Ak je to tak, potom tu nemá ona čo robiť a nie že my sme jej zabrali územie. Samozrejme, že človek zaberá územie zvieratám, ale aj vrana má na výber
Ak sa mýlim, opravte ma.
Ok, dam jeden priklad. Povedzme, ze si tvoj sused nad tebou kazde rano tak cca o pol siestej vypali radio na plne pecky, lebo sa mu uz nechce spat, dost hlasno na to, aby ta to zobudilo. Alebo zacne vrtat do steny. Predpokladam, ze po par dnoch vybehnes k nemu na pokec.Lub0$ napísal:OMG, je potrebne si uvedomit, ze bezdovodnym strielanim do zvierat ich len vykynozime...prinajlepsom ich vyplasime tak, ze nase deti budu vidiet kravicku a sliepocku iba v exotickych krajinach alebo v Prazskej ZOO, lebo Bojnice na nich neziskaju licencie, respektive nebudu mat prachy nato aby vyslali bandu osetrovatelov do tych spominanych exotickych krajin na skolenie, ako sa 'to' chova.
kur*a, kde ten svet speje...clovek zaberie zvieratam uzemie a este ze si tie hnusne zvery dovoluju kricat...spamatajte sa...ja osobne by som zacal strielat ludi, koli tomu, ze sa mi nepaci ze sa rozpravaju...
A este raz sused zavola kamaratov na party do jeho domu, tak si asi zozeniem 'deviatku' a vsetkych ich tam postrielam...no a aby som ich nezabil, aby som ich iba 'vyplasil' tak budem mierit bud do kolien, alebo do ramien....wake up.
ved my vsetci spolunazivame s prirodou. Ked vrana nepochopi pri slabej vzduchovke ze NE, a ze nema krakat dostane zasah vacsou peckou a uz krakat nebude.Lub0$ napísal:Cim skor sa ludia naucia zit v sulade s prirodou, tym lepsie.
Strasne sa mi hnusia vase prispevky v tejto teme...az na niektore...
no naaaaahodou, to posledne policko mi prubudlo prave kvoli tomu ze neuznavam riesenie skriekajucej vrany heliovym balonikom, ale vzduchovkou . . . takze nezasluzil . . .Fabo napísal:qwerty, az na tu poslednu poznamku suhlasim. Neviem preco do toho tahas karmu, tych 6 cervenych si si zasluzil, aj ked napr. v tejto teme si jeden z mala s normalnymi prispevkami.
Lubos, sulad s prirodou nie je, ze si necham srat na hlavu, ci uz obrazne ci doslova... Ked uz s tym mas taky problem, tak si vsimni, ze Pryja ich chce vyhnat, nie vyzabijat, + to co hovori qwerty, dava to perfektny zmysel.
hej, na moj!!! ,..... a karma dole, ...Lub0$ napísal:Fabo, ked s tym mas problem ty, tak si vsimni, ze som nikde nesmeroval moj nazor priamo na prispevok od pryji...az na jeden, ktory je trochu o inom...tak citaj este raz.