Team Fortress 2
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Team Fortress 2
Bohužiaľ nie. Oni to na 10000000% dali len pre to aby odložili engi update!!!
uz ma to pekne sere, posledne 3 tyzdne som nemal random drop

V podstate hej, a este k tomu vyuzivaju komunitu hracov aby pre nich tvorili nove zbrane a ciapky a valve sa ani nemusia trapit s novymi vecami. Trocha uz je to drze od nich.Corn Flake napísal:Bohužiaľ nie. Oni to na 10000000% dali len pre to aby odložili engi update!!!
-
Corn Flake
Guru wannabe
No tento týždeň aj mňa prekvapilo že mi nič nepadá! Vo štvrtok som hral asi 3 hod a nič mi nepadlo!!!
-
lekoklatik
VIP
Nie je to drze od vas? Raz nieco nevydaju nakolko na to mozno niet casu ci to chcu vydat poriadne a uz ste z toho na sracky. Myslim ze sa o TF2 staraju dobre a taketo keci sa im za to dostavaju?
No krasa : )
No aby si sa neposral ze ti nic nepadlo. Padne inokedy. Padlo inym. Nie je to pravidlom ze ti nieco padne, a vonkoncom nie su povinny "hadzat" nejake veci.
/ked to pada tak to asi valve hadze, ja neviem : D
No krasa : )
No aby si sa neposral ze ti nic nepadlo. Padne inokedy. Padlo inym. Nie je to pravidlom ze ti nieco padne, a vonkoncom nie su povinny "hadzat" nejake veci.
/ked to pada tak to asi valve hadze, ja neviem : D
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
veru, lekoklatik ma pravdu... mali by ste si velmi vazit co pre nas Valve robi, tolko updateov za ten cas, odkedy hra vysla, podla mna nema ziadna hra... a robia to zadarmo! takze sa to nepoondite, ze este nevydali engie update
-
Corn Flake
Guru wannabe
Však ja len opisujem reálnu situáciu že engi update tak skoro nevyjde
a ja som o engi nic nenapisal
,len som podotkol ze nemam v poslednom case ziadne random dropy
-
2janci2
Medium Professional
no tak zrovna vas som nemyslel, ale napriklad takeho citizena ano... ten si mysli, ze ludia bez updateu zosaleju
rad by som uz videl engi update,to asi kazdy fanda tf
ale zase ocom by to bolo keby vychadzal update za updatom...
mne zatial ku stastiu engi upd. netreba aj ked rad zanho hram.
mne zatial ku stastiu engi upd. netreba aj ked rad zanho hram.
Engie ma aj tak nezaujima kedze ho nehrajem vobec. Mozno tak raz za 3 mesiace sa s nim niekde zakempim. Ja chcem ten update len kvoli optimalizacii a oprave bugov. Lebo tie fps dropy co mam tak to fakt nasere.
-
Runes
Addict
mne u engiho chybaju len taunty
hlavne daky kill
inak v principe neviem co sa da rozsirit u neho :-/
podla mna mu zmenia zbrane(gula,pistol,kluc) a mozno dispenser alebo port, ale sentry nechaju taku aka je.
uplne by stacilo, ak by mala sentry level 4 a strielala by raketky, ktore idu za cielom, existuje na to mod na niektorych serveroch
podobne aj dispenser na level 4, hraci by v jeho blizkosti strielali mini-crits
a teleport, mohol by mat level 4 a mohol by sa pohybovat
gameplay by to velmi neohrozilo a update hotovy
podobne aj dispenser na level 4, hraci by v jeho blizkosti strielali mini-crits
a teleport, mohol by mat level 4 a mohol by sa pohybovat
gameplay by to velmi neohrozilo a update hotovy
Pohybujuci sa teleport by neovplyvnil gameplay ? 
No tak tie minicrits z dispensera sa mi nepacia, stacili by 2 pri poslednom cp a bolo by takmer nemozne prebojovat sa na point (ak pri kazdom bude stat jeden heavy). Kazdopadne ak nieco pridaju, tak to bude urcite otestovane tak, aby to nenarusilo vyvazenie hry.
-
Nadeo
Guru wannabe
Bral by som skor nieco, co by bolo ako napr. radar, ze ked sa to na niekoho zameria(nepriatel), dostava full-crits. Vzdy by ale mohol byt zamerany iba jeden hrac a malo by to celkom maly dosah...

jeden uber demo...GothaR napísal:No tak tie minicrits z dispensera sa mi nepacia, stacili by 2 pri poslednom cp a bolo by takmer nemozne prebojovat sa na point (ak pri kazdom bude stat jeden heavy). Kazdopadne ak nieco pridaju, tak to bude urcite otestovane tak, aby to nenarusilo vyvazenie hry.
stacil by pohybujuci sa teleport entry, nie exit
to su len napady, minicrits by mohli byt napriklad len 5 sekund a potom by sa to muselo nabit ako sa nabija lopticka pre scouta a trvalo by to napriklad minutu, uber demo alebo heavy to vedia rozbit aj tak, moznosti je velmi vela
to su len napady, minicrits by mohli byt napriklad len 5 sekund a potom by sa to muselo nabit ako sa nabija lopticka pre scouta a trvalo by to napriklad minutu, uber demo alebo heavy to vedia rozbit aj tak, moznosti je velmi vela
-
Corn Flake
Guru wannabe
To je pekné ale každá vec má aj nejaké zápory.
Napr. by mohli byť stavby len lvl 2 ale by ich nemohol spy zničiť.
Napr. by mohli byť stavby len lvl 2 ale by ich nemohol spy zničiť.
-
Runes
Addict
heh mna napadla taka vec ze by sa zo sentry dalo strielat na prikaz engiho proste mod automat alebo engi pricom by stale bolo zachovane dobijanie cize ked prestane strielat musi potom buchat aby to nabil
. ide mi oto ze sentry si vybera 1 ciel a tym padom je lahkym cielom pri minimalnej spolupraci nepriatela. Fungovalo by to stylom prides stlacis f a mas pohlad sentry prava myska gun lava rockets. Taktiez by to bolo ucinne proti sniperom
pretoze s nimi si samotne sentry neporadi a bezne engi zbrane na tu dialku nic moc