chyba grafickeho HW

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ONdr3j
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

chyba grafickeho HW

Príspevok od používateľa ONdr3j »

tak mam uz dlhsiu dobu taky problem s ovladacmi ku grafike, z nejakej priciny sa pocas hry vypnu a znovu nahodia (resetnu sa), takyto problem uz mam cca rok ale doteraz ma to az tak nestvalo lebo hra len zamrzla a potom sa rozbehla dalej (je jedno ci SP alebo MP), problem nastal pri hre Battlefield Bad company 2 kde pri restarte ovladacov sa vratim naspat do hry len mi ostane cisto biela obrazovka, hra bezi normalne, pocujem zvuky, mozem strielat, pocujem ako chodim proste normalne by som mohol hral az na tu bielu obrazovku, graficka karta je ATI 4870 512mb (od palitu), nieje vobec taktovana, grafika sa neprehrieva, ani v zatazovych testoch nieje problem, tento problem nie je vzdy, niekedy hram par hodin a bez problemov, no niekedy mi restartne ovladace aj kazdy cca 10 min (len v hre)
system: Vistu HP 64 bit SP2, C2D 6320 1,8@3Ghz, 4 gb ram, Mb Gigabyte 965P-DS4 rev 3.3 a ovladace ku grafike su 10.4 (robi to aj s inymi) a format nepomaha

vie niekto vyriesit tento problem? alebo len daka smolna kombinacia HW a SW :?
Prílohy
chyba grafickeho HW.jpg
chyba grafickeho HW 2.jpg
chyba grafickeho HW 3.jpg
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: chyba grafickeho HW

Príspevok od používateľa Thommas »

skusal si aj iny OS??? tipujem nie 100% kompabilitu
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

narychlo som skusil google a nasiel som riesenie ze treba vypnut Windows Aero...ak si este neskusal vyskusaj mozno pomoze ;)
ONdr3j
Professional
Professional

big: iny OS som neskusal, kedze mam original vistu tak ked som si ju zaplatil tak ju pouzivam a zasa kupovat W7 sa mi nechce, tu by som kupil len s novym PC

webmasterr: dik za tip, vyskusam

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2010, 13:22)
tak webmastrov tip zial nefunguje :(
este nejake navrhy? :?

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2010, 22:20)
tak po dalsom tipe dat system do nepretaktovaneho stavu nepomohol ,stale to iste....
este dake navrhy?
Muftinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Muftinko »

na takyto problem som mal aj ja pred troma rokmi tiez som kupil moj stary pocitac v tej dobe vinikajuci komp s hd 2900 a tiez vseliaka a hra proste seklo a podobne priznaky naistalovaly mi to uz servisu vsetko ked som dal vlastny reistal vsetko bolo okey ked preistalujes tie ovlaace tak davas ich aj prec z windows priecenku aj registre?? ked nie tak skus a skus rovno najnovsi ovladac 10.5
ONdr3j
Professional
Professional

no ovladace upgradujem vzdy tak ze stare odinstalujem (v ovladacom panely, pridat/odstranit program), restartnem, nainstalujem ovladac, restartnem (to aj sam chce) a potom nahodim zvysok ako CCC, hydravision a avivo video konverter
uz su vonku 10.5 ? to som nevedel, no hned ich potiahnem a nakopnem s tym ze pouzijem driver sweeper a odinstalujem vsetko od ATI, som zvedavy
Muftinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Muftinko »

no vyciysti registre pomocou ccleaner kym to naistalujes
ONdr3j
Professional
Professional

cc cleaner je lepsi od driver sweeper? no tak ci tak je neskoro, uz som ich dal a zatial fici vsetko ako ma ale to este nieje smerodajne... uvidim o par dni :-)

//autoeditácia príspevku (22 Jún 2010, 10:29)
takze trosku update, vycistenie nepomohlo, uz som daval aj starsie ovladace, prve ktore podporovali moju grafiku, potom o par mesiacov starsie ale bez vysledne
teraz som nahodil aj novy win 7 ale to taktiez skonci chybou gr. HW

uz vidim problem len v grafike, pripadne vadna doska?

EDIT// pre istotu som si stiahol aj 3d mark VANTAGE aby som to este potrapil a pri grafickom teste c. 2 sa mi restartly ovladace od grafiky, do vtedy som si nevsimol ziadne anomalie v obraze, tak je to na 100% grafika???
Napísať odpoveď