Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Najlepsi film v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Muffi »

Mne sa kick-ass páčil, výborná akcia (i keď trochu pritiahnutá za vlasy), celý film som sa bavil. 85%
Taktiež som si pozrel Mexická jízda - http://www.csfd.cz/film/29555-mexicka-jizda/
Takéto filmy síce veľmi nemusím, tento ma však celkom oslovil, sám netuším prečo. 80%
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Medzi lepsie kusky urcite patri Shutter Island. Ten som videl vcera a asi este par krat pozriem.

Pred chvilou som prisiel z kina (Robin Hood) a pre mna velke sklamanie, na velkofilm som nevidel nic velkolepe, film nejak nemal tempo, vela nudnych scen a ked uz sa to zacalo vyostrovat, tak to za vela nestalo. Aj pri tej najvacsej bitke som mal pocit, ze pozeram na partiu opitych krupanov, co maju v ruke mec prvy krat v zivote. Skoda...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Mne sa veľmi páčil Hangover :) ...
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Tak som si dnes pozrel The Crazies a musim uznat ze ma ten film chytil. Odkladal som si ho dlhu dobu, lebo som nan nemal naladu, no teraz nelutujem. Zombie horory moc nemusim, ale ma prekvapil a davam mu 8/10. Urcite sa oplati pozriet.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Soviet napísal:Celda 211 9/10 IMDB | CSFD
Ej bistu..Tak po dlhej dobe som sa dockal kvalitnych tituliek k tomuto filmu a cakanie sa fakt vyplatilo..Film ktory ukazuje pribeh dozorcu, ktory sa nestastim dostane medzi vaznov pocas vzbury snad nedokaze cloveka nudit..Fakt kvalitny snimok Spanielov/Francuzov, na ktorych sa v tomto pripade nechyta ani Hollywood.. :) Vysoko odporucam..
Pozrel som si a fakt uzasny film.
Naozaj jeden z najlepsich co som v poslednej dobe videl.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

MP4-25 napísal:videli ste KICK ASS?...nie?....tak mate co dohanat :) jednoznacnych 10/10 a preco? lebo po dlhej dobe tu mame film ktory sa podla mojho nazoru dost odlisuje od ostatnych...nie je v nom to tradicne filmove klise a tym je tak vynimocny :D
Absolutne suhlasim. I allways wanted Bazooka. :D :D
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

A vadilo keby som odporucal film ktory ma 10 rokov? :roll: nevidim tu temu s nazvom aky film by ste odporucili
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Nevadilo. Najlepší film v poslednej dobe - názov ktorý sa dá pochopiť aj ako film ktorý som v poslednej dobe videl, ..nie ktorý v poslednej dobe vydali.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

Tak potom vyborne prave som si pozrel I am legend koniec smutnejsi a bola skoda aj psa :) ,kto ma rad horory tak asijske su asi najlepsie
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

I am Legend - súhlasím. :) Tiež som to pozeral len pred pár mesiacmi, a zas tak starý film to nieje. Koniec dojemný, ...skrátka film ako má byť. :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Ako vycvičiť draka - super animák. myslím že je lepšie pozerať viacerí 10/10 pre mňa
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Jednoznačne The Crazies. imdb | csfd
Už dávno, alebo vlastne ešte vôbec nikdy som nevidel zombie film, kde by zombíci povraždili celé mesto, záhadne by útok zombíkov prežilo pár obyčajných ľudí s nejakým policajtom, ktorý celé mesto od zombíkov vyhladia.
Tento film je úplne iný.
Zombie kde tam, žiadne papanie vnútorností, retardovaných vzdychov a neviem čoho všetkého.
Herecké obsadenie sa hodí bravúrne /hlavne zástupca šerifa je proste ako zástupca šerifa/, dej je proste klasické nakazenie sa niečím čo vás mení na Zombie. Ľudia sa samozrejme snažia prežiť.
Zvratov je tam niekoľko ale dosť kreatívne sú brutalitné scény.
Jediné čo ma na tom filme zarazilo bola vysoká inteligencia zombíkov, nakoľko keď stáli ako sochy, moc inteligencie z nich zrovna nevyžarovalo.
Dávam 9.6/10 Pecka

//Očividne môj post pripadá niekomu ako spoiler. Nezdá sa mi... Ale aby nemal nasrané v hlave tak. spoiler
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AvAtAr »

Číslo 9

Parádny filmový zážitok, zaujímave a záhadne, vôbec som sa nenudil vrelo odporúčam

moje subjektívne ohodnotenie: 9/10

http://www.csfd.cz/film/228252-cislo-9/

http://www.imdb.com/title/tt0472033/
dEn00
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dEn00 »

•Prison Break, najbrutalnejsi serial z vazenia
•Kill Bill 1, 2 - uma thurman a perfektny scenar quentina tarantina
•Forrest Gump / Forrest Gump - ..co dodat
•Vykupenie Z Veznice Shawshank / moj najoblubenejsi film.. 1.! kopec emocii ktore som zazival popri tom filme ..
•Annihilation II - neni to film.. je to zostrih najlepsich hracov cska a ich fragy
•Nepriateľ pred bránami / Enemy at the Gates - najlepsi vojnovy film pre mna.. hlavne ako vasilijiv zaitzev odstreloval z fontany
•96 hodin / Taken - pred nedavnom som ho videl na markize.. fakt dobre
•Zombieland - dobre rady a herci :D
•Skripenie / Grind - skate
•VALL•I / WALL•E - najlepsi animak aky som kedy videl.. to ma fakt dojalo.. :cry:
•Madagascar 2 Utek z Afriky / Madagascar 2 - dalsi skvely animak lepsi oproti jednotke
•O 28 týždňov / 28 Weeks Later - zombie horror
•60 Sekund / Gone in 60 second - na tu dobu kedy sa to nakrucalo vinikajuci film
•Pirates of the caribbean 1, 2, 3 -
•Okrsok 13 / District 13 - david belle parkour
•PulpFiction - klasika
•Resident Evil 1, 2, 3 - .. najlepsi zombie film.. btw: bude aj 4. !
•Ultimate Survival - bear grylls a jeho taktiky prezitia
•Stroskotanec / Cast Away - tom hanks
•Hory maju oči / Hills have eyes - horror
•Nekecaj a padluj / Without a paddle
•Duch / Ghost - patrick swayze R.I.P :(
•Stratené Duše / Ghost Whisperer - zaujimam sa o paranormalne javy cize toto je 100o/o pre mna
•Bones / Kosti
•A-Team
•Alf :D
•Odložený prípad / Cold case - tie pribehy su fakt dobre..
•Dr.House IV - brainovy dr house
•Mythbusters
•Timewarp
•Employee of the Month
•Letecký Stíhači V Boji / Dogfights
•Zelená Míla / Green Mile - dalsie dielo z tomom hanksom.. dojimave
•Krok Za Krokom / Step by Step - na vecer
•Zachráňte Vojaka Ryana / Saving Private Ryan
•Čierny jastrab zostrelený / Black Hawk Down - incredible..
•Deň po tom / The Day After Tomorrow
•Pearl Harbor
•Policajná Akadémia 1-6 / Police Academy
•Rýchlo a Zbesilo 1-4 / Fast and the Furious
•Sám Doma 1, 2
•Taxi 1-4
•Telefónna búdka / Phone Booth - sniper movie
•Tú starú treba zabiť! / Duplex
•Za Nepriateľskou Líniou 1, 2, 3 / Behind Enemy Lines
Thor86
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Thor86 »

dEn00 napísal:....text...
To si tam hádam napísal všetky filmy ktoré existujú, len som to prebehol očami a hneď ti vytknem...

A-Team - dúfam že si myslel seriál, pretože film ešte nevyšiel...
Resident Evil - 4 už dávno je, tento rok bude 5. A o tom či je to najlepší zombie film, by sa dalo polemizovať,...okrem jednotky je to sra*ka. :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

WTF? Ako prezijem ked niekto napise starsi film.. ale Sam Doma??

Celkovo v poslednej dobe co tu pribudaju tipy.. The Crazies? Sorry, ale nicim neoriginalne becko. 100x omielane Book of Eli je len vykradacka Vodneho sveta s cokoladovym hlavnym hrdinom. Kick ass mala byt komedia, ale zasmial som sa maximalne tak raz.

Ak som sa niekoho dotkol tak to mam uprimne u riti, ale kazdu beckovinu sem nestrkajte, podaktori sem chodime cerpat namety na vecerne filmy.

A aby som nebol uplne ot tak zopakujem Celdu 211, ktora bola konecne aspon niecim originalna.

// Vkus a nazor, ano.. kazdy mame nejaky a pri ako tak normalnych filmoch to tolerujem, ale toto co sa tu deje..
Zombie filmy nahodou sledujem podla moznosti vsetky o ktorych viem, a este aj usvit mrtvych mi prisiel sviznejsi a zabavnejsi..
Kickass sa ti mozno pacil, ale ked film zasahuje do 4 zanrov tak je jasne, ze ziaden nezvlada naplno, teda aspon o ziadnom takom neviem. Kickass je typicky priklad. Akcia 30% Komedia 20% drama mozno 40%

Ale ako som pisal vyssie, ak som sa ta dotkol, je mi to jedno. Samozrejme aj ja poznam to slavne 100 ludi 100 chuti, ale niekedy zasn em co clovek povazuje za naj film v poslednej dobe.
A nech sa paci vyburte sa v karme, lebo toto nieje diskusna tema.. :smt006

/// a tomu nestastnikovi, co si koli mne mrkol I Hope They Serve beer In Hell sa ospravedlnujem, ale bol som zhuleny a to potvrdi aj Frankie ze trava dviha hodnotenie + 4* :lol:
Thor86
Zablokovaný
Zablokovaný

mi-chau napísal: Celkovo v poslednej dobe co tu pribudaju tipy.. The Crazies? Sorry, ale nicim neoriginalne becko. 100x omielane Book of Eli je len vykradacka Vodneho sveta s cokoladovym hlavnym hrdinom. Kick ass mala byt komedia, ale zasmial som sa maximalne tak raz.

Ak som sa niekoho dotkol tak to mam uprimne u riti, ale kazdu beckovinu sem nestrkajte, podaktori sem chodime cerpat namety na vecerne filmy.
Chlapče ty sa spamätaj. Poniektorí sem chodíte čerpať námety na filmy? Tebe vkus a názor nič nehovoria že?
The Crazies - velmi originálny film, kebyže máš prehlad v týchto Zombie béčkach, užnáš aj ty, že je kur*a podarený.
Book of Eli - pozriem si až zajtra
Kick Ass - nezasmial si sa? Tak potom nemáš zmysel pre humor lebo ja som sa nasmial dosť. To za prvé, a za druhé, keď si sa nezasmial, už to nieje dobrý film že? Ach, ... a za ďalšie: "Akční / Komedie / Drama / Fantasy " takže nie, nieje to komédia, v prvom rade je to akčnák, resp. akrná komédia.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Suhlasim s nazorom mi-chau. Ale zas na druhej strane, respektujem ludi, ktorych zaujmu aj take nicim vynimocne filmy.
A dakujem za tip - Celdu 211 si idem pozriet dnes pred spanim.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Thor86: No ak tam spomína Alfa, tak hádam ten A-Team môže byť seriál, či nie?

Ďalej - vytýkať ľuďom, čo sa im páči, alebo nie a čo považujú za svojé osobné naj je trochu prízemné, nemyslíš? Pre neho môže byť séria Resident Evil tá najlepšia čo sa týka zombie filmov. A zároveň sa nehraj na vševedka, pretože filmy (ten animovaný sa nepočíta, pretože je o niečom inom) Resident Evil boli tri (Resident Evil, Resident Evil: Apocalypse a Resident Evil: Extinction) a štvrtý (Afterlife) vyjde tento rok v septembri...

Citujem: "poniektorí sem chodia čerpať námety na filmy, tebe vkus a názor nič nehovoria, že?" - áno, poniektorí do tejto témy chodia prelistovať zopár strán, aby sa inšpirovali filmom na večer a prečítajú si odporúčania druhých. Oháňaš sa názorom, ale vkus druhých kritizuješ - Aby som sa vyjardil: Crazies bola prostoduchá zábavka, ktorá do mojej skúsenosti so zombie filmami nepriniesla nič nového a vykradla zopár predchádzajúcich filmov. Book of Eli je hlúposť ako gumený rebrík - čo sa týka Kick-Ass, zasa vnucuješ svoje pocity ostatným, niekomu to možno vtipné nepripadalo, get over it.
Thor86
Zablokovaný
Zablokovaný

Ty si ma buď len jednoducho nepochopil ale ja mám úplne rovnaký názor ako ty. To mi-chau začal hustiť že to čo sem postujú druhý sú neoriginálne béčka, to jemu som povedal, že záleží na vkuse, tak to láskavo nehovor mne. K RE sérií, ja počítam aj ten animovaný, over. K Book of Eli, vravím nevidel som anilen trailer. Crazies, ale prinies niečo nové, a priniesol toho dosť - konkrétne pointu, ktorú Resident od 2 dielu »podľa mňa« nemal, už išlo len o akčnú zábavku.

A k tomu že "oháňaš sa názorom, ale vkus druhých kritizuješ". Zase si len slepý alebo len nečítaš? Dočítaj si to ďalej, stojí tam:

"Chlapče ty sa spamätaj. Poniektorí sem chodíte čerpať námety na filmy? Tebe vkus a názor nič nehovoria že?"

To ja som vravel, že nerešpektuje vkus a názor iných, a ty sa tu oháňaš mnou, pričom mám absolútne rovnaký názor ako ty, možno nie na filmy, ale na vec postoja k filmu. Tak si rozmysli na koho strane si a dúfam, že sme sa len nepochopili.
Napísať odpoveď