Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)

Príspevok od používateľa jakki »

Ahojte! V prvom rade sa chcem ospravedlniť za založenie novej témy, no iné topiky sú už dosť zastaralé.

A teraz prejdem k veci :D. Potreboval by som poradiť, ako ďalej s mojou spolužiačkou. Sme dobý kamaráti a často si aj spolu píšeme. No nemám namysli len tie dvojslovné správy, typu ahoj ako?, ale poriadné správyská, dlhé aj na niekoľko riadkov. Veľmi dobre si spolu rozumieme, vždy sa dokážeme rozprávať bez straty témy a pod. :) Lenže "problém" je v tom, že ja k nej cítim niečo viac :smt049 ako len kamarátstvo, a neviem či to tak vníma aj ona. Proste neviem ako ďalej, nechcem stratiť jej kamarátstvo, ale naopak chcem aby z toho bolo niečo viac. Prosím poradte mi čo mám robiť.
Za všetky odpovede a rady vám ĎAKUJEM :)
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)

Príspevok od používateľa eldzi »

Dlhoročne otrepaná fráza. Zavolaj ju von, na kofolu, na džús, čokoľvek. Buď sám sebou, nebuď prehnane vtipný, skús byť uvolnený a na konci (a možno aj počas) stretka uvidíš, či je náklonnosť aj na druhej strane alebo nie.
Vek?
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

16, no veď áno, ale ako som písal bojím sa jej rekacie. Pretože po prvé nechcem stratiť jej kamarátstvo, a po druhé nechcem sa potom blbo cítiť v jej prítomnosti ak povie nie.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

jakki napísal:Ahojte! V prvom rade sa chcem ospravedlniť za založenie novej témy, no iné topiky sú už dosť zastaralé.

A teraz prejdem k veci :D. Potreboval by som poradiť, ako ďalej s mojou spolužiačkou. Sme dobý kamaráti a často si aj spolu píšeme. No nemám namysli len tie dvojslovné správy, typu ahoj ako?, ale poriadné správyská, dlhé aj na niekoľko riadkov. Veľmi dobre si spolu rozumieme, vždy sa dokážeme rozprávať bez straty témy a pod. :) Lenže "problém" je v tom, že ja k nej cítim niečo viac :smt049 ako len kamarátstvo, a neviem či to tak vníma aj ona. Proste neviem ako ďalej, nechcem stratiť jej kamarátstvo, ale naopak chcem aby z toho bolo niečo viac. Prosím poradte mi čo mám robiť.
Za všetky odpovede a rady vám ĎAKUJEM :)
hmm, skusim ja, pretoze 90 percent forovych vztahovych guru co tu chodia, ti povedia, zavolaj ju von... ano, maju pravdu ale treba sa riadit urcitymi pravidlami :

- urcite jej zatial nedavaj navajo ze k nej nieco citis, zapne svoj obranny mechanizmus a ked budes tlacit na pilu je koniec !
- kedze spolu hodne pisete, musis mat zistene co ma rada, ake ma hobby, ake ma oblubene filmy, pripadne knihy, aka hudba ju bavi (ak ti o nu ide, pozri si ich, precitaj, snaz sa pochopit co ju na tom zaujalo - na tom mozes postavit svoje zaklady, a mas predpoklad ze v potrebnych situaciach zabodujes, to je proste zaklad ktory musis vediet naspamet, musis byt ready na tu spravnu prilezitost
- ak ste fakt dobry kamosi a ona ti veri, vypytaj telefon - budes to potrebovat, v telefone nebude mat cas na hlupe vyhovorky a ak budes vtipny, sebeisty, mas na polovicu vyhrane
-a teraz ta hlavna cast, potrebujes ju dostat niekde von, pisanie je nic, je uplne nezavezne, vela ludi napise za monitorom veci ktore normalne nepovedia, a hlavne ona ta bere na 99 percent ako kamosa ! ale pozor, nema to byt akoze rande, nesmie z toho vycitit ze ti o nieco ide, musi to byt nenutene, priam nahodne :wink:
- priklad - ak ma rada zvierata, a vies ze momentalne o takomto case bude doma, zober ju do zoo, a to takym sposobom, zavolas, povies, pozri na sobotu mam 4 listky na zoo, ide so mnou kamos s priatelkou, a kamarat co mal ist este snami ochorel, nevies mi poradit co mam spravit s tym listkom ??? V tvojom hlase musi byt istota, a uvolnenost, vhodny dvojzmysel nezaskodi, ak sa necitis na telefon napis sms...
- pozor, na prvy krat to nemusi vyjst, a ani na druhy, treba tomu nechat trosku odstup ale netreba sa hned vzdavat, vacsinou to vyjde az na ten treti raz na nejake to kino :lol: ked ti vsak po treti krat povie NIE, je* na to, pozri po inej...
- no a ak uz s tebou pojde, tak dalej pokracovat nemusim, kedze vravis ze sa mate o com rozpravat...

GL
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Napíšem ti na rovinu ako to vidím ja, pretože to isté som zažil. Kebyže chce niečo viac aj ona, tak už ste dávno spolu. Ty si teraz nahováraš ako dobre si rozumiete a najradšej by si ju hneď požiadal o ruku, ale jedného pekného dňa príde za tebou s tým, že sa ti potrebuje pochváliť akého si našla pekného chlapca a ty budeš mať chuť skočiť z okna.

Aj keby si o polnoci prišiel za ňou a rovno vo dverách jej vtrepal jazyk do huby a vyznal jej lásku, bude to stokrát lepšie ako sa možno roky tajne trápiť a sledovať ako sa ona vláči s kadekým len nie s tebou.

Párkrát som na strednej vyznal lásku kamarátke, aj veľmi dobrej aj menej, a nemal som a v súčasnosti absolútne ani nemám pocit, žeby sa medzi nami niečo zmenilo. Akurát teraz sa na tom smejeme, že aké to boli krásne časy.

Takže hlavne na nič nečakaj a pri prvej príležitosti prejav, čo k nej cítiš. Ako to spravíš, je už na tebe.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Takže hlavne na nič nečakaj a pri prvej príležitosti prejav, čo k nej cítiš. Ako to spravíš, je už na tebe.
= fail, odpoved bude, potrebujem par dni na premyslenie, vysledok - si super kamos, ale teraz nehladam vztah...
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

mystique - fakt ti ďakujem ... jej hobby už dávno viem, dokonca aj muziku počúvame rovnakú :), aby sme boli častejšie tak som začal chodiť aj na volejbal, nie hrať ale povzbudzovať ju :D, strašne ho má rada a tak ma zavolala sa pozerať ... ešte raz ti ďakujem, a aj za ten príklad :D, budúci týždeň sa ide do ZOO, len dúfam, že bude pekné počasie :)

pinco - našťastie nie som typ človeka, ktorý si nahovára, ale tak nejaké to sebavedomie mám ...
inak aj jej najlepšia spolužiačka mi povedala (mimochodom aj s ňou dobre vychádzam), že či to s ňou nechcem skúsiť, vraj sa k sebe hodíme, a vždy keď sa rozprávajú o mne tak celkom pekne o mne hovori. :oops: A ja nechcem na nič čakať, urobil by som to už dávnejšie, lenže neviem ako zistiť, čí tiež ku mne cíti niečo viac. Mal som už dve baby, ale s nimi to nebolo také komplikované. To asi preto lebo neboli spolužiačky.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ako to vidim ja.Zazil som taktiez nieco podobne a trvalo mi asi 3 tyzdne kym sa to nejak dalo dokopy :D.Bol som vtedy este sopliak a najprv to islo prvy dotyk.Vtedy som bol uplne mimo :D.Ale videl som na nej ze volaco chce.A potom ked sme prisli ku nej na byt sa to uz zomlelo.Ale moj nazor je ze ist do toho skor ostro.Bud alebo lebo v tejto situacii ine vychodisko nie je a cas jej rozhodnutie nezmeni

A k tej kamaratke.Ta moja byvala bola na chate s jednou dobrou kamaratkou a tej som sa pytal ze ako co a ona mi povedala len ze "cely vikend iba spievala o tebe uz mi liezla na nervy" :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Aj pinco aj mistique môžu mať pravdu. Z písania strašne ťažko vyčítať, či to myslí naozaj len ako kamarátstvo alebo niečo viac. Myslím, že ste už spolu kecali, tak z toho už lepšie usúdiš ako na tom si. Myslím, že by tam mohlo byť aj viac, keď ťa volá na zápasy. čo takto po zápase ju zavolať na kofolu alebo odprevadiť domov?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mystique napísal: = fail, odpoved bude, potrebujem par dni na premyslenie, vysledok - si super kamos, ale teraz nehladam vztah...
ale kdeže, v tomto sa podľa mňa mýliš, alebo teda neviem, aké máš ty v takomto prípade skúsenosti, ale zrejme budú iné ako tie moje. Ale každopádne bude vidieť jej reakciu a ak sa on páči jej, tak mu nepovie, že nehľadá vzťah. Prečo by si mala odpálkovať niekoho, kto sa jej páči predsa?

Tým, aby jej prejavil, čo k nej cíti, som nemal na mysli, že príde k nej a povie: "Som do teba, nechceš so mnou chodiť?" V podstate vo svojom príspevku si napísal niečo také, ako som to aj ja myslel, len si to trochu viac rozpitval do jednotlivých krokov. Preto som aj napísal, že ako jej to dá najavo, je na ňom.
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Jasné aj v škole sa spolu rozprávame, ale niekedy mám pocit, že medzi spolužiakmi si nemôžeme povedať čo chceme. :( Áno aj to ma už napadlo, ísť ju odprevadiť domov. Avšak aj jej kamarátky chodia na volejbal, a spoločne idú domov, takže neviem či ísť s nimi, alebo len len s ňou. Ale skôr asi s nimi, až neskôr iba s ňou. A na kofole sme síce neboli, ale teraz nedávno som ju pozval na hor. čokoládu, išla :) , ale vtrepali sa tam aj jej kamarátky takže to nanešťastie dopadlo ako v škole.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

zdielaj s nou primerane mnozstvo chvil a ono sa to uz nejako vyfarbi ((co znamena na jednej strane ju neprenasledovat na kazdom kroku a na druhej byt s nou castejsie ako raz za tyzden :-D )) ... ak to je na oboch stranach, tak to prasnke, ak iba na tvojej tak sa neudrzis, das to dost dorazne najavo, ona pochopi a potom sa zaradis do kategorie "dobry kamarat" a potom mozes zacat zabudat :-) :-)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Pravda je aj to a na väčšinu báb to funguje, keď si na ne trochu sprostý... Samozrejme s mierou, ale musíš jej dať pocítiť, že si nad vecou... Povedal by som že vyslovene ona sama musí dôjsť za tebou. Sú to všelijaké tie uštipačné poznámky. Ale tak aj určitá dávka zdvorilosti pozornosti. Je to zložité, lebo to nemusí byť tvoje pravé JA a môže to vyzerať falošne, čo by sa nepáčilo nakoniec tebe samému a ak ťa nebude mať rada takého aký si, tak to nemá zmysel.
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:zdielaj s nou primerane mnozstvo chvil a ono sa to uz nejako vyfarbi ((co znamena na jednej strane ju neprenasledovat na kazdom kroku a na druhej byt s nou castejsie ako raz za tyzden :-D )) ... ak to je na oboch stranach, tak to prasnke, ak iba na tvojej tak sa neudrzis, das to dost dorazne najavo, ona pochopi a potom sa zaradis do kategorie "dobry kamarat" a potom mozes zacat zabudat :-) :-)
Jasné, snažím sa s ňou byť o niečo častejšie, ako len v škole. Preto ako som písal som začal chodiť aj na ten volejbal pozerať.
No ak by to nevyšlo, a boli by sme "len" kamaráti, tak by sa na to len veľmi ťažko zabúdalo, ak by som vôbec na to niekedy zabudol. :?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Na ženu platí sebavedomý prístup, jasne ukázanie svojej osobnosti a jej sily (primeranej), kŕmenie emóciami a nie logikou (nezaujímavá).

Prílišná dobrota z teba robí radového kamaráta, akých má nepochybné veľa.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

nevesaj hlavu dopredu, pekne pomaly na tom pracuj a uvidis ... az budes muset zabudnut tak zabudnes :-) :-) ved konec koncov su zeny ako elektricky ... ked pockas vzdy pride druha :-) :-)
jakki
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:nevesaj hlavu dopredu, pekne pomaly na tom pracuj a uvidis ... az budes muset zabudnut tak zabudnes :-) :-) ved konec koncov su zeny ako elektricky ... ked pockas vzdy pride druha :-) :-)
Veď uvidíme ako to celé dopadne, v prvom rade to ale chcem skúsiť. Až potom sa budeme baviť o zabúdaní :D ... áno ženy sú ako električky, :D ale nie vždy musí prísť ďalšia ...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

co sa musi stat aby neprisla dalsia ? ? ? VZDY pride dalsia a to dokonca aj ked nechces :-)
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

mozes stat na zastavke na znamenie :lol: no ja neviem ale mne zatial dalsia neprisla :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

jak stale cumis pod nohy a nie okolo seba, utapas sa samotou kvoli jednej co ta nechcela a nestretavas zenske, tak urcite ... a mozno je este moc skoro, ale ono uplne vzdy pride nieco co za to stoji :-D :-D ...
Napísať odpoveď