Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
to je????
Ty si celá sypačka.... Kúp si proste protein a maltu, dokopy za 43€ a máš vystarané na cca 80 dní (v prípade, že by si bol vo fitku každý jeden deň - čo nebudeš). Čiže ti to vydrží dobré 3 mesiace.
Som zvedavý, čo také chceš jesť po tréningu a výjde ťa to rovnako a kvalitatívne to bude zrovnateľné....
Som zvedavý, čo také chceš jesť po tréningu a výjde ťa to rovnako a kvalitatívne to bude zrovnateľné....
caute, mam dotaz na CKD, myslite ze by to velmi vadilo keby si pocas dam 1 rohlík ? Z toho dovodu lebo este chodim do skoly a 2. jedlo mi vychadza priamo vtedy ked som v skole
ten rohlik by som mal samozrejme so slaninou alebo dakym salamom a este mal by som si kupit aj nejake vitaminy ? lebo som cital ze dotycny bral 2 tbl. multivitaminu a Horčík,Vápnik a Zinok...diky moc 
Vyskusaj uvidis, ale podla mna na 95% ta to vyhodi z ketozy.
tohoto som sa bál, radšej to nechcem riskovať
a prosím tí ktorí išli túto dietu a chodili do skoly ako ste to riesili ?
či to len ja som taky blazon a drzim to ked chodím do skoly...
A v com je problem si vziat do skoly ten slama alebo slaninu bez toho rozku?
ked sa to tak zobere tak v nicom ale neviem, pride mi to nejake divne
a ohladom tych vitaminov by mi vedel niekto poradit ?
Ja som vitaminy ziadne nebral a bolo mi fajn. Ale tak nejaky vitamin C mozes dat, z ketozi by ta to vyhodit nemalo.Ares011 napísal:ked sa to tak zobere tak v nicom ale neviem, pride mi to nejake divnea ohladom tych vitaminov by mi vedel niekto poradit ?
ja som skolu riesil normalne salama/syr, v podstate nic ine cely mesiac..a bral som multimineral/vitamin aj vlakninu, lebo zeleninu som nedaval skoro ziadnu a bez vlakniny sa zle sralo 
co sa tyka zeleniny tak to si doprajum polku rajčinky
ale uz to je v pohode uz sa pomaly dostavam do toho co a kedy jest...sunka,syr,vajicka, slanina a stale to iste dookola
+ sardinky to je paradicka
a ohladom kecupu to je ako neviete ?
Ja som kecup nepouzival, na dochutenie iba trochu tatarky, obcas horcicu ku klobaske. Co sa tyka zeleniny tak najlepsia je uhorka, ma minimalne mnozstov kalorii aj sacharidov.
Mesiac si šiel CKD ?marcus-16 napísal:ja som skolu riesil normalne salama/syr, v podstate nic ine cely mesiac..a bral som multimineral/vitamin aj vlakninu, lebo zeleninu som nedaval skoro ziadnu a bez vlakniny sa zle sralo
4 tyzdne, vzdy cez weekend carbup, ucinkoval normalne, asi 4-5 kil som dal dole, ale znova by som ho uz asi nesiel..
CKD nie je zdravá diéta, sám mozog spáli cca 50 g sacharidov denne a keď ich nemá, nemôže logicky dobre fungovať.
Lepšie sú sacharidové vlny (komplikovanejšie, ale určite zdravšie a aj lepšie, lebo sa v podstate aj normálne nažierete a ani vám nepríde, že ste v nejakej extra diéte).
Lepšie sú sacharidové vlny (komplikovanejšie, ale určite zdravšie a aj lepšie, lebo sa v podstate aj normálne nažierete a ani vám nepríde, že ste v nejakej extra diéte).
Nepozná náhodou niekto z Vás nejakého dealera alebo predajcu znacky Gasp na slovensku?
Viac: http://www.hojko.com/gasp-clothing-t141796.html
Viac: http://www.hojko.com/gasp-clothing-t141796.html
Nie je zdrava, ale podla mna ani tento sport na profesionalnej urovni neni dvakrat zdravy.hughito napísal:CKD nie je zdravá diéta, sám mozog spáli cca 50 g sacharidov denne a keď ich nemá, nemôže logicky dobre fungovať.
Kazdopadne ja som s myslenim alebo s niecim inym v CKD problem nemal, bolo mi fajn, az na to ze som mal obcas pocit hladu.
-
Začiatok Konca
Professional
Mám pár otázok. Na začiatku septembra som vbehol do vyššej ligy vo volejbale. Mesiac letná príprava. Hrávam to najvyššie vo svojej vekovej kategórii, párkrát sa mi podarilo byť aj na extraligových zápasoch. Ale o to som nechcel. O pár mesiacov je to skoro rok čo budem chodiť do posilky, ktorú som mal minimálne 2x týždenne do toho rôzne aeróbne cviky a milión cvikov s vlastnou váhou a cvikov dynamických počas tréningov. Väčšiu časť sezóny som mal 9 tréningov za týždeň (čo robilo denne cca 4 a pol hodiny). Mával som raňajky väčšinou mlieko-ovsené vločky-cukor-hrozienka. Obed v jedálni (kuracie mäso/bravčové-ryža, zemiaky cestoviny-zámerne som si vyberal také jedlá), olovrant klobásy/slaninky. Večera tiež niečo podobné... Za ten čas som pribral max. nejakých 5 kilogramov. Momentálna váha 65kg/183cm. Chcel by som ísť vyššie hlavne kvôli svalovým aktivitám(výskok, švih, atď.) V posilke trávime väčšinou hodinu a pol. Precvičujeme celé telo (do posilky som nikdy pred tým nechodil, naučil som sa len to, čo sme robievali). Náš tréning vyzeral cca takto..
Nohy: plné drepy/polodrepy/výskoky zo sedu- plné a výskoky s menšou váhou(na moju váhu cca 20kg) polodrepy-40 kg
lýtka(klasické cviky)/členkové poskoky/poskoky na lýtkach, predkopávanie/zakopávanie
Trup: chrbát-všetko možné aj nemožné(väčšinou s vlastnou váhou), brucho-klasické, na šikmej lavičke, bočné, s nohami tiež všetko možné
horná časť a ruky: príťahy za hlavu, pred hlavu, benchpress, pulover, biceps(dlhá tyč, jednoručky, na kladkách), triceps, predlaktia a zápästia, ramená(tlaky, na šikmej), prsia(na stroji, s jednoručkami, na šikmej) atď.
(vždy sme sa venovali jednej partii svalov-sú tam len vypísané cviky, ktoré som si pamätal, že sme robili, no napriek tomu cvičili vždy na celé telo. Najmä išlo o menšie váhy do viac opakovaní-cca. vždy 10 a viac, až 30, lýtka až do 50, v štyroch sériach)
Ja už ani neviem, robili sme milión cvikov. Som šľachovitý, celkom slušne vyrysovaný no stále to nie je to, čo by som chcel a chcel by som ísť hlavne s váhou hore. Tréneri ma od proteínov a od týchto vecí odhovárali, lebo by mi vraj rýchlejšie rástli svaly, ako šľachy a mohol by som pri krajných pohyboch, ktoré pri volejbale robím o ne prísť(teda by sa natrhla/praskla a pod.)
Čo sa posilňovania týka som úplný laik, ako ste si všimli. Robím to len kvôli športu. Preto to robím všetko tak, ako ma naučili, teda aj technicky správne(aspoň predpokladám). Iného názoru sa však od nich nedočkám, pretože sa špecializujú na jednu vec.
Preto sa obraciam na vás, či by ste mi nevedeli poradiť, ako pribrať/upraviť jedálniček atď. Určite však nemôžem ísť do nejakej drsnej objemovky a nabrať kopec tukov, lebo pri mojom poste musím byť veľmi pohyblivý a rýchly.. Ak je niečo, pri čom by som vedel pribrať s trochu rýchlejším efektom, no nie nič extrémne rýchle, tak mi to prosím dajte, lebo mi moja váha už lezie na nervy. Ďakujem veľmi pekne. Ak sú nejaké otázky, tak sem s nimi
Nohy: plné drepy/polodrepy/výskoky zo sedu- plné a výskoky s menšou váhou(na moju váhu cca 20kg) polodrepy-40 kg
lýtka(klasické cviky)/členkové poskoky/poskoky na lýtkach, predkopávanie/zakopávanie
Trup: chrbát-všetko možné aj nemožné(väčšinou s vlastnou váhou), brucho-klasické, na šikmej lavičke, bočné, s nohami tiež všetko možné
horná časť a ruky: príťahy za hlavu, pred hlavu, benchpress, pulover, biceps(dlhá tyč, jednoručky, na kladkách), triceps, predlaktia a zápästia, ramená(tlaky, na šikmej), prsia(na stroji, s jednoručkami, na šikmej) atď.
(vždy sme sa venovali jednej partii svalov-sú tam len vypísané cviky, ktoré som si pamätal, že sme robili, no napriek tomu cvičili vždy na celé telo. Najmä išlo o menšie váhy do viac opakovaní-cca. vždy 10 a viac, až 30, lýtka až do 50, v štyroch sériach)
Ja už ani neviem, robili sme milión cvikov. Som šľachovitý, celkom slušne vyrysovaný no stále to nie je to, čo by som chcel a chcel by som ísť hlavne s váhou hore. Tréneri ma od proteínov a od týchto vecí odhovárali, lebo by mi vraj rýchlejšie rástli svaly, ako šľachy a mohol by som pri krajných pohyboch, ktoré pri volejbale robím o ne prísť(teda by sa natrhla/praskla a pod.)
Čo sa posilňovania týka som úplný laik, ako ste si všimli. Robím to len kvôli športu. Preto to robím všetko tak, ako ma naučili, teda aj technicky správne(aspoň predpokladám). Iného názoru sa však od nich nedočkám, pretože sa špecializujú na jednu vec.
Preto sa obraciam na vás, či by ste mi nevedeli poradiť, ako pribrať/upraviť jedálniček atď. Určite však nemôžem ísť do nejakej drsnej objemovky a nabrať kopec tukov, lebo pri mojom poste musím byť veľmi pohyblivý a rýchly.. Ak je niečo, pri čom by som vedel pribrať s trochu rýchlejším efektom, no nie nič extrémne rýchle, tak mi to prosím dajte, lebo mi moja váha už lezie na nervy. Ďakujem veľmi pekne. Ak sú nejaké otázky, tak sem s nimi
vzhladom na to kolko trenujes, mas obrovsky vydaj kalorii a teda ak chces pribrat musis viacej jest, ked sa ti neda moc viacej jest(predsalen vsetci mame iste casove, financne alebo ine limity) tak sa treba poohliadnut po doplnkoch, tam sa ale dostavame do konfliktu stym co ti povedali treneri, kedze moje odporucanie bude protein/gainer plus by som zmenil trening v posilke, ak chces nabrat svaly tak je hodina a pol zbytocne vela, uz aj tak strasne vela trenujes nepotrebujes sa nicit este aj v posilke, hodina aj so strecingom a domov a len jeden cvik na kazdu velku partiu a vsetky partie v jeden trening, dajme tomu na zaciatok v styroch seriach po 5opakovani a s vacsimi vahami(chrbat-napr zhyby, prsia-kliky na bradlach/bench press, nohy-drepy, ramena-military press +dva doplnkove cviky na male partie(biceps, triceps, lytka, predlaktia, toto je len velmi zbezny vyber cvikov co ma teraz napadlo, jedna sa hlavne o zaklady) ...ale hlavne ak chces pribrat treba jest resp doplnit to tym doplnkom, hned po treningu spolu s nejakym cukrom(kup napr sacok maltodextrinu a domiesaj cca 1:1s proteinom) a pred spanim, zaroven ale pamataj, ze nie je biologicky mozne pribrat cistu svalovu hmotu, vzdy sa priberie s nejakym %tuku, toho by som sa ale v tvojom pripade moc nebal, zaroven pamataj, ze asi nikto kto ti sem napise nie je osobny trener a zrejme nikto(vratane mna) nema skusenosti s vrcholovym volejbalom a do akej miery moze samotne posilovanie(ktore je pre telo pomerne velky stres) ovplivnit riziko urazu v ramci vrcholoveho sportu
Začiatok Konca, to co ste chodili do posilovni a tam trenovali bol trening urceny na ten sport co robis, nemohol si ocakvat od toho nejake nabranie svalov, napr tie nohy to je sama dynamika.
Ak chces nabrat svaly tak najlepsie je sa tomu venovat mimo sezonu alebo ked nie su volejbalove treningy tak narocne.
Rozhodne co je najdolezitejsie je treba cvicit inym sposobom ako doteraz najlepsie aspon 3x do tyzdna nejake fullbody, so zatazou 60-80% tvojho maxima na dany cvik, musi byt vysoke volume (serie*opakovnie) a pomerne velka frekvencia treningov (3 krat do tyzdna kazda partia staci, najlepsie cele telo v jednej treningovej jednotke).
Najlepsie je robit cviky drepy, mrtvole, benchce, pritahy, zhyby, tlaky atd atd...
Dolezita je aj strava, treba prijat vela bielkovin a sacharidov, jest 6 denne.
A co sa tyka toho proteinu, tak neviem koho mas trenera ale to musel zasolit volaky blbec. Ten protein neni ziadne anabolikum a ked to budes brat bez nejakej stravy a normalneho cvicenia ti z toho aj tak narastie velke hovno. Kuracie prsia ti len tak mimochodm nezakazuje zrat?
Je uz naozaj smutne ked sportovy treneri maju problemy pochopit pojem doplnok vyzivy.
Ak chces nabrat svaly tak najlepsie je sa tomu venovat mimo sezonu alebo ked nie su volejbalove treningy tak narocne.
Rozhodne co je najdolezitejsie je treba cvicit inym sposobom ako doteraz najlepsie aspon 3x do tyzdna nejake fullbody, so zatazou 60-80% tvojho maxima na dany cvik, musi byt vysoke volume (serie*opakovnie) a pomerne velka frekvencia treningov (3 krat do tyzdna kazda partia staci, najlepsie cele telo v jednej treningovej jednotke).
Najlepsie je robit cviky drepy, mrtvole, benchce, pritahy, zhyby, tlaky atd atd...
Dolezita je aj strava, treba prijat vela bielkovin a sacharidov, jest 6 denne.
A co sa tyka toho proteinu, tak neviem koho mas trenera ale to musel zasolit volaky blbec. Ten protein neni ziadne anabolikum a ked to budes brat bez nejakej stravy a normalneho cvicenia ti z toho aj tak narastie velke hovno. Kuracie prsia ti len tak mimochodm nezakazuje zrat?
Je uz naozaj smutne ked sportovy treneri maju problemy pochopit pojem doplnok vyzivy.
-
Začiatok Konca
Professional
Dobre, teraz som mimo sezóny. Mám na to 2 mesiace, potom bude zase letná kondičná príprava...
Oukej, 3x do týždňa - 60-80% celé telo..
Ten tréner, o ktorom hovoríš, ako o blbcovi sa v DANEJ veci rozumie veľmi dobre.. Škoda, že nie tak v doplnkoch výživy. Ak máte nejaké odporúčané značky na proteíny, alebo gainery(lebo môžem žrať skutočne čo chcem, no nikde to nevidno. Bol to zázrak, že som pribral tých 5kg cez sezónu) tak sem s nimi, prosím. Aj to, ako by som to mal dávkovať, čo s tým žrávať a podobne (viem, že je to pre vás samozrejmosť, no vážne som čo sa tohto týka úplný laik a na každom fóre sa to píše inak, teda viete moju váhu/výšku a to, čo robím)
Ak by som vás mohol poprosiť, vedeli by ste mi spraviť tréningový plán na týždeň, podľa ktorého by som sa riadil, ktoré cviky by som mal robievať najčastejšie, ktoré ako doplnky. Ďalej, na výšku 183 cm váha 65kg nie je žiadna sláva, nebude to problém s kĺbmi?.. koľko sérii po koľko opakovaní, atď. Ďakujem.
Oukej, 3x do týždňa - 60-80% celé telo..
Ten tréner, o ktorom hovoríš, ako o blbcovi sa v DANEJ veci rozumie veľmi dobre.. Škoda, že nie tak v doplnkoch výživy. Ak máte nejaké odporúčané značky na proteíny, alebo gainery(lebo môžem žrať skutočne čo chcem, no nikde to nevidno. Bol to zázrak, že som pribral tých 5kg cez sezónu) tak sem s nimi, prosím. Aj to, ako by som to mal dávkovať, čo s tým žrávať a podobne (viem, že je to pre vás samozrejmosť, no vážne som čo sa tohto týka úplný laik a na každom fóre sa to píše inak, teda viete moju váhu/výšku a to, čo robím)
Ak by som vás mohol poprosiť, vedeli by ste mi spraviť tréningový plán na týždeň, podľa ktorého by som sa riadil, ktoré cviky by som mal robievať najčastejšie, ktoré ako doplnky. Ďalej, na výšku 183 cm váha 65kg nie je žiadna sláva, nebude to problém s kĺbmi?.. koľko sérii po koľko opakovaní, atď. Ďakujem.