Resetovanie pc
Resetovanie pc
Mam pc s doskou matsonic ms 9367e a niekedy mi vypne hdd a potom ho hned reštartuje.
Re: Resetovanie pc
Aky mas HDD? Ake su teploty? Pri akej praci nastane komplikacia?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zosik 100 napísal:Mam pc s doskou matsonic ms 9367e a niekedy mi vypne hdd a potom ho hned reštartuje.
Vynikajuco opisany problem, konkretne vypisany HW a este aj tie prene teploty! No bohovske! No ale asi sa ani viac neda cakat ked si uz raz spravil toto: http://www.hojko.com/materinska-doska-t136743.html
Skus nabuduce opisat problem podrobe, ale strucne a napriklad zacat: Zdravim kazdeho! Mohol by mi nekto pomoct s .... ????
a hlavne toto je najlePsie
a ked ja napisem ze: Mam 15 KS PC. Jeden z nich ma procesor Intel P4 1.8Ghz a na druhom mi neide zvuk.... Povies MI co je riesenie??????zosik 100 napísal:Mam pc s doskou matsonic ms 9367e
wdc 600 doska 22 aux 44 reštartuje sa aj ked nič nerobim na nom.
Ty si robis srandu? Raz pises, ze mas nejaku ms dosku, a teraz ze mas inu? Uvedom sa prosim ta, a potom zacni pisat.
Doska 22 a aux 44 su teploty takto bolo napisane v evereste.
-
Don_Pipino
Darca
Z toho co pises predpokladam, ze PC uz nieje najmladsie. Teda moze to by byt aj doska. Avsak skusil by som prejst PC nejkaym softom na odstranenie havede, napr. spybot S&D a preinstalovat ovladace. Plus vyrobca WD diskov ponuka na svojej stranke aj utilitu pre diagnostiku WD diskov podla typu. Skus pouzit aj tento nastroj.
Dakujem za rady už som to vyriešil vadili mu ovladače pre integrovanu grafiku.
-
JAnci3D
Medium Star
hmm tak takýto dôvod by som ozaj nečakal .. možno stačilo poriadne zastrčiť kábel do disku 
Všetky kable su dobre zastrčene.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2010, 13:57)
A znova ho resetuje najprv brutalne vypne pevny disk a potom sa reštartuje.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2010, 13:57)
A znova ho resetuje najprv brutalne vypne pevny disk a potom sa reštartuje.
Toto robilo aj mne do kelu len už si nepametám prečo... myslím že chvílu na to mi prdli kondíky na doske a vymenil som ju, potom to prestalo ale presný dôvod fakt neviem.
Asi kupim novu dosku lebo tato ide pomali seka ju a ine veci robi ktore by nemala .