Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
Hrám 1. krát za Altaira... ako sa mám dostať tam hore?
neche vyskočiť na ten trám
s tym som mal aj ja problem jednoducho tam musis skocit nejako mne sa to tiez dlhu dobu nedarilo na tu dosku co mas na druhom obrazku..skus skakat tam nejako kym sa nechyti..
Presne toto som aj ja dlho robil. Pozri youtube a skúšaj. Musíš sa postaviť priamo pred to na rímsu a skočiť bez medzerníka alebo také niečo.
na tom druhom obrazku chod pri tu stenu normalne po nej vylez a ked budes vo vzduchu tak stlac sipku dolava a medzernik aby si skocil do boku
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
musis byt pod tou rimsou na obrubniku a potom drz medzernik a ked ho pustis tak tam vyskocis
Ba-Yo: funguje, dik
zdravim,citali ste niekto knihu Assassin's Creed Renesance ? je to vlastne knizne spracovanie pribehu...ak ano aky je na to vas nazor?
http://www.gorila.sk/product/292228
http://www.gorila.sk/product/292228
-
aviceN
Guru
myslim ze to ma kamarat, je to vlastne to iste ako hra, len detailnejsie s Eziom...ale neviem to na 100%
Prosím nevíte někdo proč mi nejdou slyšet hlasy ? mam cracknutou hru od skid rowa dik za odpoved
-
aviceN
Guru
Bengi napísal:Prosím nevíte někdo proč mi nejdou slyšet hlasy ? mam cracknutou hru od skid rowa dik za odpoved
Jo funguje to dik moc 
Thief211: To, že ti na lamkách nikto neodpovedá je len a len tvoj problém. Tým, že si danú hru stiahol z warezu si technické problémy týkajúce sa hry, cracknutia, cracku atď. rieš na warez fóre kde si ju stiahol alebo na lampárni.Thief211 napísal:ale ved tu nedavam linky ani nic podobne normalne sa pytam na lamkach mi nikto neodpovie popripadne ma poslu sem, hladat tu v 28 strankach hm
Napíš ešte jeden príspevok kde sa budeš tak stupídne pýtať ako v citácií a dám ti hneď basu.
Nemáte niekto návod na tie argumenty na stene? Nad chrámom som mal niečo na stene, stlačil som E a hodilo mi to 10 obrazov, z nich som mal vybrať 5 na ktorých je niečo podobné, mal niekto takéto niečo? 
-
Ba-Yo
Light Professional
SSemteXX napísal:Nemáte niekto návod na tie argumenty na stene? Nad chrámom som mal niečo na stene, stlačil som E a hodilo mi to 10 obrazov, z nich som mal vybrať 5 na ktorých je niečo podobné, mal niekto takéto niečo?
Gangy napísal: Ak to nevies spravit sam tak pozri sem![]()
http://mycheats.1up.com/view/section/31 ... anta_Croce
http://mycheats.1up.com/view/section/31 ... 2/xbox_360
alebo ak to chceš zrobiť sám bez pomoci videá, tuším, že musíš povyberať obrázky s ovocím...
-
Ba-Yo
Light Professional
ved ale ty nevies aky ma hlavolam(je ich 20) ...ved to ani nenapisal 
Aha tak potom sorry, som sa asi pomýlil, lebo napísal, že v 10 obrázkoch hľadá niečo podobné, tak som myslel, že to je toto no.. 
-
IamMartinQo
Star
ale všetky videá z tohto gameplaya su na yt.
Kľúčové slovo glyph a glyph location, ak by si nevedel najsť kde sa nachádzajú všetky...
btw. aj tak je to blbosť, ukáže ti tam kus filmu a nič
Kľúčové slovo glyph a glyph location, ak by si nevedel najsť kde sa nachádzajú všetky...
btw. aj tak je to blbosť, ukáže ti tam kus filmu a nič
ako mám bežať po stene a skočiť na tú rímsu?
Nech robím čo chcem, vždy mi skočí šípku dozadu do vody
Nech robím čo chcem, vždy mi skočí šípku dozadu do vody
-
Ba-Yo
Light Professional
vybehni oproti stene a ked si najvyssie tak stlac sipku(smeron na tu tycku) + medzernik a skocis tam