 360-20%=288
Nokia treba zadat: 360-360%*20 alebo tupo 360-360/100*20=288 aby to pochopila ... aspon ze prioritu znamienok pouziva po spravnosti
Kalkulacka vacsinou pocita: 360-20%=288
Nokia treba zadat: 360-360%*20 alebo tupo 360-360/100*20=288 aby to pochopila ... aspon ze prioritu znamienok pouziva po spravnosti
Symbiany som mal,len mi v robote vypadol vrecka a nejde wifi
tak uz to neriesim a docasne mam 5310,.. inac dik za vysvetlenie K+
-
Fabo
Hardcore addict
luto cojaviem, mne to pride ze to pocita presne tak jak ma. 360-20%(z coho? Nic nie je zadane, takze z jednicky...)
-
luto
Darca
Ono je to vec vkusu, nazoru a pouzitelnosti. Inac nieje to z jednicky, ale v danom pripade tych 20%. Pre mna je pouzitelnejsie, ze chcem odratat urcity pocet percent z nejakeho cisla a system automaticky odpocita pozadovane percenta z predosleho pozadovaneho cisla. Pride mi nelogicke, aby kalkulacka po stlaceni tlacidla %, urobila 1/100 z cisla , ktore je tesne pred touto operaciu. To vie kazdy blbec ze 1% z 20 je 0,2, pri takychto operaciach je kazdemu jasne, ze sa tam len posuva desatinna ciarka a nie, aby mi takuto banalitu robila funkcia percenta. Pre mna nepouzitelne. To uz si skorej poradim so 4 zakladnymi operaciami + - * / namiesto, aby som stlacal % a urobilo mi to len 1/100 z predosleho cisla